• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Slm kızlar ben bugun hastaneye kontrole geldim sabah.. başta herşey ii di ben ısrar edince Dr bide rahim ağzı uzunluğuna baktı.. başta 2.5 cm dedi yani 3 den düşmüş. . Ben tabi korkmaya başladım sonra az daha bakınca dedi ki 1.9 cm :KK43:
Yatırdılar beni şimdilik 4 gün yatmam lazım. . Dua edin bize bebeğim erken gelmesin :cry:
Ciğer gelişmesi için iğne yaptılar yarında yapacaklar.. bu bebeğimede bişey olacak diye korkuyorum ister istemez...
Rabbim korusun bebeklerimizi buraya kadar ii kötü geldik çok şükür :KK57:
İnşallah vaktinde gelir bebeğin canım

Slm kızlar ben bugun hastaneye kontrole geldim sabah.. başta herşey ii di ben ısrar edince Dr bide rahim ağzı uzunluğuna baktı.. başta 2.5 cm dedi yani 3 den düşmüş. . Ben tabi korkmaya başladım sonra az daha bakınca dedi ki 1.9 cm :KK43:
Yatırdılar beni şimdilik 4 gün yatmam lazım. . Dua edin bize bebeğim erken gelmesin :cry:
Ciğer gelişmesi için iğne yaptılar yarında yapacaklar.. bu bebeğimede bişey olacak diye korkuyorum ister istemez...
Rabbim korusun bebeklerimizi buraya kadar ii kötü geldik çok şükür :KK57:
Umarim hersey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla ve zamanında kavusursun cnm. Endişelenme artık daha erken haftalarda gerçekleşen doğumlardan da bebislerin sagliklari yerinde oluyo. Dinlenmeye bak ve moralini yüksek tut.

Canim ben de o arabadan alacagim da bu 400 tl lik hediye ceki kampanyasi nerede acaba?

Kaç kilo doğacak insan bilemiyo ki. 190 tane nerdeyse 20 gün yeter gibi ama ya o zaman zarfında 5 kiloyu geçerse. Ayy çok cahilim bilemiyorum. En iyisi tek paket almak galiba. Sizler kaç tane 1 numara bez aldiniz.
Kizim 3800dogdu ve ilk uc ay 1.5'ar kilo aldi 1numarayi 1ay zor kullandik ama bebekten bebege degisir bazisinin kilosu az olur bazisinin poposu kucuk olur bazisi daha yavas kilo alir belli olmaz yani. Bez konusunu simdiden planlamayin bence. Bi de alerji konusu var prima en iyisi ama bazi bebeklere alerji yapabiliyor bebeginiz bi dogsun ona gore belli olur cogu sey

Insallah canim dogsunlar unutucaz agrilarimizin hepsini:)

canim napsinlar iki cicis daracik yerde durmazlar tabii:KK48:
Valla oyle etrafimi cadolozlar sardi :KK48: ilk kizim da karnimda cok hareketliydi hala oyle. Bunlar dacok hareketli artik ben ikizler dogunca kafayi yerim :KK17:

Kizim 3800dogdu ve ilk uc ay 1.5'ar kilo aldi 1numarayi 1ay zor kullandik ama bebekten bebege degisir bazisinin kilosu az olur bazisinin poposu kucuk olur bazisi daha yavas kilo alir belli olmaz yani. Bez konusunu simdiden planlamayin bence. Bi de alerji konusu var prima en iyisi ama bazi bebeklere alerji yapabiliyor bebeginiz bi dogsun ona gore belli olur cogu sey
Sağol cnm aslında acele etmemeye karar verdim ama kampanya görünce sanki kaçırmamak lazımmış gibi panik yapıyorum. ☺

Umarim hersey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla ve zamanında kavusursun cnm. Endişelenme artık daha erken haftalarda gerçekleşen doğumlardan da bebislerin sagliklari yerinde oluyo. Dinlenmeye bak ve moralini yüksek tut.
Sağol cnm haklısın evet.. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inş. .

Kızlar eksik bitmiyo. Banyo küvetini nsl aldiniz. Bazı markalar çok üç fiyatlarda. Hangi özellikler önemli ve onereceginiz bi marka var mi. Suyun tahliye edilmesi önemli diyolardi bazı forumlarda ama başka bi bilgim yok.

Kızlar eksik bitmiyo. Banyo küvetini nsl aldiniz. Bazı markalar çok üç fiyatlarda. Hangi özellikler önemli ve onereceginiz bi marka var mi. Suyun tahliye edilmesi önemli diyolardi bazı forumlarda ama başka bi bilgim yok.

Canım fazla önemseme banyo küvetini bence.. normal birşey al gitsin. Ben A101 e gelmişti ordan aldm 15 tlydi, altta tahliye için gideri var. File almadm vardı bende. Büyük birinin tavsiyesi: bebekler file üstünde yıkanınca üşütürlermiş küvetin içine bi havlu koyup bebeğin suyun içinde yıkanması daha iyiymiş. Aklıma geldi sizlerede yazıyım dedim.malum çoğumuz acemiyiz ;)

Kızlar sormayı unuttum hafta sonu kontrolde dr um 28. Haftadan sonra ilişki yasak dedi... Hiç bir özel durumum ve riskim yok... İlk 3 ay da yasak demişti sonrasında da hafta en fazla 2 diye sınırlamıştı.. Sizin dr Larınız ne diyor
Bu hafta kontrolum var doktor bi ihtimal soylerse bakariz .ama soylemezse aynen devam ben soramam utanirim.oglumda son ayda dahil gayet faaldik bu konuda yalniz bu hamilelik baya yoruyo uykuya yenik dusuyorum .sorununuz yoksa saglik acisindan arada kacamak yapin :)

İyim canım sen nasılsın bnde günler çabuk geçsin istiyorum artık baya yorgun hissediyorum
Bende oylwyim canim yaa bide oglan okulu getir götür yedir yatir simdi bitti valla isler ama ayaklar zonkluyor resmen

Back
X