• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Merhaba bende subat annesiyim ya benim merak ettigim beta hcgniz kac cikti bide ben randevumu haftaya aldim vajinal muayene olmamak icin.vajinal muayene olmadan keseyi goren varmi?
Canim benim doktorum vajinal bakmak istemedi. O yuzden acele etmeyelim dedi ve ben de dun karindan gordum keseyi
.

Günaydın kızlar:KK56:
Sabaha kadar döndüm durdum, heyecandan :oops:
Az önce de mide bulantısıyla uyandım. Dün hamile olduğumu öğrenene kadar belirti hissetmiyordum. Şimdi bu neyin nesidir:KK57: ağzımda demir tadı var. Su içsem bile lezzetsiz geliyor. Psikolojik olabilir mi? Kendi kendime zehir edicem anlaşılan, bu süreci.

Keşke olmasaydı ama durduk yere elin profil fotoğrafına laf edilirse bi şey çıkacağı belli... Adre'ye haksızlık olmuş...

Evet keske karisilmasaydi herkes ozgur burda ben ilk yazdigini gordugumde saka soyluyo sandim cunku sonnda gulucukler vardi meger ciddiymis sasirdim dogrusu :)

aynen öyle saçma sapan bir hurafeye dayanarak durup dururken sataşmakta neyin nesi adre başta sükunetini korudu hatta şaka yollu genetikten falan bahsetti ama karşı taraf gerçekten saçmaladı birde bunda ısrar etti,eğer kk tarafından pasifleştirildiyse adreye haksızlık olmuş

Bu forumda herkes özgür Herkes istediğini düşünür ayrıca kimsenin kimseye profil kaldır deme hakkı yok tabii ki buna ben de katılıyorum Mimozaasi nin Genetik olarak söylediği şeyin mümkünatı yok zaten ama herkes istediği şeye inanmakta da özgür İnandığı şeyler yüzünden yargılayamayız Etrafımızdaki kişiler bize uymayan nelere inanıyorlar düşünsenize Bize uymuyorsa düşüncesi onunla çok sohbet etmeyiz olur biter
Adre nin de Ve mantik kosarak uzaklasirrrr söylemi biraz ağır kaçmış sert olmuş bence Arkadaşım seninle aynı düşüncede değiliz anlaşılan çok fazla muhabbet etmeyelim falan deseymiş daha iyi olurmuş sanki
Hamileliğin bu erken döneminde stress yaşamasalardı keşke ikisi de
Hemen yönetime bildirmişler ne gerek vardı ya

günaydınnnnnn annelerrr bu güzel çiçekler sizler için Günümüz güzel geçer inşallahhhh Kesecikler görünsün kalpler pıt pıt atsın, yeni hamileler gelsin aramıza
1205011.webp

Günaydınlarrr herkese günümüz çok güzel geçsin inşallah doktor randevusu olanlar güzel sonuçlarla dönerler umarım :anneadayı::nazar:

herkese günaydın arkadaşlar mutlu gunler adre ile tartısma nıyetınde degıldım espırılı bır sekılde rica ettım kendısınden herkes bır seylere ınanıyor kımse kımsenın dusuncesını yargılayamaz baktım konu uzuyor kendısıne soyledım sen benı gormezden gelırsın bende senı gormezden gelırım dıye ama kendısının bana karsı kullandıgı kelımeler agır oldu kı ben tek kelıme kırıcı bır sey yazmadım insanlarla dalga gecmemelı hıc kımse kımısı benım fıkrıme ınanır kımısı ınanmaz kendı bılır ben yaşadım gordum çok gozume takılıyordu rıca ettım bazı arkadaslarım benı fazla elestırmıs onlardan rıcam konusmalara tekrar baksınlar kım kırıcı kım sukunetlı davranmıs yenı bır arkadasımız gelmıs yorum yapmıs bende mımoza çıcegını sevmıyorum dıye arkadasım google gorsellerden bır bakar mısın mımoza çiçegıne o benım kendı evımde buyutugum çiçeğim ismide dikenli taçtır sırf elestırı yapmak ıcın bu tarz soylemlere gerek yok kusura bakmayın vaktınızı aldım normalde hesabımın acılmasını bekleyecektım ama gorduklerım benı şok ettı ve cok kırdı eleştırı yaparken objektıf olmalıyız dıye dusunuyorum hayırlı gunler herkese

