• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

bilişim tek. benim
oo bolumun ıyıymıs rehberlikçi veya bilişimci olmak ısterdım :KK70::KK70:
ben etrafımdaki hocalarda çok gördüm şubat-mart ta doğum yapacak. Benim planlı oldu açıkçası ama hemen olacağını beklemiyordum :)
valla ben umursamadım eyluldedn berı ugrasıyon anca nasıp oldu yanı o ay olsaydı mayısa gelcektı doum ıznım arada kaynıycaktı hayırlısı olsun

valla ben umursamadım eyluldedn berı ugrasıyon anca nasıp oldu yanı o ay olsaydı mayısa gelcektı doum ıznım arada kaynıycaktı hayırlısı olsun
Benimkide isteyerek ama şu zamana bu zaman demedim

aslında en güzeli :) ama insan ister istemez düşünüyor çünkü çalışan anne olmak çok zor bişey olsa gerek

aslında en güzeli :) ama insan ister istemez düşünüyor çünkü çalışan anne olmak çok zor bişey olsa gerek
ya mutlaka cocugu bırakacaksın ama en azından 2 aylık 3 aylık bırakmaktan ıyıdır ıste

merhaba taze anneler :) bende Allah kısmet ederse şubat annesi olacağım eylülden beri çok istememize rağmen kısmet bu zamanaymış :) hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi :)
Hosgeldinn hayirli olsun aynennn ben de eylulden beri istiyorum kismet bu zamanaymisss

Canlar Merhaba. :) Ben de Şubat annesiyim. Meleğimi kaybetmeseydim Ağustos 2015 annesi olacaktım ama Rabb'ime çok şükür ki çok beklemeden tekrar hamile kaldım. Yavrumu kucaklamanın hasretine koyuldum bile. :) Şu 8 ay bir an önce geçsin ve Şubat gelsiiin. :)

Canlar Merhaba. :) Ben de Şubat annesiyim. Meleğimi kaybetmeseydim Ağustos 2015 annesi olacaktım ama Rabb'ime çok şükür ki çok beklemeden tekrar hamile kaldım. Yavrumu kucaklamanın hasretine koyuldum bile. :) Şu 8 ay bir an önce geçsin ve Şubat gelsiiin. :)
Canımmm :) bende bebeğimi kaybetmeseydim temmuzda kucağımda olacaktı. 1 ay kalmıştı ona kavuşmama. Şimdi bende tüm riskli dönemleri sorunsuz atlatıp 8 ayın geçmesini bekliyorum :)

Canımmm :) bende bebeğimi kaybetmeseydim temmuzda kucağımda olacaktı. 1 ay kalmıştı ona kavuşmama. Şimdi bende tüm riskli dönemleri sorunsuz atlatıp 8 ayın geçmesini bekliyorum :)
Şıbat anneleri olarak herkesin bi düşük geçmişi var kaderdaşlar olarak toplanmışoz mutlu sona da ulaşırız inş

Back
X