• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Benim göğüslerim zaten rezil haldeydi hep kocaman oldukları için.. Doğumdan sonra ameliyat sözü var eşimin ona umudum :)
Küçültme ameliyatı mı canım :) Benm göğüsler çok minicikti yok gibi büyüdüğü için memnunum ama çatlamayaydı iyiydi :D
cnm iletisim bolumunden yazdim... birde mail attim kendi mail adresimden... numune istedigimi ve adresimi belirttim...
Teşekkür ederm canm :)
Evet canım ilk günler biberon vermezler çünkü bebek memeyi bırakabilir diye kaşıkla veriyorlar.
Hastane çantasına ne koyulur falan diye baktığımda heryerde yazıyodu biberon emzik bende bilmediğim için koyacaktım.. Sağol canm :)

Bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum ama emziği kaynattıktan sonra nasıl koruycam acaba. Emzik kutuları varmış ondan mı almak gerekir.. bide bişey daha sorsam biberonu minik alıştırma biberonunu mu koymalıyım yoksa bimden nuk almıştm ondan daha büyük onu mu
Benim aldiklarimin kutulari vardi zaten kutulari da kaynatip icine koymustum

Kızlar çatlaklar ne durumda?benim karnımda yoktu üst bacağımda ergenlikten kalanlar belirğinleşmişti dün akşam bacağımda oluşur gibi kırmızılılar olmuş :KK43: karnımda da olacak mı ya :KK43:
Bazilari da dogumdan sonra bellli oluyormus hamileyken belli olmayan catlagimiz cok mu acaba :KK43:

Kızlar dün E Bebek'ten park yatak aldım. 600 tl lik park yatağa 200 lira hediye Çek'i kazanmış oldum ama saçmalık şu ki az önce internetten alısverıs yaptım 150 liralık ama çek gitti... 200 lirasında kullanmış gibi oldu allahtan daha düşük bir alısverıs yapmamısm :)) aklınızda olsun.

150sini kullandığına şükret :)
Şikayet var da bu konu ile ilgili çok şikayet var. Kupon alan ama ertesi gün kullanamayan,kuponu yanan vs...

Cadillacin hayırlı olsun canım. Biz de onu alicaz inşallah. Bebek house dan alsak mi bilmiyoruz. Normali 850 airi 1050 ye geliyor. Kart çok şişti o yüzden bekliyoruz bakalım. Ogluna Hangi rengi tercih ettin canım. ?
Teşekkr ederim :)
Siyahı aldık. Ama ben kırmızı şaseli olup üstü kırmızılı ve siyahlı olanı almak istemiştim, eşim şasenin rengini sevmedi,soyulur falan dedi.
Düm düz siyah olmasını istemedim. Kırmızısı da cart kırmızıydı. Normalde sevmem kırmızı rengi :)
Krem renklisi çok güzeldi :) amaaa bebekle krem rengi ne kadar dayanır bilemedim :(

uyumak istiyorummmmmmm:KK34:

dön dön dön yok sırtım ağrıyor. destek yastığı aldım yine dönüyorum. bebeişte benim yüzümden dönüp duruyor zavallım.
bu gece bende bebeklerde kotuydu... sol bacagima pespese kramp girdi yumusak olan kisim bile kemik gibiydi... esim masaj yapti o gecti sonrada uykum gelmedi... Allah`im ne olur uykum gelsin diye dua ettim... sonra sabah yine erkenden uyandim...

Aile hekimi genelde hemen rapor veriyor zaten hamilelere zorlandigini soylersin. Sgk maastan kestigi icin haftasonu dahil etmeyecek sekilde rapor iste. Doktorun da durumunu anlatirsan daha uzun verir zaten. Normal saglik raporu. Yalniz senelik 40 gunden fazla rapor alamiyorsun 40 gunden sonrada heyet veriyorlar. Hatta dogum iznine cok varsa direk heyt raporu da alabilirsin. Benim ikiz oldugu icin cok zorlandim arrik yuruyemiyorum bile o yuzden once izinlerimi aldim sonra rapor aldim. Aslinda doktorum direk dogum iznine cikaracakti ama o zamanda bebekler erken dogarsa dogum iznimi erken kullanmayayim belki sonraya aktarilir diye dogum izni almadim daha. Bi de bunun dogduktan sonrasi var cunku. Birde doktorun sgknin sistemine giriyormus senin haftan su diye ona gore hersey hesaplaniyormus
Ben rapor haklarimi kullanamadim dersler bos gececek diye kiyamadim cocuklarima ucretli ogretmen ben izne ayrilmadigim surece gelemezmis halbuki raporlarim izinlerim duruyor ocakta sifirlanacak

