- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece besık alırsan bu kadar tutmaz canım. Benım yatak odamda yer olmadıgı ıcın oda aldım ve bebegın yanında yatıcam bırkac ay. Park yatak alırsan hem daha uyguna gelır hem de park yataklar cok kullanıslı5binmi 6 binmi...amanin naptiniz arkadaslar masallah..gerci oda vs aldiysaniz bilemem..ama hicbiseyi olmayan biri olarak dudagimi ucaklatti bu rakam..bian once bikac kiyafet alsam iyi olcak..
Lansinoh krem aldım canım ben birde madecassol merhem alicamKızlar bugün biraz alışveriş yapıcaz da bu göğüs ucu kremi ne marka aldınız bebeğe zarar vermicek olan marka hangisi?
Lansinoh krem aldım canım ben birde madecassol merhem alicam
Ben yine de silerim tatlımBende alcam hem fikir oldum Canım sizle. Hem emzirmeden önce silmesen bile bebeğe zararı yokmuş. Bu arada doktor beyle doğum için birşey konuştunuz mu
Ben yine de silerim tatlımgöğüs pedi ve aventin gogus kalkanı urununude aldım. Yok canım 3 hafta sonra randevumuz var o zaman gorusecegiz. Yalnız bir tanıdık daha var Dr. 2.ooo normal 2.5oo sezeryan için ücret vermiş. Ben gorustugumde herşey normal olarak ilerliyor. Tabii elimizde olmayan şeyler olacaksa sezeryan konuşulur dedi bana :) ben normal istiyorum dedim son zamanlarda pozitif doğum hikâyeleri okuyorum. Bakalım ama ya. Önceleri hiç yapamam diyordum normal ama aklım yatmaya başladı
Anladım canım o zaman ben senden önce gidicem demek oluyo benim randevum 1 hafta sonra. Ben konuşmayı düşünüyorum fırsat olursa eğer. Mutlaka sana haber veririm.
Anladım canım o zaman ben senden önce gidicem demek oluyo benim randevum 1 hafta sonra. Ben konuşmayı düşünüyorum fırsat olursa eğer. Mutlaka sana haber veririm.
HIM ben bugün 28+1 imZaten aynı haftadayız seninle sanırım 11 şubat benim beklenen doğum
Canjm bizim odada küçük. Oda baktık geçen hafta ama ölçüleri büyük geldi. Hic alan yok çocuk içinBenim yerim olmadığı için ne beşik ne dolap hiçbişey alamadmbi park yatak aldık birde 5çekmeceli dolap çünkü koyacak yer yok.. 3sene sonra İnşallah memlekete dönecez orda evimiz olacak kızıma orda temizden oda yapmayı düşünüyorum bi arkadaş söylemişti beyaz dolaba stikr yapıştırıp büyüyünce sökeriz diye çok aklıma yattı bende öyle bi oda yapmayı istiyorum Allah izin verirse :).. kıyafetleride şimdiden yıkayıp ütülesem erken olmaz değil mi ?
Benm hiç imkanım yok yani evim eşyalı küçük odayı boşaltamıyorum koyacak yer yok zaten evn toplamı 65 70 m2.. Artk memlekette en iyisini yaparm diye avutuyorum kendimiCanjm bizim odada küçük. Oda baktık geçen hafta ama ölçüleri büyük geldi. Hic alan yok çocuk içinbugün koctastan bir gardrop aldık. Bende dedim eşime üzerine sticker yapıştırıriz kulplarida değiştirebiliriz. Birde karyola sallanan beşik alicam yatağının yanına koyucam. Halısı avizesi perdem güzel benim ama ya belki kenarlarına desenli fon perde ile oda tamamlanabilir
Yok biz küçükmüşüz o Zaman 27+3 üz :)HIM ben bugün 28+1 im
Benim bayadir oluştu canım esmer olduğum içindir belki baya da koyuHanımlar sızın kahverengı dogum cızgınız olustumu? Benım olusmamıstı bugun bı baktım hemde kapkalın rengı bıraz acık ama cok bellı
Benm hiç imkanım yok yani evim eşyalı küçük odayı boşaltamıyorum koyacak yer yok zaten evn toplamı 65 70 m2.. Artk memlekette en iyisini yaparm diye avutuyorum kendimi![]()
Benim yerim olmadığı için ne beşik ne dolap hiçbişey alamadmbi park yatak aldık birde 5çekmeceli dolap çünkü koyacak yer yok.. 3sene sonra İnşallah memlekete dönecez orda evimiz olacak kızıma orda temizden oda yapmayı düşünüyorum bi arkadaş söylemişti beyaz dolaba stikr yapıştırıp büyüyünce sökeriz diye çok aklıma yattı bende öyle bi oda yapmayı istiyorum Allah izin verirse :).. kıyafetleride şimdiden yıkayıp ütülesem erken olmaz değil mi ?
İnşallah canm yaÜzülme canım benim yerim var buna rağmen yapmadım oda. Kiraciyiz. İçimden gelmedi iki uç yaşına gelince oda alıp ayırmak istiyorum inşallah o zaman.
Orası öyle tabi de insan istiyo yani gene de benim çocuğumunda olsun diyeİmkânınız var ise öyle yaparsın canjm.. Takma kafana. Bebislerimiz sağlıklı olsunlar yeter. Onlar ne bilir ki şimdi dolabı yatağı :) memlekette yaparsın içine sineni![]()