2016 Şubat Anneleri

Wayy anasını bi kadını övüyorlardi onda doğum plani yapmistim

fiyat 5300 + 290 muayene ücreti
Hayallerim yıkıldı resmen :D

Kızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm :KK51:
Çok güzel olmuş canım ;)
A bu arada aldığımız bebek odası takımı bu... tabi bunun karyolasını küçük karyola olanını aldık.
belis_katalog_2015_baski-43.jpg

karyola_defne.jpg

tek içime sinmeyen kısmı şifonyerindeki düz kapaklı kısım. orasının da çekmece olmasını istedik, ürün değiştirecektik fakat sonra İkeadaki raf sistemlerinden bir şekilde orayı da kullanışlı hale getiririm diye dşündüm :)
Canım nerden aldın beşiğini çok güzel, bende küçük istiyorum, yatak odama koycam

aynen öyle valla :) nasıl etkisinde kalmıssam hergece şekerli su görüyorum rüyamda :):)

Canim ben 50mg lik yaptirdim. Cilek aromali icecek vardi eczaneden ondan aldim. Cilekli soda gibi tadi var. Kutu kola gibi duruyor. Ac karnina bana cok iyi gelmisti gayet severek icmistim :D

Ustelik ben 12de abcak yaptirabildim baya ac kaldim. Kendim doktora gidip geri ise dondum bir sikintim olmamisti

Kizlar dis dolgum dustu bir parcasi yok artik :)) .. yarin izinliyim ve once kadindoguma sonra dis doktoruna gidicem.. ama kafama birsey takildi ben uyusturmadan dolgu yaptiririm yaptirmasinada rontgen cekilicem bolgesel bir zarari olurmu ki bebege :/
canım benım de dolgumun kenarı dustu gecen hafta henuz gıtmedım dıscıye... ne yapmak gerek bılemedım..

canım benım de dolgumun kenarı dustu gecen hafta henuz gıtmedım dıscıye... ne yapmak gerek bılemedım..
Valla canim cok beklersem bu sefer yine curur belkide disi kaybederim.. zamaninda gitmekte fayda var :).. benimde kenar gitti dilime degiyor sinir oldum :P

kızlar bebek arabası bakanınız oldu mu ? esım dogduktan sonra alırız ne acelesı var dıyor
e ben de pusetlı ıstıyorum bebegı hastaneden kucagımız da mı cıkarıcaz ? bos yere de o sepetlerden almak ıstemıyorum
sıkıstık da bıraz ertelesem mı dıyorum bı yandan
max lımıtımız 600 tl su araba nasıl sızce
http://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-T1035AAPOP0
joıe muze.webp

Eşim sigarayı bırakmaya çalışıyor, çok asabi ve gergin, tripler vb. Zaten yeni tartışmıştık gene tartıştık sanırım nazara geldik, hiç kavga nedir bilmezdik:( sosyal medyadan fotolarımızı kaldırdım, mutlu olduğumuzu artık kimseye göstermicem, ayrıca ben bu aralar çok kırılgan, alıngan ve hassasım, ağlayasım car, galiba hormonal:( moralim çok bozuk, iş yerindeyim, vakit de geçmiyor, suratım asık, iştahım yok, hiçbişey yapasım yok, eşimi de bugünlerde sevmiyorum:(

Hangi hastaneye gidiyorsunuz ?? Ee sağlık personelinden fikir alalım ben özel gidiyordum ama zeynep kamile karar vedik eşimle sizin bebek özelde oldu biliyorum ama ne tavsiye edersiniz.
Ben tüp bebek le gebe kaldım acıbadem hastanesinde o yüzden oraya gidiyorum canım hatta evim kutahyada ben eskişehir e 1 saat civarı yol yaparak gidiyorum istanbul da olsam kendi çalıştığım devlet hastanesinde doğum yapardım çünkü gerçekten çok iyiydi kadın doğumu ama burda ilçe devlet hastanesinde çalışıyorum ve merkezdeki devlet hastanesinin çok iyi olmadığını duydum bide kimseyi tanimayinca sıkıntı olur malum bazı yerlerde 5 karış suratla gezen tipler çok fazla o yüzden özeli tercih ettim yoksa ozel lerde yoğun bakım sınıfları daha geri ve genelde yeni mezun çoluk çocuk calistiriyorlar

Selam kızlar, nstye ne zaman giriliyor biliyormusunuz. Nasıl bişey olduğunu merak ediyorum :)
Ben geçen kontrolde girdim canım sadece kontraksiyon probunu bağlayıp ağrım olup olmadığına baktılar

