Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkiler şuan sıkışıklar, teklif edeceğim her ay ödemeleri için ama sanmıyorum ödeyecekleriniAyyy inşallah yaaaa... sende toplu olarak mı alcaksın parayı yoksa ay ay yatırılsın mı isteyecksin?
çok geçmiş olsunGünaydın kızlar dün çok kötü hasta oldum sabah serviste Kusma ya başladım işyerinde de kustum sürekli doktora gittim bebekte sıkıntı yoktu çok sukur ama gebelik zehirlenmesinden suphelendi doktor kan tahlili yapıldı şükür temiz cikti serum takıldı bulantım için ama aksama kadar canımdan can çıktıçok sukur bugün daha iyiyim 10 gün rapor verdi doktor dinleniyorum şimdi
ama dün çok korktum bebeğime bişey olacak diye
![]()
Aaa ne parasiymis o kizzz :)))devletin verdiği para için sanırım eşinizin bebeğin nufus cuzdanı ile beleiyeye gidip başvurması yeterli oluyor. sonra size mesaj geliyor paranız yattı nufus cuzdanı ile gidip ptt den alabilirsiniz diye
Canım bende personelcıyım demıssın sana bır sorum varo nasıl personel işleri anlamadım valla. ben de personelciyim hem de devlette doğum sonrası sana doğum belgesine benzer birşey veriyorlar ve raporun başlıyor devlet özel farketmez. doğum iznini hastane falan ödemez böyle saçmalık olur mu? şirketin raporu devletteki sisteme internet üzerinden işler sen de paranı alırsın. biz ziraatten alıyoruz paramızı. yine sgk ödeme yapar ama devlet hastanesiymiş özelmiş farketmez.
ay gerçekten aynı durumdayız. bende zaten mesane sıkıntısı vardı. bir bardak su maksimum 40 dakika duruyor vücudumda. oda servisten iniş saatime anca yetiyor
o yüzden 4 5 gibi bırakıyorum su içmeyi. içim yansa da içmiyorum. ama o vakite kadar 8-9 bardak içmeye çalışıyorum.
tansiyon problemim yok benim çok şükür, ama ödemi o da etkiler mi bilmiyorum.
ödemi tabi hareketsizlik de etkiliyor. on dakika da bir ayaklarınızı ileri geri yapın kan dolaşımı olsun diyorlar. ama bazen işe dalıp unutuluyor :/
çalışıp hiç doktora gitmesem doğurmadım mı sayılacağım :)
bence saçmalamışlar... sonuçta devlet hastanesi doktoruna kontrole gitmek zorunda değilim.
doğum belgesine göre çocuk yapıp yapmadığım belli olur.
bunu soranın kafası çok eski tarihlerde kalmış
ah bilemiyorum, hatta cepten, pc den explorerdan mozilladan chromdan da denedim.
Başka kart da denedim oda olmadı. dün gece eşime denettim ben beceremiyorum görmediğim bir kutucuk mu var diyeoda olmadı
yapsaydı rezillik
sabah müşteri temsilcisine mail attım. dönüş olmazsa bende arayayım bir. olmadı banka havalesi yapıcam.
taksitle olsaydı iyiydi ama iş inada bindi artık![]()
Hayırlı olsun tatlım bende aynı arabaya bakıyordum ama şimdi baktım fiyati aynı yine 1199 tl 950 TL'ye çok iyi almisin sen :)@jolianfemme @ustaca Teşekkür ederim. Air modeli. N11'den 950 TL'ye satın aldım. Hep bu modeli istemiştim ama uzun zamandır indirime girmeyince kaçırmayayım dedim. Daha iyileri sizin olsun.![]()
tam ne farkeder ki diye düşünüyordum ki, açıklamışsın.Canım bende personelcıyım demıssın sana bır sorum var
sımdı benım hersey yolunda gıderse hazıranda dogum ıznım bıtmıs olacak ve daha sonra 6 ay ucretsız ızın almak ıstıyorum. 2015den kalma bı 5-6 gun yıllık ıznım olacak ve 2016da da 15 gun yanı 20-21 gun yıllık ıznım olacak. Oncelıkle bu yıllık ıznı kullanıp sonra ucretsız ıznım baslayacak degıl mı? Yılın basında hak kazanıyoruz bız yıllık ızıne. Normalde de benım bıldıgım tum ızınler kullandırılıp sonra ucretsız ızın baslatılır, yanlıs bılmıyorum degıl mı canım. Bu konu onemlı benım ıcın cunku ucretsız ızınden once yıllık ızın sırasında alacagım p paraya ıhtıyacım olacak
Saol canimm uzaniyorum şimdi dokTor yağlı bişey yeme bu aralar dedi .idrar enfeksiyonu da varmış ilaç verdi onları kullanıyorum şimdi bakalım inşallah çabuk toparlanirimçok geçmiş olsun
bol bol dinlen. su iç. serum biraz takviye etmiştir ama gene de ihmal etme.