Merhaba şubat anneleri. Ben aslında mart annesiyim. Ama sizinse fikrinizi almak için yazıyorum. Umarım sıkıntımı paylaşabileceğim ya da bana yardımcı olacak arkadaşlar vardır.
Üçlü tarama testin de afp değerimiz yüksek çıktı ve nöral tüp defekti riskimiz var.
Fakat ayrıntılı ultrasonda görülmedi. İki üç haftadır kontrole gitmedim. Yalnız bu süre zarfında resmen dünya burnumdan geldi. Geceleri uyku tutmuyor bu durum aklımdan hiç çıkmıyor.
Ricam böyle bi sorun yaşayan var mı aramızda ve doktor basıl bi bilgi verdi

Ben de o haldeyim bazen karnimi kizim haraket edince kayit yapmak istiyorum ay sonra goruntude tuyleri gorunce kizim buyudugunde buyuk ihtimal dalga gecher deyip siliyorum:KK70:
Ben kizimda cok video cekmistim ama videoda belli olmuyor ki hareketleri. Cok daha siddetli hareket de etse videoda zor seciliyor ikizlerde video cekmeyi unuttum daha hic cekmedim :KK48:

Offff offff bu kilolarla benim de başım dertte son 4-5 haftaya kadar 2-3 kg aldım diye seviniyordum sonra birdenbire noldu anlamadım 8-9 kiloya vurdu bunun son 2,5 kilosu flan da son 1,5 haftada alındı tartıya çıkınca şok oldum.
Bir de ben obez hamile kaldım normalde en fazla 7 kg almalı diyorlar obezler için. Ben 30. Haftada 8-9 ü gördüm zaten. Nolacak bilmiyorum hiç. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bi fark yok iştahım da gayet yerinde hiç tıkanma baskı flan olmuyor öyle :(( 34 haftaya kadar sabit kalmak hedefim şu an. Hatta ödem varsa 1-2 kg gitse süper olur :/

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Kızımıza isim konusunda eşimle en son Aslı isminde netleştik ben beril ismini çok beğeniyodum ama kendisi bi türlü beğenmedi biara Dilara koysak diye dolaşıyordu zor vazgeçirdim Aslı hem kısa hemde kulağa hoş geliyor seslenince sizin fikrinizide almak istedim çok mu klasik Aslı ismi ?

Bence çok güzel isim çünkü benim adım da Aslı :))))

Benim 9-10 kg olmus canim hayatimin hatasini bu sabah tartilarak yaptim gibi hissediyorum :KK43: su icsem yariyo bu ara :'(
Ben uzun suredir tartilmiyorum 15e yaklasmisimdir kesin. Karnim disinda hersey ayni olculerinde ama karnimi hic bi yere sigdiramiyorum kizimda son gunlerde buyuk gelen hamile kiyafetlerim bile zor oluyor daha 1.5 kg.lar onlar 100g alsa ben 2kg aliyorum :KK48:

Bende 30. Haftamız ve toplamda 8 kilo almışım çokmu acaba banamı fazla geliyo anlamadım önceki hamileliğimle kıyaslayamıyorum çünkü o ikizdi 35 hafta sürdü ve 22 kilo almıştım toplam bakalım bunda kaç olacak tek çocuk kaç kilo alacaz bende merak ediyorum
Canim ikizlerde en cok ne zaman kilo almistin benim de simdikiler ikiz. Kizimda 40haftada 22kg almistim cok sismistim simdi 31.hf.dayim uzun zamandir tartilmiyorum ama tahminen 14-15kg aldim :KK17:

Bunlar da bizim yeni cicilerimiz teyzeleri :) Lcwaikikiden aldik. Daha eksiklerimiz çok ama :)
Siz aldikca ben kiskaniyorum ya :KK48: kizimdan o kadar cok sey kaldi ki cinsiyetler de ayni olunca alamiyorum bi tek ikiz olduklarindan battaniye yorgan sayisini 2katina cikarmaya calisiyorum bi de kurutma makinesi bakiyorum birden 5kisilik aile olucaz cocuklarin da camasiri bitmez kisin kurutma olayi buyuk dert alan kullanan oneren onermeyen var mi

Back
X