2016 Şubat Anneleri

Günaydın anneler :) Enfeksiyon neden bukadar önemli bende hep olan birşey şimdide var galiba ve çok suda içemiyorum.. Ne gibi zararı var bebeğe

Çalışıyordum canım ama bebek olunca çıktıö
Anladım canım. Çok gerekli degil olurda lazım olursa alırsın. İlla alınması gereken birşey degil.
:110:Kızlar göğüslerim buyumedi ama suan farkettim ki içindeki bütün damarlar görunuyor amannn Allahhhımmm
Evett.. damarlar belirginleşiyor çünkü :KK66: en çokda gögüs üzeri belli olur. Süt gelecek damarkar kabarır. Hatta bebiş uzun süre emmezse de hep kabaracak damarlar. Cok cok emzirmek lazım :KK66:
Biz de bi indirim bekliyoruz canjm araba için. 1700 e ne alacaksınız. ? Bizim düşündüğümüz cadillac. 999 tl şu 250tl ye 50 veren indirim bi olmadı kii yılbaşında da olmuyo demişti bi arkadas. Ebebekteki görevli şubatta demişti indirim oluyor. E biz şubatta doguruyoruz kismetse :110:
Canım arabayı şubata kadar almak zorunda degilsinki ilk doğduğunda hemen kullanacakmısın? Hem tombikmi olacak zayıfmı olacak duruma göre almak daha mantıklı olur. Benim oğlum tombikti biz araba alırken içine koyarak rahatmı diye baktık.
Allahım korusun yinede prematüre doğum ve bakımı çok zor vakti zamanı dolunca gelsin inşallah tüm bebişler kızım 2200 gr oğlum da1940 gr doğmuştu çok zor büyüttümo_O dilerim bunda öyle bir şey olmaz planlı ve zamanlı bir doğum nasip olsun hepimize
Ayy canım zor olmuştur. İnş zamanında doğar bebişler.
Günaydın anneler :) Enfeksiyon neden bukadar önemli bende hep olan birşey şimdide var galiba ve çok suda içemiyorum.. Ne gibi zararı var bebeğe
Mesela bende hem enfeksiyon hem kum çıktı. Doktor çok su içmezsen sancı yapar oda erken doğum riski dedi. İlerlerse sancı yapar. Benim gözüm korktu hiç sıkıntım olmadığı halde çıktı. Bundan sonra 1 ay sonra yine yaptıracagım. :KK43:

Mesela bende hem enfeksiyon hem kum çıktı. Doktor çok su içmezsen sancı yapar oda erken doğum riski dedi. İlerlerse sancı yapar. Benim gözüm korktu hiç sıkıntım olmadığı halde çıktı. Bundan sonra 1 ay sonra yine yaptıracagım. :KK43:
Sancım oluyo arada ama normaldir diye hiç önemsemiyodum ben:(

Biz de bi indirim bekliyoruz canjm araba için. 1700 e ne alacaksınız. ? Bizim düşündüğümüz cadillac. 999 tl şu 250tl ye 50 veren indirim bi olmadı kii yılbaşında da olmuyo demişti bi arkadas. Ebebekteki görevli şubatta demişti indirim oluyor. E biz şubatta doguruyoruz kismetse :110:

E bebekte temmuz ayından beri( benim dikkatimi çektiği ay) istanbuldaki mağazalarında her hafta başka mağazada olmak şartıyla yapıyorlardı bu kamoanyayı. En son bayramdan sonraki haftalarda yaptılar bir daha olmadı.

Ben bir türlü karar veremmemiştim hangisini alsak diye o yüzden alamadık. Döndük dolaştık gene aynı modele karar verdik o kısmı ayrı tabi :)
Concord neo alacağız inşallah. Anakucağı hariç 1700 indirimli fiyatı.

