Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım. Çok gerekli degil olurda lazım olursa alırsın. İlla alınması gereken birşey degil.Çalışıyordum canım ama bebek olunca çıktıö
Evett.. damarlar belirginleşiyor çünküKızlar göğüslerim buyumedi ama suan farkettim ki içindeki bütün damarlar görunuyor amannn Allahhhımmm
Canım arabayı şubata kadar almak zorunda degilsinki ilk doğduğunda hemen kullanacakmısın? Hem tombikmi olacak zayıfmı olacak duruma göre almak daha mantıklı olur. Benim oğlum tombikti biz araba alırken içine koyarak rahatmı diye baktık.Biz de bi indirim bekliyoruz canjm araba için. 1700 e ne alacaksınız. ? Bizim düşündüğümüz cadillac. 999 tl şu 250tl ye 50 veren indirim bi olmadı kii yılbaşında da olmuyo demişti bi arkadas. Ebebekteki görevli şubatta demişti indirim oluyor. E biz şubatta doguruyoruz kismetse![]()
Ayy canım zor olmuştur. İnş zamanında doğar bebişler.Allahım korusun yinede prematüre doğum ve bakımı çok zor vakti zamanı dolunca gelsin inşallah tüm bebişler kızım 2200 gr oğlum da1940 gr doğmuştu çok zor büyüttümdilerim bunda öyle bir şey olmaz planlı ve zamanlı bir doğum nasip olsun hepimize
Mesela bende hem enfeksiyon hem kum çıktı. Doktor çok su içmezsen sancı yapar oda erken doğum riski dedi. İlerlerse sancı yapar. Benim gözüm korktu hiç sıkıntım olmadığı halde çıktı. Bundan sonra 1 ay sonra yine yaptıracagım.Günaydın anneler :) Enfeksiyon neden bukadar önemli bende hep olan birşey şimdide var galiba ve çok suda içemiyorum.. Ne gibi zararı var bebeğe
Sancım oluyo arada ama normaldir diye hiç önemsemiyodum benMesela bende hem enfeksiyon hem kum çıktı. Doktor çok su içmezsen sancı yapar oda erken doğum riski dedi. İlerlerse sancı yapar. Benim gözüm korktu hiç sıkıntım olmadığı halde çıktı. Bundan sonra 1 ay sonra yine yaptıracagım.![]()
Biz de bi indirim bekliyoruz canjm araba için. 1700 e ne alacaksınız. ? Bizim düşündüğümüz cadillac. 999 tl şu 250tl ye 50 veren indirim bi olmadı kii yılbaşında da olmuyo demişti bi arkadas. Ebebekteki görevli şubatta demişti indirim oluyor. E biz şubatta doguruyoruz kismetse![]()
Çok iyi canim. Çok sevindim. Epey çıkmış seninki.bu cumartesi gidiyoum kontrole bakalım bir şey diyecek mj.? Gecen kontrolde konuyu acmadi hiç ben de sormadım. Bunda bi sorayım.Slm canım cumartesi kontrole gittim plesanta uzaklığı 4 cm olmuş 2kusurdu en son gitgide yukarı çıkıyor benimki bilgin olsun
bana dr. um tedavi edilmezse erken doğuma sebep oluyor dedi. bende dışarıda olunca hem su içemiyorum sürekli hemde çok wc ye gidiyorum. gitmek istemiyorum ve tutuyorum. sakıncalı. birde ayaklardan üşütünce hemen yanma oluyor. evde rahat ama dışarda çok zor.Günaydın anneler :) Enfeksiyon neden bukadar önemli bende hep olan birşey şimdide var galiba ve çok suda içemiyorum.. Ne gibi zararı var bebeğe
Canım arabayı şubata kadar almak zorunda degilsinki ilk doğduğunda hemen kullanacakmısın? Hem tombikmi olacak zayıfmı olacak duruma göre almak daha mantıklı olur. Benim oğlum tombikti biz araba alırken içine koyarak rahatmı
Daha önce bende kullandım ondan sonra toparlanmıştm biraz şimdi gene başladı. Yarın kontrolüm var bakalm doktor ne diyecekbana dr. um tedavi edilmezse erken doğuma sebep oluyor dedi. bende dışarıda olunca hem su içemiyorum sürekli hemde çok wc ye gidiyorum. gitmek istemiyorum ve tutuyorum. sakıncalı. birde ayaklardan üşütünce hemen yanma oluyor. evde rahat ama dışarda çok zor.
ben antibiyotik kullanıyorum şimdi
bana dr. um tedavi edilmezse erken doğuma sebep oluyor dedi. bende dışarıda olunca hem su içemiyorum sürekli hemde çok wc ye gidiyorum. gitmek istemiyorum ve tutuyorum. sakıncalı. birde ayaklardan üşütünce hemen yanma oluyor. evde rahat ama dışarda çok zor.
