- 4 Ocak 2015
- 1.376
- 641
- 63
sat 5 mayıs ben 30 gunde oluyorum sızınevet evet pazartesi tekrarlayacağım sizin sat kaçtı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sat 5 mayıs ben 30 gunde oluyorum sızınevet evet pazartesi tekrarlayacağım sizin sat kaçtı
sat 8 mayıs 28 günde bir oluyorum ve 41.7 çıktı değerimsat 5 mayıs ben 30 gunde oluyorum sızın
aa ne güzel birbirmizi takip edelim. Benim ilk gebeliğim oldukça acemiyim bu konuda :)
Benim de ilk canım daha önce iki kimyasa gebeliğim var Kan pıhtılaşması varmis Şimdi ignemi yaptım okuyayım dedim kimler neler yazmışBenim de 1 mayıs:)
geçmiş olsun. Ben de sorun yaşamaktan çok korkuyorum Allah herkesin yardımcısı olsunBenim de ilk canım daha önce iki kimyasa gebeliğim var Kan pıhtılaşması varmis Şimdi ignemi yaptım okuyayım dedim kimler neler yazmış
bat arkadaşlarımı buldum
İnşallah canım aramızda görmeyi isterizkizlarrrrr sat 16 mayis bebişimi çook istiyorum.
geçen cuma yumurtalarim 19 digeri 18 di
bu bir haftayi degerlendirdik inşallah hamileyimdir
bende buraya gelirim inşallahh![]()
inşallah yaa dualarinizi bekliyorum.İnşallah canım aramızda görmeyi isteriz
Hadi bakalım :) bekliyoruz senide canım.kizlarrrrr sat 16 mayis bebişimi çook istiyorum.
geçen cuma yumurtalarim 19 digeri 18 di
bu bir haftayi degerlendirdik inşallah hamileyimdir
bende buraya gelirim inşallahh![]()
ben erken yatamıyorum ama yorgunluk bende de varÇok yorgun oluyorum ben ya sizde de var mı
uykum geliyor akşam erkenden yatıyorum
bu durumda perşembe günü keseyi görmüş olursun canım :)Kizlar kan degerim 174.9![]()
Maşallah canımKizlar kan degerim 174.9![]()
Insallah dr da persembe gunu cagirdi zaten hayirlisi bakalim insallah bi sorun cikmaz goruruz keseyibu durumda perşembe günü keseyi görmüş olursun canım :)
Sagol cnm sen de keseyi görmüşsünMaşallah canım
Evet canım küçücük bir karanlık gördük maşallah ama daha tam olarak belli değil ama ümidimi yitirme istemiyorum darısı başınızaSagol cnm sen de keseyi görmüşsün
Benim de 41.7 çıktı tebrik ederimKizlar kan degerim 174.9![]()
Sen öğretmen misin cnmCanlarım işten şimdi geldim ama çok fenalık ya ağrılarım batmalarim var yatağa zor attım kendimi Allah tan yaz tatili geliyor ama daha 3 hafta var ya Yatmadan hafiflemiyor benim agrilar hiç geçmiyor zaten ama hafiflese ona da razıyım