250tl ye 50tl hediye öeki geldiğinde de ana kucağını almış oluruz diye hesap yaptık. Hoş evde bir tane maxi cosy ana kucağı var ama pembe renk , bizim pipiyi etkileyebilir :D
Ebaydan Alt kıkıf sipariş verecektim onlarda 150lira :(

Slm canım cumartesi kontrole gittim plesanta uzaklığı 4 cm olmuş 2kusurdu en son gitgide yukarı çıkıyor benimki bilgin olsun
Çok iyi canim. Çok sevindim. Epey çıkmış seninki.bu cumartesi gidiyoum kontrole bakalım bir şey diyecek mj.? Gecen kontrolde konuyu acmadi hiç ben de sormadım. Bunda bi sorayım.

bana dr. um tedavi edilmezse erken doğuma sebep oluyor dedi. bende dışarıda olunca hem su içemiyorum sürekli hemde çok wc ye gidiyorum. gitmek istemiyorum ve tutuyorum. sakıncalı. birde ayaklardan üşütünce hemen yanma oluyor. evde rahat ama dışarda çok zor.

ben antibiyotik kullanıyorum şimdi

Günaydın bu arada sevgili telaşlı annecikler :)

Kaburga ağrısından bahsedilmiş, benimde sağ alt kaburgam çok oturunca ağrımaya başlıyor :(
Şimdiden böyleysek son3ay nası geçecek acaba :(

Canım arabayı şubata kadar almak zorunda degilsinki ilk doğduğunda hemen kullanacakmısın? Hem tombikmi olacak zayıfmı olacak duruma göre almak daha mantıklı olur. Benim oğlum tombikti biz araba alırken içine koyarak rahatmı

Evet dediğin de bir seçenek aslında canım. Eşim biraz acele ediyor aslında. Travel alicaz ya ilk doğduğunda bi yere giderken lazım olacakmış arabaya neyle koyucaz neyle tasicaz diyor. aradan masrafı çıkarasi var sanırım. Ama aslında dediğin de mantikli

bana dr. um tedavi edilmezse erken doğuma sebep oluyor dedi. bende dışarıda olunca hem su içemiyorum sürekli hemde çok wc ye gidiyorum. gitmek istemiyorum ve tutuyorum. sakıncalı. birde ayaklardan üşütünce hemen yanma oluyor. evde rahat ama dışarda çok zor.

Daha önce bende kullandım ondan sonra toparlanmıştm biraz şimdi gene başladı. Yarın kontrolüm var bakalm doktor ne diyecek

Evet enfeksyon erken doğuma sebep olurmuş.
Ama idrarını tutmaya dewam edersen tedavin başarılı olmaz :(
Sürekli tekrarlar canım ya :(

Ben dışarıya çıkacaksam su içmiyorum ama evdeysem bol bol içip tuvalete çıkıyorum. Kronik enfeksiyona meyilli olduğum için korkuyorum...

Daha önce bende kullandım ondan sonra toparlanmıştm biraz şimdi gene başladı. Yarın kontrolüm var bakalm doktor ne diyecek
malesef o sürekli olabilecek bişi. nekadar dikkat etsekte oluyor. az su içince hele hep oluyor. aşırı derecede değilse enfeksiyon bence sorun olmaz. bol su ile geçer gibi geliyor. benim şikayetim yoktu bolca lökosit çıktı. sancı varsa mühim olabilişr tabi

Evet enfeksyon erken doğuma sebep olurmuş.
Ama idrarını tutmaya dewam edersen tedavin başarılı olmaz :KK43:
Sürekli tekrarlar canım ya :KK43:

Ben dışarıya çıkacaksam su içmiyorum ama evdeysem bol bol içip tuvalete çıkıyorum. Kronik enfeksiyona meyilli olduğum için korkuyorum...
çocukluğumdan beri dışarıda wc ye gitmekten nefret ediyorum canım. şimdi sabahtan akşama kadar dışarıdayım ve 2 defa sadece gidiyorum. akşam eve gelince bol su içmeye çalışıyorum.

Evet dediğin de bir seçenek aslında canım. Eşim biraz acele ediyor aslında. Travel alicaz ya ilk doğduğunda bi yere giderken lazım olacakmış arabaya neyle koyucaz neyle tasicaz diyor. aradan masrafı çıkarasi var sanırım. Ama aslında dediğin de mantikli
İlk etapta ana kucağı kısmı lazım olacak bence.
Hastaneden çıkarken, çıkışın üçüncü günü topuk kanı için sağlık ocağına gidilecek, sonra tekrar gözlm işleri doktor vs derken kullanılacak aslında.
Tabi bu kosımları arabayla gidilir havalar ğusetle gitmek için uygun olmayabilir...