Eşim sigarayı bırakmaya çalışıyor, çok asabi ve gergin, tripler vb. Zaten yeni tartışmıştık gene tartıştık sanırım nazara geldik, hiç kavga nedir bilmezdik:KK43: sosyal medyadan fotolarımızı kaldırdım, mutlu olduğumuzu artık kimseye göstermicem, ayrıca ben bu aralar çok kırılgan, alıngan ve hassasım, ağlayasım car, galiba hormonal:KK43: moralim çok bozuk, iş yerindeyim, vakit de geçmiyor, suratım asık, iştahım yok, hiçbişey yapasım yok, eşimi de bugünlerde sevmiyorum:KK43:
tamamen hormonal bir durum düşşünmemeye calış bende nazara cok inanırım .. fotoları kaldırma sebebini eşine söyle oda dediğine göre zor bir dönemde daha da buyumesin bu bahaneyle biraz da konusmus ol şimdi telefonda .. akşam eve giderken ona güzel bi yemek ikram vs hazırlayacak bişeyler al git unutma haytta tek destekçimiz eslerimiz .. öyle sevmiyorum felan die demeyi bırak düşünme bile... en önemlisi ben böyle zor durumdayı o beni anlamıyor ben onun cocugunu tasıyorum vs gibi düşüncelir en azından böyle sinirliyken at kafandan herşey cok buyuyor o zman şimdi bi 5 dk kalk yerinden ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama sağa sola insan varsa şöyle bir iki kelime sohbet anlamında satas kafanı dagıt ;)

kızlar bebek arabası bakanınız oldu mu ? esım dogduktan sonra alırız ne acelesı var dıyor
e ben de pusetlı ıstıyorum bebegı hastaneden kucagımız da mı cıkarıcaz ? bos yere de o sepetlerden almak ıstemıyorum
sıkıstık da bıraz ertelesem mı dıyorum bı yandan
max lımıtımız 600 tl su araba nasıl sızce
http://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-T1035AAPOP0
Eki Görüntüle 1684099
Canım joie iyi marka bende joie almayı düşünüyorum fakat 3 tekerlekli olanından . Yönlendirme açısından rahat oluyorlar ve diğer 3 tekerlekli arabalara göre cok uyguna geliyor. Kullanımı katlanması felan çok pratik. Tentesi tam kapanabiliyor ayak koruyucusu var takıp cıkartıp ayaklarını örtebiliyorsun. Markası joie litetrax 3 tekerlekli; paylaştığım videoda detaylı anlatılıyor. ayrıca hastaneden çıkartırken belki puset tam yatmadığından oturur pozisyonda bebegi koymak sıkıntılı olabilir, bende bezden portbebeler var bilirsin var bende ona koymayı düşünüyorum varsa sende onu kullanabilirsin olmasaydı kucakta taşınmasını göze alırdım çünkü anakucagıma bakınca olmaz diyorum :) tabi herkesin kendi düşüncesi canım video bu

E bebekte de bulabilirsin
http://mobil.e-bebek.com/kategori/uc_tekerlekli_bebek_arabalari

Son düzenleme:
tamamen hormonal bir durum düşşünmemeye calış bende nazara cok inanırım .. fotoları kaldırma sebebini eşine söyle oda dediğine göre zor bir dönemde daha da buyumesin bu bahaneyle biraz da konusmus ol şimdi telefonda .. akşam eve giderken ona güzel bi yemek ikram vs hazırlayacak bişeyler al git unutma haytta tek destekçimiz eslerimiz .. öyle sevmiyorum felan die demeyi bırak düşünme bile... en önemlisi ben böyle zor durumdayı o beni anlamıyor ben onun cocugunu tasıyorum vs gibi düşüncelir en azından böyle sinirliyken at kafandan herşey cok buyuyor o zman şimdi bi 5 dk kalk yerinden ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama sağa sola insan varsa şöyle bir iki kelime sohbet anlamında satas kafanı dagıt :KK66:
Desteğin için çok teşekkür ederim canım ama cidden hiçbişeye adapte olamıyorum devlet hastanesinde fizyoterapist olarak görev yapıyorum valla akşama da hiç uğraşasım yok ne bulursa onu yesin beni sözleriyle incitti çünkü, çok kırıldım:(

Canım joie iyi marka bende joie almayı düşünüyorum fakat 3 tekerlekli olanından . Yönlendirme açısından rahat oluyorlar ve diğer 3 tekerlekli arabalara göre cok uyguna geliyor. Kullanımı katlanması felan çok pratik. Tentesi tam kapanabiliyor ayak koruyucusu var takıp cıkartıp ayaklarını örtebiliyorsun. Markası joie litetrax 3 tekerlekli; paylaştığım videoda detaylı anlatılıyor. ayrıca hastaneden çıkartırken belki puset tam yatmadığından oturur pozisyonda bebegi koymak sıkıntılı olabilir, bende bezden portbebeler var bilirsin var bende ona koymayı düşünüyorum varsa sende onu kullanabilirsin olmasaydı kucakta taşınmasını göze alırdım çünkü anakucagıma bakınca olmaz diyorum :) tabi herkesin kendi düşüncesi canım video bu

