- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Ben penye yelek aldım iki tane yeni doğduğunda giydirmek için çarşıda buldum mağazada bende görememiştim biraz büyüyünce örme yeleklere geceriz diye çok almadm e bebekten bi çanta aldk hastane icinde bana orta boy valizin yeterli olucağını düşünüyorum buarada hayırlısı olsun güle güle kullanın çilek mobilya cotton serisinin yatağı sanırım değil mi bizde bu modelde karar kıldık sadece çekmecesiz olanı mı yoksa sizinki gibi olanı mı alsak karar veremedik mağazada bu model yoktu çekmecesiz olan 70*130ölcülerindeki vardı bu haftaya gelicek demişlerdi bugün gidip bakıcaz şuan için oda yapmayıp yatak odasında yanmda olacağı için uzunluğu sorun malesefhanimlar merhaba
bugun karnim yine semsert ve cok sis. bebek sisligi gibi degil top yutmusum gibi sanki
ben dogru duzgun hicbisey almamistim. bugun mobilyasi geldi bende toplu olarak biseyler aldim. daha yikama vs duruyor tabi. bebek cantasi da aldim,hastane icin kucuk ama buna sadece bebegin kiyafetlerini koyarim ayrca minik bi valizim var onada bezi anne ihtiysclari icir ziviri koyarim,cantayi normal kullanim icin aldim yani
kalan eksikleri internetten bakicam cunku pahali geldi ebebek de.sut pompasi,yenidogan bezi,alt acma,anne ihtiyaclari vs kaldi,kiyafet yenidogan icin yeterli gibi ama yelek felan bulamadim