- 11 Şubat 2012
- 2.420
- 3.071
- 133
Canım aldığın kilo ile alakalı degil. Herkesin bünyesi farklı bende baştan beri 4 kg aldım ama biraz tombiş gidiyoruz. Zayıf olmasını kafaya takma. Senin bebegi taşıman daha kolay olur. İri bebek hamilelikte zorlandırıyor. Ayrıca kuzenimin 2.5 kg dogdu minnacıktı. Şimdi 6 aylık görsen tostoparlak maşallah :) doğunca hemen büyüyorlarHayırlı cuma lar arkadaşlar 24 olduk şükür . Şali kontrol vardı 623 grm bebeğim bi sorunumuz yok ama suyu biraz falan yine artık Rabbim e bıraktım hayırlısı ile kucağıma alayim insallh. Bnde aynı haftada olup bebeği 700 850 oLanka var. Diyorum ne yiyorsunuz bnde aynı şeyleri yiyorum. Masallh bebekler Tombik. Bn kilo almadım şimdiye kadar 3 kg almadım herhalde bundan diyorum. Sizler in nasıl bebisler

Kesinlikle canım.. ayrıca sen daha dur 9. Ayda bırak yatmayı dönmeyi otururken bile zorlanacagızhaklısın canım. kaburgamda baskı bende hissediyorum. artık gebeliği fazlaca hissediyorum. çok rahat 5 ay devirdim ama son zamanlarda zorlanmaya başladım. helede o dönmeler ve sola yatma takıntısı ne uyku kaldı ne bişi :) dön Allah dönneyse bebişler doğsunda sağlıcakla hepsi gheride kalacak inşallah :)