malesef o sürekli olabilecek bişi. nekadar dikkat etsekte oluyor. az su içince hele hep oluyor. aşırı derecede değilse enfeksiyon bence sorun olmaz. bol su ile geçer gibi geliyor. benim şikayetim yoktu bolca lökosit çıktı. sancı varsa mühim olabilişr tabi
O yüzdenni tekrarlıyor galiba su içemiyorum :( en fazla 4 bardak yada 5 :(

kizlar kasik agrisiyla hastaneye gittim bebeğin kafasi aşağidaymiş dr. erken dogum riskin var dedi ve hastanede yatirdi sabaha kadar
serum takiliydi erken dogumu önlemek için idral yolu enfeksiyonu da geçiryomuşum antiyotik e başlatildi moralim çok bozuk inşallah bu günleri bir şey olmadan atlatirim rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağimiza almayi nasip etsin inş.
cnm hastaneden cikinca haberle ins... oyle bi durumla karsilasmayiz... gecmis olsun...

O yüzdenni tekrarlıyor galiba su içemiyorum :KK43: en fazla 4 bardak yada 5 :KK43:
çok az içiyorsun canım. o su yeterli değil. 4-5 bardak su ancak 1 l yapar. bardak sayını 8-10 kadar çıkart. bende yapmaya çalışıyorum ama sen gibi çok su içebilen biri değilim.

E bebekte temmuz ayından beri( benim dikkatimi çektiği ay) istanbuldaki mağazalarında her hafta başka mağazada olmak şartıyla yapıyorlardı bu kamoanyayı. En son bayramdan sonraki haftalarda yaptılar bir daha olmadı.

Ben bir türlü karar veremmemiştim hangisini alsak diye o yüzden alamadık. Döndük dolaştık gene aynı modele karar verdik o kısmı ayrı tabi :)
Concord neo alacağız inşallah. Anakucağı hariç 1700 indirimli fiyatı.

250tl ye 50tl hediye öeki geldiğinde de ana kucağını almış oluruz diye hesap yaptık. Hoş evde bir tane maxi cosy ana kucağı var ama pembe renk , bizim pipiyi etkileyebilir :KK70:
Ebaydan Alt kıkıf sipariş verecektim onlarda 150lira :KK43:
Astarı yüzünden pahalı desene. Ewet pembe sıkıntı , Pipi mühim.:KK70: Eşim de oğlumuzun ilk arabası çok önemli diyip geziyor.kendi arabamizi da degistirsek diyoruz bi kendine oğluna bakıp duruyor. Masraf diz boyu:KK17: Ben istanbulda değilim malesef net üzerinden indirim bekliyorum aslında. Olmadı 50 lik bi indirimle alivericez doğum yaklasınca napalım.

çocukluğumdan beri dışarıda wc ye gitmekten nefret ediyorum canım. şimdi sabahtan akşama kadar dışarıdayım ve 2 defa sadece gidiyorum. akşam eve gelince bol su içmeye çalışıyorum.

Ah işte ben :) gebelik öncesi her ay idrar yolu enfeksiyonu ile doktorlardaydım :( hatta son iki ayımda böbreklere vurmuştu enfeksiyon.
Çok zararlı normlde biliyoruz ama olmuyor.
Artık iş yerinde gidiyorum. Hatta bir bardak içiyorsam 20dakika içinde hemen wc
Enfeksiyon olmaktansa gitmek daha iyi diyip katlanıyorum :(

Ah işte ben :) gebelik öncesi her ay idrar yolu enfeksiyonu ile doktorlardaydım :KK43: hatta son iki ayımda böbreklere vurmuştu enfeksiyon.
Çok zararlı normlde biliyoruz ama olmuyor.
Artık iş yerinde gidiyorum. Hatta bir bardak içiyorsam 20dakika içinde hemen wc
Enfeksiyon olmaktansa gitmek daha iyi diyip katlanıyorum :KK43:
haklısın canım. dikkat etmek gerek gerçekten. bebiş sağlıklı olsunda katlanıcaz bol bol wc ye :)

Hangi antibiyotigi kullaniyosun canim..
Benimki israrla munorol sase veriyor...bu 3. Icisim.. eminim gene tahlil yapilsa gene idrar yollarimda enfeksiyon cikacaktir..

Ic Camasirlarini utulemeyi deneyin arkadaslar..ben utuledigim donemlerde baya rahat etmistim..

Back
X