2016 Şubat Anneleri

Canım ben kv ve kb çok severm ve yanlarında rahat ederim zaten işleri güçleri çok olduğundan iki gn kalıp giderler görmcemde üni okuyor bir haftalığına gelmeyi istiyor hepsi bebeği o kadar heyecanla bekliyo ki bişey diyemiyorm.annemde o kadar insanı ta buralardan başına toplama sn gel diyo bnde evimde rahat ederm diye gitmek istemiyorm.ama haklısn eğer gitmezsm mecbur bekleyeckler sırayla gelecekler artık
2-3 günse iyi canım. bizimkiler geldimi gitmek bilmezlerde :) ozaman gelsinler sıkıntı yok. ama tabi yolculuğu dr. unla konuş. eğer gitme düşüncen varsa.

Günaydın güzel annişlerrrr :)))

Cumartesi günü şeker yüklememi yaptırdım. Açlık: 89 , 50 gram şeker yüklemesi sonucuTokluk:179 çıktı...

Yarın muayenem var doktorum ne diyecek çok merak ediyorum... Sizce nasıl sonucum??
canim benim de 50 gr şeker yüklemesi sonucum tokluk 150 çikti dr.sinirda dedi;
diyetisyene yönlendirdi

kizlarr dün gece rüyamda sezeryanla doğum yaptim çok kötü oldum ama ben normal doğum istiyorum diye ağlayarak uyandimmm çok kötüydü gerçekten :KK61:bebeğimi kucağima bile alamiyodum:KK61:

Selam kızlar :) bugün dr kontrolümüz vardı 30+0 1500 gr ve 38 cm boy. Sizde durum nedir acaba? 13 ocak itibari ile normal doğum için tetikte ol hazırlığını yap dedi dr. Bebeğim doğum ğozisyonuna gelmiş :)
maşallah diyelim canim bebişinin kilosu boyu çok güzel :nazar:bende çok merak ediyorum kizim ne kadar oldu ki acaba:KK39:

Selam kızlar :) bugün dr kontrolümüz vardı 30+0 1500 gr ve 38 cm boy. Sizde durum nedir acaba? 13 ocak itibari ile normal doğum için tetikte ol hazırlığını yap dedi dr. Bebeğim doğum ğozisyonuna gelmiş :)
Maşallah canım benimde kontrolüm cumartesi iple çekiyorum resmen artık iki haftada bir gel yada çatı muayenesi için bişey dedi mi yoksa bebeğin döndüğü için mi normal doğum dedi ?

Maşallah canım benimde kontrolüm cumartesi iple çekiyorum resmen artık iki haftada bir gel yada çatı muayenesi için bişey dedi mi yoksa bebeğin döndüğü için mi normal doğum dedi ?
bu çatı muaynesi çok muz zormuş ya o_O bana dışarıdan müdahele edilmesi çok ürkütücü geliyor. yani mesela, birinin bana iğne yapması, birinin işte o çatı muayenesi dedikleri şeyi yapması. ben kendi halime kalmak istiyorum. iğneyi kendime vururken tırsmıyorum ama başkası yaparken korkuyorum. nedense doğumdan çok şu çatı muayenesi beni korkutuyor. çok acayipim farkındayım o_O

canim benim de 50 gr şeker yüklemesi sonucum tokluk 150 çikti dr.sinirda dedi;
diyetisyene yönlendirdi

Bugün doktorun ameliyatı olduğundan randevum cumaya ertelendi. watsapptan seker yüklemesi sonucumu yazdığımda doktorum 100 gr yükleme yapılacak dedi. cuma günü hem şeker yüklenecek hem de muayene olcam offff ne zor işler yaaaaa :(

kizlarr dün gece rüyamda sezeryanla doğum yaptim çok kötü oldum ama ben normal doğum istiyorum diye ağlayarak uyandimmm çok kötüydü gerçekten :KK61:bebeğimi kucağima bile alamiyodum:KK61:
Bende cok tirsiyorum sezeryandan :( .. bu gunlerde hep doguma gittigimi goruyorum, hep bir suru kadin oluyor ruyamda sinir oluyorum daha sakin bir yer olamazmi diye .. pff dogsaydi saglicakla bebek, rahatlardik ne guzel :(

Kızlar doğum parasını almak için ne yapmamız lazım 32. Hafta da doktordan rapor istemem mi gerekiyor? raporun adı ne oluyor? Bu rapordan sonra izne mi çıkılıyor? Kafam karışık bu konuda acaba bilgi verirmisiniz :KK64:

Bugün doktorun ameliyatı olduğundan randevum cumaya ertelendi. watsapptan seker yüklemesi sonucumu yazdığımda doktorum 100 gr yükleme yapılacak dedi. cuma günü hem şeker yüklenecek hem de muayene olcam offff ne zor işler yaaaaa :KK43:
aynen canim zor ama herşey bebişlerimiz için yeterki sağlikli olsunlar:KK200:bende diyetime dikkat ettim kontrolüme gideceğim inşallah normal çikar

bu çatı muaynesi çok muz zormuş ya o_O bana dışarıdan müdahele edilmesi çok ürkütücü geliyor. yani mesela, birinin bana iğne yapması, birinin işte o çatı muayenesi dedikleri şeyi yapması. ben kendi halime kalmak istiyorum. iğneyi kendime vururken tırsmıyorum ama başkası yaparken korkuyorum. nedense doğumdan çok şu çatı muayenesi beni korkutuyor. çok acayipim farkındayım o_O
Bende korkuyorum valla canım zaman yaklaşıyor bazı doktorlar hiç yapmıyormuş ama ben iki kontroldür muayene sıramı beklerken soruyorum haftası yakın olanlara benim doktor yapıyormuş normal doğum için illa yapılması şart mı bilmiyorum bebek döndüyse ve daha zamanı varsa beklenebilir diye düşünüyorum ama ben düşünüyorum doktorcuğum ne dicek kim bilir :KK51:

Kızlar doğum parasını almak için ne yapmamız lazım 32. Hafta da doktordan rapor istemem mi gerekiyor? raporun adı ne oluyor? Bu rapordan sonra izne mi çıkılıyor? Kafam karışık bu konuda acaba bilgi verirmisiniz :KK64:

32. haftada eger ızne ayrılacaksan calısamaz raporu alıyorsun ve dogum ıznın baslıyor. Eger calısmaya devam edeceksen kı en fazla 37. haftaya kadar calısabılıyorsun,calısabılır raporu alıyorsun 32. haftada. Dıyelım 37ye kadar calıstın 37de gıdıp calısamaz raporu alıyorsun.