E bebekte de bulabilirsin
http://mobil.e-bebek.com/kategori/uc_tekerlekli_bebek_arabalari

tatlım üç tekerleklileri pek tavsiye etmiyorlar. çocuk büyüyüp şımarınca sağa sola sarkıp arabayı çok rahat düşürebiliyormuş. e bebekteki adam böyle demişti. ben o aralar joie muzeye bakıyordum.sonra gözüm senin video attığın üç tekerlekliye gitti. adam boşver onu muze daha hafif daha iyi dedi. diğerindn çok şikayet almışlar. bilmiyorum artık ne kadar doğru:KK64:

tatlım üç tekerleklileri pek tavsiye etmiyorlar. çocuk büyüyüp şımarınca sağa sola sarkıp arabayı çok rahat düşürebiliyormuş. e bebekteki adam böyle demişti. ben o aralar joie muzeye bakıyordum.sonra gözüm senin video attığın üç tekerlekliye gitti. adam boşver onu muze daha hafif daha iyi dedi. diğerindn çok şikayet almışlar. bilmiyorum artık ne kadar doğru:KK64:
Anladım canım. Tekerlekleri felan büyük hani ona göre tasarlanmıştır diye düşündüm, birde 3 tekerlekli kullanışlı geliyo bana yorumlarda da böyle birşey okumadım fakat söylediğin için sağol. Hani ne kadar cocuk kuvvetli olup düşürmeyi başarır bilmiyorum :) ama yaşamayız öyle bişe diye de düşünüyorum başında olucam ama Allah bilir ne olacağını tabi gidip detaylı incelemekte hatta test etmemde fayda var :KK48:

Desteğin için çok teşekkür ederim canım ama cidden hiçbişeye adapte olamıyorum devlet hastanesinde fizyoterapist olarak görev yapıyorum valla akşama da hiç uğraşasım yok ne bulursa onu yesin beni sözleriyle incitti çünkü, çok kırıldım:KK43:
biz sağlıkcılara gebeyken tamamen izin verilmesi gerekiyor normal insanlarla ugrasması bu kadar zorken bide bu halde hastalarla uğrasmak gerçekten cok yıpratıcı.. bak uğraşma olarak görme sen elinden gelenin fazlasını yap göz göre göre bir defalık alttan al bişey kaybetmezsin.. aksine kazanırsın yoksa nolacak kötü gecen moral bozukluguyla gecen bi akşam daha mı geçirmek istiyorsun kendini hırslandırma bi defalık yapıyorum de kendine yap bişe kaybetmezsin sen bilirsin yine de ama uzattıkca dusunup yıpranan biz oluyoruz kafamızd kurup duruyoruz sonra bakıyoruz karsıdaki adam unutmus gitmiş yani bu onlarla aramızdaki fark onların da yapacak bişeyi yok bizimde dünya dengesi bu :)

Kendi capimca surekli tansiyon olcumu yapiyorum...2 gun once omronun tansiyon aletini aldim..onunla takip ediyorum.. ilk gunler sadece aksam olcuyordum aksam tansiyonum dusuk cikiyor ama bir surdedir hep boyle cikiyor.
Yememe de dikkat ettigim halde neden boyle oluyor anlamiyorum..doktorum tansiyona dikkat edicez dedigi icin bu kadar endiseleniyorum..

Benim gibi var mi acaba....

Allah hepimizin kucaginda sag saglim gostersinnn

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-10-11-32-08.webp
    Screenshot_2015-11-10-11-32-08.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 74
Kendi capimca surekli tansiyon olcumu yapiyorum...2 gun once omronun tansiyon aletini aldim..onunla takip ediyorum.. ilk gunler sadece aksam olcuyordum aksam tansiyonum dusuk cikiyor ama bir surdedir hep boyle cikiyor.
Yememe de dikkat ettigim halde neden boyle oluyor anlamiyorum..doktorum tansiyona dikkat edicez dedigi icin bu kadar endiseleniyorum..

Benim gibi var mi acaba....

Allah hepimizin kucaginda sag saglim gostersinnn
Tatlim benim de tansiyonum dusuyo ve doktorlarin soyledigi yuksek tansiyon olmadigi surece bi sorun yok tabii ki de iyi degil ama yine de yuksek olmasindan iyidir. Bol su tuketmemiz gerekiyir ama benim su icme gibi bi aliskanligim olmadigindan 1 litre ulastiramiyorum su tuketimini

biz sağlıkcılara gebeyken tamamen izin verilmesi gerekiyor normal insanlarla ugrasması bu kadar zorken bide bu halde hastalarla uğrasmak gerçekten cok yıpratıcı.. bak uğraşma olarak görme sen elinden gelenin fazlasını yap göz göre göre bir defalık alttan al bişey kaybetmezsin.. aksine kazanırsın yoksa nolacak kötü gecen moral bozukluguyla gecen bi akşam daha mı geçirmek istiyorsun kendini hırslandırma bi defalık yapıyorum de kendine yap bişe kaybetmezsin sen bilirsin yine de ama uzattıkca dusunup yıpranan biz oluyoruz kafamızd kurup duruyoruz sonra bakıyoruz karsıdaki adam unutmus gitmiş yani bu onlarla aramızdaki fark onların da yapacak bişeyi yok bizimde dünya dengesi bu :)
Sanırım haklısın arkadaşım tamam an itibariyle unuttum ve eve bişey düşünmeden gıtcem hayırlısı bakalım her evlılıkte olur dimi bunlar alışkın degılım ya cok uzuldum

Back
X