• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ben pazartesiden beri hergun 5de cise kalkiorum uykum bi bolununuce bi daha da uyuamıyorum ama aksam 10 bucuk 11 olunca uyuyom kanepede normalde 1e kadar otururdum

günaydın kızlar ve bebişlerı bugun ılk kontrole gıdecem bırazdan cok heyecanlıyım dua edın lutfen bı sorun cıkmasın inşallah
oglak_kadini oglak_kadini senın bat ne zamandı kontrole ıtınmı aynı gun ogremıstık senle :) degerler aynı gıdıyordu merak ettım
Dun gittim cnm adet gunumdu dun 174.9 cikti degeri dr aspirin ve folik asit verdi persembe cagirdi ama kanama dalN olursa hemen gel dedi cnm senin durumun ne benim sat 8 mayis

Dun gittim cnm adet gunumdu dun 174.9 cikti degeri dr aspirin ve folik asit verdi persembe cagirdi ama kanama dalN olursa hemen gel dedi cnm senin durumun ne benim sat 8 mayis
bende yenı geldım canım coraspırın ve folık asıt dedı kanda pıhtılasmaya baktı hafıf bı pıhtılasma varmıs 2 hafta sonra gel kalp atısına bakalım dedı gebelık başlamıs dedı cok sukur inşallah bı sorun cıkmaz ya sat 5 mayıs bat 4 haziran erken olunca boyle beklemelerle gecıyor hcg ye bakmadı ama anlamadım ılk bebek kısmetse

Kizlarrr gunaydin aksam 10da uyudum sabah 9da mecburiyetten uyandm ama zorlaaaaa :) en son 3 gun once tahlil yaptrmistim 213 cikmisti bugun yine yaptrdim 12de alcam sonucu.sat 6 mayis

Kızlar besin değerleriyle ilgili bilgi sahibi olan var mı ? Balığın yerine ne yemeliyiz? Ben balık yiyemiyormm

Kızlar bende çok ağrı oluyor Şiddeti biraz yüksek oluyor sizde de var mu yoksa sorun bende mi

Kızlar bende çok ağrı oluyor Şiddeti biraz yüksek oluyor sizde de var mu yoksa sorun bende mi
Canım bendede her geçen gün artan tek taraflı ağrı var. Ben heğ sağımdan yumurtlarım Allah korusun dış gebelik değilse yavrum sağıma tutundu onun ağrısı bu. Belime ve sağ bacağıma vuruyor

Bendede aniden ayaga kalkarsam sol kasikta inanilmaz bi agri oluyo, bikac saniye kimildayamiyorum, haftaya gitceminsallah dr, sorucam.umarim onemli bisey degildir..sendeki agrida adet sancisi gibiyse normalfir canim, daha cokkkk yeni bebislerimiz

o anı harekette bendede oluyor canım bıde kontrole ılk gıttıgınızde sızede kan sekerı kan pıhtılasmasına bakıldı mı tabı bıde rutun kan testlerı sayısı felan

Kizlar bende de oluyo kasik agrilari ayakta fazla kalinca daha fazla oluyo adet agrisi gibi ve belimde agriyo ama normaldr diye dusunuyorum cunku bebislerimz kendilerine yer aciyolar :)

Back
X