Herkese Tünaydınlaaarrr :) Kızlar ben coraspin kullanıyordum, doktor son kontrolümde clexane iğne verdi, ilacı bırak iğneye başla dedi, bugün ilk iğnemi yaptırdım sağlık ocağında ama canım çok yandı, :KK43:eşimde yanımdaydı öğrenip o yapacaktı ama korkuyorum, daha da çok var doğuma, doğuma kadar devam etmem gerekiyormuş, burda iğne yapanlar vardı sizler nasıl yapıyorsunuz iğnelerinizi? ağrı/acı oluyormu sizde de? o_O
!
Bende en başından beri kullanıyorum korkacak hiçbir şey yok birkaç tane yaptır alisirsin

Benim bebeğim galiba yan duruyo çünkü hareket ettiği zaman hem sağ tarafta hem sol tarafta hissediyorum. Özellikle sola yada sağa yattığım zaman oynasa sağda da solda da hareket oluyo.. Olabilir mi böyle bi duruş acaba
Normal duruş şekli bu benim bebegiminde geçen kontrolde başı soldaydi bu kontrolde sağda yan duruyor doktor makat geliş dedi ama daha çok var 32. haftaya kadar daha döner durur dedi

Merhaba,
Doğum sonrası bebek görmelerde vereceğiniz ikramlık ve hediyelikleri düşündünüz mü? Ben bir türlü karar veremiyorum. Seçenek çok fazla ve herbişey birbirinden güzel.
Ben hazırladım bebek şekeri kolonya hazır lokum koymak için kutu ve tüm ikramliklari koymak için çanta aldım çikolata siparişini hacı seriften vereceğim yani küçük karton çanta içinde bebek şekeri lokum kolonya ve çikolata olacak mevlüt içinde tespih ilave kutuya koymayı düşünüyorum gelenlerin eline birer çanta vericem ugurlarken

Bende cok tirsiyorum sezeryandan :KK43: .. bu gunlerde hep doguma gittigimi goruyorum, hep bir suru kadin oluyor ruyamda sinir oluyorum daha sakin bir yer olamazmi diye .. pff dogsaydi saglicakla bebek, rahatlardik ne guzel :KK43:
inşallah canim yaa :KK51:sağlikla kolay ve normal doğum la gelirler inşallah.

kızlar selammm. uzun süredir giremiyordum foruma. kısmet bugüneymiş. Herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum. benim yarın tam 30+0 . bebek çok hareketli. karnımın her yerinde hissediyorum hareketlerini. o yüzden döndü mü dönmedimi kestiremiyorum. Ama kafama takılan bir şey var. İç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum hep. bi bakıyorum renksiz bi sıvıyla ıslanmış. ama bu normal akıntı mı idrar mı kaçırıyorum yoksa amniyo sıvısı mı bilmiyorum. Sizde de varmı böyle bi durum? dr. kontrolum10 gün sonra bu yüzden biraz tedirginim açıkçası

32. haftada eger ızne ayrılacaksan calısamaz raporu alıyorsun ve dogum ıznın baslıyor. Eger calısmaya devam edeceksen kı en fazla 37. haftaya kadar calısabılıyorsun,calısabılır raporu alıyorsun 32. haftada. Dıyelım 37ye kadar calıstın 37de gıdıp calısamaz raporu alıyorsun.
Ben çalışmayı düşünmüyorum daha, O zaman 32 haftada doktordan çalışamaz raporu isteyecegim. bu raporuda iş yerine vereceğim anladığım kadarıyla, teşekkür ederim. Benim doktorumun kendi muaynehanesi var o zaman beni doğum yaptırdığı hastaneye sevk edecek rapor için

o kadar zor bir şey değil bence canim ilk olarak rahat olman lazim...
hamile kalmadan önce yumurtalarim gelişimine bakmak için dr. okadar çok alttan muayene ettiki
aliştim ben...:KK22:doktorum bayan tabiki :KK66: öyle olmasa rahat olamazdim bu kadar.

kızlar selammm. uzun süredir giremiyordum foruma. kısmet bugüneymiş. Herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum. benim yarın tam 30+0 . bebek çok hareketli. karnımın her yerinde hissediyorum hareketlerini. o yüzden döndü mü dönmedimi kestiremiyorum. Ama kafama takılan bir şey var. İç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum hep. bi bakıyorum renksiz bi sıvıyla ıslanmış. ama bu normal akıntı mı idrar mı kaçırıyorum yoksa amniyo sıvısı mı bilmiyorum. Sizde de varmı böyle bi durum? dr. kontrolum10 gün sonra bu yüzden biraz tedirginim açıkçası

Benimde son 1-2 haftadir oluyor canim. Sanki idrar kaciriyorum gibi geliyor cunku tuvalete sikisikken daha cok oluyor. Suyun gelse anlarsin birden cok fazla gelir dedi annem bende ona guveniyorum ama bilmiyorum tabi

Back
X