malesef o sürekli olabilecek bişi. nekadar dikkat etsekte oluyor. az su içince hele hep oluyor. aşırı derecede değilse enfeksiyon bence sorun olmaz. bol su ile geçer gibi geliyor. benim şikayetim yoktu bolca lökosit çıktı. sancı varsa mühim olabilişr tabiDaha önce bende kullandım ondan sonra toparlanmıştm biraz şimdi gene başladı. Yarın kontrolüm var bakalm doktor ne diyecek
çocukluğumdan beri dışarıda wc ye gitmekten nefret ediyorum canım. şimdi sabahtan akşama kadar dışarıdayım ve 2 defa sadece gidiyorum. akşam eve gelince bol su içmeye çalışıyorum.Evet enfeksyon erken doğuma sebep olurmuş.
Ama idrarını tutmaya dewam edersen tedavin başarılı olmaz
Sürekli tekrarlar canım ya
Ben dışarıya çıkacaksam su içmiyorum ama evdeysem bol bol içip tuvalete çıkıyorum. Kronik enfeksiyona meyilli olduğum için korkuyorum...
İlk etapta ana kucağı kısmı lazım olacak bence.Evet dediğin de bir seçenek aslında canım. Eşim biraz acele ediyor aslında. Travel alicaz ya ilk doğduğunda bi yere giderken lazım olacakmış arabaya neyle koyucaz neyle tasicaz diyor. aradan masrafı çıkarasi var sanırım. Ama aslında dediğin de mantikli
O yüzdenni tekrarlıyor galiba su içemiyorummalesef o sürekli olabilecek bişi. nekadar dikkat etsekte oluyor. az su içince hele hep oluyor. aşırı derecede değilse enfeksiyon bence sorun olmaz. bol su ile geçer gibi geliyor. benim şikayetim yoktu bolca lökosit çıktı. sancı varsa mühim olabilişr tabi
cnm hastaneden cikinca haberle ins... oyle bi durumla karsilasmayiz... gecmis olsun...kizlar kasik agrisiyla hastaneye gittim bebeğin kafasi aşağidaymiş dr. erken dogum riskin var dedi ve hastanede yatirdi sabaha kadar
serum takiliydi erken dogumu önlemek için idral yolu enfeksiyonu da geçiryomuşum antiyotik e başlatildi moralim çok bozuk inşallah bu günleri bir şey olmadan atlatirim rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağimiza almayi nasip etsin inş.
çok az içiyorsun canım. o su yeterli değil. 4-5 bardak su ancak 1 l yapar. bardak sayını 8-10 kadar çıkart. bende yapmaya çalışıyorum ama sen gibi çok su içebilen biri değilim.O yüzdenni tekrarlıyor galiba su içemiyorumen fazla 4 bardak yada 5
![]()
Astarı yüzünden pahalı desene. Ewet pembe sıkıntı , Pipi mühim.E bebekte temmuz ayından beri( benim dikkatimi çektiği ay) istanbuldaki mağazalarında her hafta başka mağazada olmak şartıyla yapıyorlardı bu kamoanyayı. En son bayramdan sonraki haftalarda yaptılar bir daha olmadı.
Ben bir türlü karar veremmemiştim hangisini alsak diye o yüzden alamadık. Döndük dolaştık gene aynı modele karar verdik o kısmı ayrı tabi :)
Concord neo alacağız inşallah. Anakucağı hariç 1700 indirimli fiyatı.
250tl ye 50tl hediye öeki geldiğinde de ana kucağını almış oluruz diye hesap yaptık. Hoş evde bir tane maxi cosy ana kucağı var ama pembe renk , bizim pipiyi etkileyebilir
Ebaydan Alt kıkıf sipariş verecektim onlarda 150lira![]()
çocukluğumdan beri dışarıda wc ye gitmekten nefret ediyorum canım. şimdi sabahtan akşama kadar dışarıdayım ve 2 defa sadece gidiyorum. akşam eve gelince bol su içmeye çalışıyorum.
haklısın canım. dikkat etmek gerek gerçekten. bebiş sağlıklı olsunda katlanıcaz bol bol wc ye :)Ah işte ben :) gebelik öncesi her ay idrar yolu enfeksiyonu ile doktorlardaydımhatta son iki ayımda böbreklere vurmuştu enfeksiyon.
Çok zararlı normlde biliyoruz ama olmuyor.
Artık iş yerinde gidiyorum. Hatta bir bardak içiyorsam 20dakika içinde hemen wc
Enfeksiyon olmaktansa gitmek daha iyi diyip katlanıyorum![]()
bana dr. um tedavi edilmezse erken doğuma sebep oluyor dedi. bende dışarıda olunca hem su içemiyorum sürekli hemde çok wc ye gidiyorum. gitmek istemiyorum ve tutuyorum. sakıncalı. birde ayaklardan üşütünce hemen yanma oluyor. evde rahat ama dışarda çok zor.