bizimkiler şuan sıkışıklar, teklif edeceğim her ay ödemeleri için ama sanmıyorum ödeyeceklerini![]()
Hımmm anladım şimdi yaaa bende diyorum bu ne saçma bişey devlet ya da özel hastanesi diye neden ayrılıyor ve neden hastane ödüyor paramı diyorum heyy allahım kafamı karıştırdılar iyice şimdi daha iyi anladım yani saol canım =)
evet canım öncelikle yıllık iznini kullanman gerekiyor. yıllık izinlerin bittikten sonra ücretsiz iznin başlar. 2016 haziranda bittiği için o süreç içinde bifiil çalışmasan da sigortan yatmaya devam ediyor o nedenle 2016 yı da haketmiş oluyorsun ve toplam yıllık iznini kullanıp ondan sonra ücretsiz izne çıkabilirsin.Canım bende personelcıyım demıssın sana bır sorum var
sımdı benım hersey yolunda gıderse hazıranda dogum ıznım bıtmıs olacak ve daha sonra 6 ay ucretsız ızın almak ıstıyorum. 2015den kalma bı 5-6 gun yıllık ıznım olacak ve 2016da da 15 gun yanı 20-21 gun yıllık ıznım olacak. Oncelıkle bu yıllık ıznı kullanıp sonra ucretsız ıznım baslayacak degıl mı? Yılın basında hak kazanıyoruz bız yıllık ızıne. Normalde de benım bıldıgım tum ızınler kullandırılıp sonra ucretsız ızın baslatılır, yanlıs bılmıyorum degıl mı canım. Bu konu onemlı benım ıcın cunku ucretsız ızınden once yıllık ızın sırasında alacagım p paraya ıhtıyacım olacak
Hayırlı olsun tatlım bende aynı arabaya bakıyordum ama şimdi baktım fiyati aynı yine 1199 tl 950 TL'ye çok iyi almisin sen :)
Dün doktora gittim benim tümörüm vardı yumurtalık da 1 buçuk cm büyüme yapmış ondan ağrım oluyormuş purluton yazdı haftada 1 kere kasılmaları önlemek için
raporu her kadın doğumcu verir illa devlet olmasına gerek yok personele vereceğin gebelik durumunu bildiren rapor kaç haftalıksın, son 8 haftaya geldiğinde 4 hafta daha calışmak istersen çalışabilir raporu vs... doğum yaptugın zaman zaten doğum raporu veriliyor bebeğin 3 kopya biri nufusa bebeğin kimlği için diğeri kurumuna doğum paytığın tarh için.. personeldekiler ona göre doğum iznini ayarlayacak önceden kalanı aktaracak vs.. devlete gitmeye ille gerek yok ki kinin nerede muayene oldugu sağlık sisteminde ortak cıkıyor zaten sonucta recete yazdıgında cebinden mi alıyorsun? hayır sisteme giriyor oradan ödeniyor... ben şimdi sağlık ocagındayım bi hastam nerede muayene olmus ne teshis almış sorgulayabiliyorum sistem ortak cunkuGünaydın hamişlerrr.....
Bişey sormak istiyorum. aranızda çalışanlar vardır muhakkak.
şimdi ben özel hastaneye gidiyorum ve bu hastanede ssk geçiyor.
Geçen gün personel işlerinden dedilerki senin doğum izninde maaşın devletten ödeniyor, bunun için devlet hastanesine de hiç gidiyor musun, senin doktorun rapor verecek mi falan dedi. hastane ödüyormuş galiba doğum iznimi. şimdi nedir bu nasıl oluyor bilginiz var mı? doktoruma da sormadım 2 hafta sonra muayenem var merak ediyorum .....
devlet 300 tl doğum parası veriyor ya canım o :)Aaa ne parasiymis o kizzz :)))
peki şöyle oluyor mu?estağ. takma sen gebeliğine bak özeldeki personelciler kendilerini şirketin sahibi sanıyorlar nedense :) bilmedikleri konu hakkında da ahkam kesip duruyorlar.
evet canım öncelikle yıllık iznini kullanman gerekiyor. yıllık izinlerin bittikten sonra ücretsiz iznin başlar. 2016 haziranda bittiği için o süreç içinde bifiil çalışmasan da sigortan yatmaya devam ediyor o nedenle 2016 yı da haketmiş oluyorsun ve toplam yıllık iznini kullanıp ondan sonra ücretsiz izne çıkabilirsin.
aaa o gururluge girdimi? hic sanmiyordum.. nufus kagidi ile nereye gidiliyormus tam olarak ?devlet 300 tl doğum parası veriyor ya canım o :)
evet girdi kuzum alanlar falanda var başvuru yaptıktan 2 3 ay sonra yatıyormuş para. tam bende bilmiyorum ama belediyeye başvuru yapılıyor diye tahmin ediyorumaaa o gururluge girdimi? hic sanmiyordum.. nufus kagidi ile nereye gidiliyormus tam olarak ?
Gelir durumu iyi olanlarada oduyolarmi peki?evet girdi kuzum alanlar falanda var başvuru yaptıktan 2 3 ay sonra yatıyormuş para. tam bende bilmiyorum ama belediyeye başvuru yapılıyor diye tahmin ediyorum