• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Bu mide yanması beni öldürecek yaa ilaç fayda etmiyor gece boyu uyumadim yanıyor gözlerim hatta midem değil tam yemek borum bogazim yanıyor :KK43:(( dün havuzluhan a ugradim güzel şeyler vardı ama fiyat olarak piyasayla aynı çeşit coktu. Oglusuma kapı süsü yaptırdı teyzesi bende nevresimlik pikelik kumaş aldım besiğimiz dikecegim bide su yastiktan yapacağım :) çok yoruluyorum ama bebisim için değer

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-03-09-06-01.webp
    Screenshot_2015-11-03-09-06-01.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 107
Bu mide yanması beni öldürecek yaa ilaç fayda etmiyor gece boyu uyumadim yanıyor gözlerim hatta midem değil tam yemek borum bogazim yanıyor :KK43:(( dün havuzluhan a ugradim güzel şeyler vardı ama fiyat olarak piyasayla aynı çeşit coktu. Oglusuma kapı süsü yaptırdı teyzesi bende nevresimlik pikelik kumaş aldım besiğimiz dikecegim bide su yastiktan yapacağım :) çok yoruluyorum ama bebisim için değer

Canım mide yanması için süt içebilirsin gerçekten çok iyi geliyor. Bi yerde salatalığın da iyi geldiğini okudum geçen gün. Salatalığı denemedm ama sütü denedim bana iyi geliyor deneyebilirsin

Selam hanımlar Ben üst solunum yollarımı üşütmüşüm burun akıntısı ve tıkanıklığı var hafif öksürük var vs.. ama bebeğim normale göre çok daha az hareket ediyor :KK43:( bende kafama takıyorum haliyle çikolata süt hareket ettirecek şeylerde yememe rağmen whatsapptan doktoruma da yazdım üşütmemle ilgili mi diye daha görmedi yazdıklarımı sizlerde de böyle oldu mu yada oluyor mu ?? :KK43:((((((((

Bende geçenlerde aynı sıkıntıları yaşadım. Benim bebişimde ben hastayken hareketi normale göre çok çokkk azdı. İyileşince oda düzeldi. Kendine iyi bak, toparlan bian önce bebeğinde seninle beraber hareketlenir cnm merak etme

ben kendıme bısey almadıgım ıcın kendı cantam duruyor da bebegınkıne hazır olanları koydum yavastan
Kıyafet olarak ne kadar koyulmalı bılemedım sımdı bı 10lu takım koydum bı de 5lı koyucam yetermı bu
toplam 2 ıc zıbın, 2 dıs zıbın, bır ayaklı tulum,bır cıtcıtlı atlet, ıkı ayaklı pantolon koymus olucam, 2 gunde bebek kac kıyafet degıstırır bılemedım
Arabanız varsa yedek bir çanta da arabaya yapabilirsin. Acil durumda nasılsa hastane yakınlarında olur. Esin ihtiyaç durumunda getirir.

Canım mide yanması için süt içebilirsin gerçekten çok iyi geliyor. Bi yerde salatalığın da iyi geldiğini okudum geçen gün. Salatalığı denemedm ama sütü denedim bana iyi geliyor deneyebilirsin
İciyorum cnm ama hiç fayda etmiyor nolacak böyle bilmiyorum Allaha sukur başka derdim yok ama uyutmuyo bni bu mide yanması salatalık deneyeyim bide onu bilmuyordum

Aynen kizlar ben de sirtustu yatiyorum saga sola donumce bebegim sirtustu yatmam icin ogle bi vuruyo ki:KK48:
Ben de ara ara uyanıyorum gece. Kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Canım sıkılıyordu buna. Acaba bebekler rahat ediyor mudur?

Kizlar ya bende sirt ustu yatinca uyuyamiyorum, hatta nefes alirken zorlaniyorum.. siz iyi rahat ediyorsunuz.. ama bir kac haftaya oda hayal olur cunku bebek buyudukce cigerlere baski yapiyor diyim :(

canim sol icin iyi diyorlar ama kesin bi kural degildir sanirim... bende zaman zaman sol zaman zaman sag tarafima yatiyorum... yinede doktora danis... bence cok zorluyor ise arada saga yatmakta sakinca yoktur...
Ya canım hadi ben bir şekilde dayanırım da,inan bebek hiç rahat değil hissediyorum sola yatınca karnım yığılıyor ya yatağa doğru sanki bizimki sıkışmış gibi kaçmış yukarı top gibi olmuş anlayamadım ama dirseği yada topuğu sivrilik yapmış karnımda pozisyonu değiştirir değiştirmez düzeldi haklısın doktoruma da sorayım

Yok canım sürekli sola yatsak çürür sol yanımız :) sırt üstü yatınca hem bebeğe hem bize kan gitmiyor oksijensizlikten hemen başım dönüyor iki dk da yan yatınca da sıkışmış gibi geliyor sırt üstü dönene kadar sürekli ittiriyor başıyla ayaklarıyla 5 dk sağ 5 dk sol derken uyku haram oluyo
Ayy çok haklısın canım ya,sırtüstü yatıncada sanki kalbim başımda atıyor,nefesim daralmaya başlıyor dediğin gibi uyku haram resmen :KK76:

Yok canım hiçbişey olmaz. Sırt üstüde yatabilirsin ben ilkindede her türlü yattım. Sapasaglam dogdu. Uyurken nasıl yattığımızı bilmiyoruzki ben uyandığımda çook sırt üstü pozisyonda oluyorum.
Sadece son zamanlarımızda sola yatmaya dikkat etmek iyi olur. Ayrıca bebekker rahatsız olursa içerde çok kımıldıyorlar ittiriyorlar. Bebişinin rahatsız olduğunu anlarsın. Sıkıntı yapma. O kaburganın altına toplanmışsa kendi toplanmıştır. Rahatsız olmamıştır canım. Normalde bile bazen top gibi bir yere toplanıyorlar :KK66:
Ne bileyim gece iki seferde aynı şey olunca solda sıkıştı sanırım dedim sağol canım artık biraz sağ biraz sol yarım sırt idare edicez :KK48:

Bende aynı durumdaydım doktoruma söyleyince rennie duo verdi,hayat kurtardı resmen çok zorlanırsam içiyorum sende rennie yada gaviscon kullanabilirsin canım ikiside gebelikte kullanılabilen ilaçlar doktoruna danış istersen bu arada yastık çok şeker ellerine sağlık canım şimdiden

Ben de ara ara uyanıyorum gece. Kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Canım sıkılıyordu buna. Acaba bebekler rahat ediyor mudur?
Canim ben ille de herkes sol tarafa yatacak en sagliklisi o dusuncesine karsiyim cunki her bebek ayni pozisyonda durmaz ve hepsi annenin solunda rahat etmez hangi taraf rahatsa o tarafa da yatalim en iyisi o

ayyyy kızlaaaar bu videoyu seyredip mucizenizi bi de böyle izleyin
daha önce bu tarz izlemiştim ama doğum anı ve ses böyle değildi
şubaaat gelsinnnn oğlumaa kavuşayım beeenn yaaaa :KK36:

w.facebook.com/video.php?v=810736345632688&theater

Back
X