Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyosun öğretmenim,ben de sınıf öğretmeniyimBende öğretmenim matematik
Zaten burası öğretmenler kulübü bile olabilirmiş hem Öğretmene rastlıyorum
Oooo kayseri plakası eşimin memleketiDoğru söylüyosun öğretmenim,ben de sınıf öğretmeniyimama ben hepinizin ablasıyım sanırsam
yaş 38..
Olur o da olur şimdi grublara yapmayalım yaniBen de Maliye de çalışıyorum
Amin canım inşallah.Bende Şubat annesiyim ins.Rabbim hepimize hayırlısıyla göstersin o günü
bende de kasık agrısı var ama oyle sızlama agrı degıl degısık bısey kaşınıo sankı bebegın oldugu yer barız hıssedıyorum bıde öğlen ssularında bı baş donmesı balıyo bıdeeee habıre çişe gıdıom erken degıl mı daha bebıs daha mı buyuk acaba bıldıgımdenKizlar nasilsiniz ben 2 gundur iyiyi m hep esneme hali var bide kasiklarimda adet agrisi var....sizlerde durumlar nasil?
@Adreufff hakkaten kaç öğretmenız 6 olduk heralde sımdıden :)
ewet 6 kişiyiz acaba bunda sımdı hamıle kalayım subatta dogurup ıkıncı donemı kapatayım yaz tatılıyle dogum ıznı bırlessın hesabı mı yatıyorrrrr
Cis bende de sık canim oyle kasinti falan yok bide sabahlari icim bi tuhaf kalkiyorum ve yedigim kahvalti istahli degil mecburiyettn yiyiyormbende de kasık agrısı var ama oyle sızlama agrı degıl degısık bısey kaşınıo sankı bebegın oldugu yer barız hıssedıyorum bıde öğlen ssularında bı baş donmesı balıyo bıdeeee habıre çişe gıdıom erken degıl mı daha bebıs daha mı buyuk acaba bıldıgımden
benım de ıstahım kaçtı cnm benzer seyler yasanıyor demekkıCis bende de sık canim oyle kasinti falan yok bide sabahlari icim bi tuhaf kalkiyorum ve yedigim kahvalti istahli degil mecburiyettn yiyiyorm
Ben yurtdışı buranın tüzüğünü bilmiyorum tamamen tevafukewet 6 kişiyiz acaba bunda sımdı hamıle kalayım subatta dogurup ıkıncı donemı kapatayım yaz tatılıyle dogum ıznı bırlessın hesabı mı yatıyorrrrr![]()
benımkı de ben dogum yaza gelecek sekıldeyken bıle cocuk yapmaya ugrasıyodum sımdı bu zaman denk geldıBen yurtdışı buranın tüzüğünü bilmiyorum tamamen tevafuk
Işte planlar tutmuyor dostumbenımkı de ben dogum yaza gelecek sekıldeyken bıle cocuk yapmaya ugrasıyodum sımdı bu zaman denk geldı![]()
ewet planlamadıgım halde guzel denk geldı :) ben okula tekrar başlayınca bebek 7 aylık olacak Allahın ıznıyleIşte planlar tutmuyor dostum
ortaokul bilişim tek. benimLise ortaokul hangisi bir de branş neydi canım
bilişim tek. benimBra
Brans Ne cnm
ben etrafımdaki hocalarda çok gördüm şubat-mart ta doğum yapacak. Benim planlı oldu açıkçası ama hemen olacağını beklemiyordum :)ewet 6 kişiyiz acaba bunda sımdı hamıle kalayım subatta dogurup ıkıncı donemı kapatayım yaz tatılıyle dogum ıznı bırlessın hesabı mı yatıyorrrrr![]()