Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Magnezyum eksikliğinden oluyor doktoruna söyle magnezyum verir o iyi geliyorGunaydin annisler. Gece bacagima giren krampla uyandim ve uyku sersemligiyle bagirmisim. Esim de korktu garibim. Ne yapayim ne yapiliyo krampta diye panikledi. Ilk defa yasiyorum kramp neymis aci da olsa ogrendimsıklasir mi bundan sonra korktum
Rahim büyüyüp ciğerlere baskı yapıyor artık o yüzden normal deniyor tüm hamilelerin sıkıntısı özellikle son 3 ayda artıyor büyümeden dolayıCanım geçen gün bana da oldu aynı yer2 gün boyunca ağrıdı ayaklarımı fln sıcak tuttum ani hareketten kaçındım bol bol uzandım geçti şükür galiba rahim de bebek de büyüdüğü için normal
Maşallah çok güzel Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin biz de oda telaşındayız perdemiz, halımız yakında gelcek, avizeyi alıp astık, çok heyecanlıyım :)
Kan ilacı da içiyorum tahlil de normal ama bilmiyorum![]()
Vermisti ama ben hic icemedim onu mide bulantisindan dolayiMagnezyum eksikliğinden oluyor doktoruna söyle magnezyum verir o iyi geliyor
Mide bulantısı mı yaptı? Ne içmiştin ?Vermisti ama ben hic icemedim onu mide bulantisindan dolayiTekrar denerim artik icmeyi
Günaydın. Ancak bakabildim.Evet benim şeker diyetle düzene girdi çok şükür. Fazla kacirirsam yükseliyor birazcık o kadar. Bakalım suyum ne alemde pazartesi gorucez. Yükleme yaptırmadın dii mi canım sen?
Magnorm vermisti. O donem bulantilarim vardi zaten iyice tiksinmistim sonradan hic denemedim icmeyi. Doktorum da zorlama icemiyorsan dedi ama eksikligini hissetmeye basladim demek kiMide bulantısı mı yaptı? Ne içmiştin ?
Evet hocam buldum ben de gerçekten aktarılıyormuş. Bir de 32 den sonra bir kaç hafta çalışabilsem süper olacak az bir zaman kalıyor onu da artık ücretsiz izinle falan kapatırız sene sonuna kadar.Hocam bu yıl doğum yapan arkadaşlarımın hep aktarıldı :)
cnm şunu mu kullandın... bunun manuel kullanımı var mı yoksa onu ayrı mı almıstın...Süt sağma makinamı avent almıştım. Hem manuel hem elektrikli. Çok memnun kaldım.
Ben de dayanayim dedim ama yapamadim biraz agir geciyor benim hamileligim. Cok halsiz kaliyorum evde de cocuk var cok yoruluyorum 2.donem ucretsiz izin kullanicam seminer donemine kadar seminerde idare edicez artik seneye okul baslayana kadar bebeklerim 8-9 aylik olacaklar zaten
Anlayışlılar Allah razı olsun gerçekten hiç ağrıyıp incimedim inşallah bir ömür iyi anlaşırız
Amin inşallah canım gerçekten eşimin ailesi ile hiçbir zaman kötü olmak istemiyorum zaten sehir dışındakar ya ilişkimiz mesafeli hiç yüz göz olmadık ama bebişe bakmak için kendi annemlerle dönüşümlü gelip uzuuun uzuuun kalcaklar umarım bu süreci sağ selamet atlatırım çünkü bakıcı olayı da bebiş küçükken çok zor keşke ev hanımı olsam ücretsiz izin alsam maddi açıdan zorlancaz kafam karışıkNe güzel bak iyi maşallah.. benimkilerde öyle kv kp görümce hep yardımcıdırlaar saolsunlar.. asla yük olmazlar bna kahvaltıya yemeğe falan çağırsam yardım etmek için erken gelirler.. inşallah ömür boyu böyle devam eder... sonuçta karşı taraf iyi olursa otomatikmen bizde iyi oluyoruz =)
Bende onları nasıl alicam nerden bulucam bilemedim cibinlik perde avize hali lazım bana da internetten bakıyorum ama bilemedim sende foto atsana fikir olurCanım geçen gün bana da oldu aynı yer2 gün boyunca ağrıdı ayaklarımı fln sıcak tuttum ani hareketten kaçındım bol bol uzandım geçti şükür galiba rahim de bebek de büyüdüğü için normal
Maşallah çok güzel Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin biz de oda telaşındayız perdemiz, halımız yakında gelcek, avizeyi alıp astık, çok heyecanlıyım :)
Kan ilacı da içiyorum tahlil de normal ama bilmiyorum![]()
Canim gunaydin benm kuzenimin esinde olustu gerci onun ileri duzeydeydi parmak kalinliginda genital bolgesinde varisler vardi dr cok yorulmucaksin agir kaldirmicaksin agda yapmicaksin hatta son zamanda jilet daha yaptirmadi sezeryan oldu sen jileti surme ben ameliyattan once gerekli bolgeyi yapicam demis dogumdan sonra gecti agri yapiyomus canim cok yanio diyodu istersen dr una bi muayene ol gecmis olsun canimGünaydın hamişler. Nette araştırdım pek tatmin olmadım. Dedim ben bunu hamişlere de sorayım. :) Ayrıntılı ultrasonda doktor bana "Rahim varislerin var. Ağrı yapıyor mu hiç?" dedi.O günlerde yapmıyordu "Hayır." dedim. Ama bir haftadır pelvis kemiklerim çok acıyor. Sanki bir yerimiz morarır ve çürür ya, o acı gibi. Bazen yataktan kalkamıyorum, yürüyemiyorum. Nedir bu rahim varisi? Bilen, duyan, yaşayan var mı?
çok güzelmiş canım, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :)Mobilyalarimiz geldi ama daha çok eksiğimiz var hali perde avize.... bir arada onları alırız artik rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Odam bayağı büyük canım evde baba koltugumuz var 2 tane birini oraya geciricez emzirme koltuğu olarak oyuncak sepeti oyun halısı kirli sepeti falan derken doldururuz odayı herhalde zamanlaçok güzelmiş canım.. sağlıkla kullanın inşallah.. odan büyük değil mi?
Magnorm dan ziyade magvitalin tadı daha çok hoşuma gidiyor benim magnorm portakalli magvital limonlu bide onu deneVermisti ama ben hic icemedim onu mide bulantisindan dolayiTekrar denerim artik icmeyi
Cok guzel odaniz gulegule kullansin kizin :) bu kizlar cok sansli bizim odamizda 16 aralikta teslim edilecek heyecanliyim:)Mobilyalarimiz geldi ama daha çok eksiğimiz var hali perde avize.... bir arada onları alırız artik rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Canim gunaydin benm kuzenimin esinde olustu gerci onun ileri duzeydeydi parmak kalinliginda genital bolgesinde varisler vardi dr cok yorulmucaksin agir kaldirmicaksin agda yapmicaksin hatta son zamanda jilet daha yaptirmadi sezeryan oldu sen jileti surme ben ameliyattan once gerekli bolgeyi yapicam demis dogumdan sonra gecti agri yapiyomus canim cok yanio diyodu istersen dr una bi muayene ol gecmis olsun canim