Günaydın kızlar:KK56:
Sabaha kadar döndüm durdum, heyecandan :oops:
Az önce de mide bulantısıyla uyandım. Dün hamile olduğumu öğrenene kadar belirti hissetmiyordum. Şimdi bu neyin nesidir:KK57: ağzımda demir tadı var. Su içsem bile lezzetsiz geliyor. Psikolojik olabilir mi? Kendi kendime zehir edicem anlaşılan, bu süreci.
Bu bebişler bize neler neler yaptırıyor ahhh ahh : ) Bu arada hoşgeldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bu arada benim sat 1 mayıs SeNİN DE AYNI HERHALDE dOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI GÖRÜNÜYOR nE GÜZE4L : )

gunaydin guzel anne adaylari guzel annelerr . yagmurlu bi gun ama icim mutluluk dolu ikinci kan testini yaptiricam bugun saat 2 de tam 48 saat gecsin istiyorum ilk tahlilin uzerinden . ama vakit bi turlu gecmiyooo

günaydınnnnnn annelerrr bu güzel çiçekler sizler için Günümüz güzel geçer inşallahhhh Kesecikler görünsün kalpler pıt pıt atsın, yeni hamileler gelsin aramıza
Eki Görüntüle 1553805
gunaydin guzel anneler.....cicekler harika icim acildi :) aksam uyuyamadm heyecandan bu saattede uyandm dr kontrolune az kaldikca heyecam artiyo bende :) yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz tbrkler :)

gunaydin guzel anneler.....cicekler harika icim acildi :) aksam uyuyamadm heyecandan bu saattede uyandm dr kontrolune az kaldikca heyecam artiyo bende :) yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz tbrkler :)
Canım sen bugün keseyi görmeyemi gideceksin?

Günaydın şubat ayı anne adayları. Babalar günü yaklaşıyor. Ve ben eşime bu yıl babalar gününe baba adayı olarak girmeni çok istiyorum demiştim:) Demek ki çok istekli söylemişim ki kabul oldu.

Kendi kadın doğum doktorumu aradım ve cuma günü gel keseye bakalım dedi valla zaman geçmiyor. Bebeğimin 9 ayını geçireceği evini görücem yuppii :KK49:

Günaydın kızlar :) eskiler bilir geçen hafta herkesten gizli doktora gittiğimi yazmıştım, bıgünde o muayenenin kontrol hakkını kullanmaya gidicem :) pazartesi keseyi görmüştüm gerçi ama en azından mm si kaç, büyüme varmı? Yolk sac yada bebek görünüyomu ona bakarım :) şans dileyin bana ...

Hamileyken sigara içmek; hiç doğmamış bir bebeği cezalandırmaktır :( Arkadaşlarım lütfen nefsinize hakim olun ve bebeklerinize bunu yapmayın. Doktorum bana evini bol bol havalandır. Havasız evde mobilya kokusu, toz birikir. Bu da zararlıdır dedi. Biz bunların hesabını yaparken sizler o zehri ciğerlerinize çekiyorsunuz :(

Hamileyken sigara içmek; hiç doğmamış bir bebeği cezalandırmaktır :KK43: Arkadaşlarım lütfen nefsinize hakim olun ve bebeklerinize bunu yapmayın. Doktorum bana evini bol bol havalandır. Havasız evde mobilya kokusu, toz birikir. Bu da zararlıdır dedi. Biz bunların hesabını yaparken sizler o zehri ciğerlerinize çekiyorsunuz :KK43:
Çok haklısın, günde bir nefes alıyordum ben halen, bir nefes bile almıycam artık :(

Merhaba kızlar iki hazin düşükten sonra sonunda hcg m 5600 minigimin kesesini gördüm ve Şubat anneleri grubunuza ben de katıldım . Allahim bütün anne adaylarını korusun sağlıkla bebeklerine kavustursun inşallah :) yaklaşık 5/6 aydır benim gibi iki düşük yapıp tekrar sağlıklı gebe kalan annelerin yazilarini okumak bana güç verdi burda hepiniz şimdiden çok sağolun birlikte musmutlu bi 9aya ..

Back
X