• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

o anı harekette bendede oluyor canım bıde kontrole ılk gıttıgınızde sızede kan sekerı kan pıhtılasmasına bakıldı mı tabı bıde rutun kan testlerı sayısı felan
Benim kanla ilgili bazi problemlerim war canim kan depolarim boşaliyo, onun icin hamileligi ogrenir ogrenmez detayli kan testi yapildi, temiz cikti cok sukur.heray tekrarlancak bi problem cikmaz insallah

Ya benim bel ağrısı hiç geçmiyor bacaklarıma vuruyor çok ayakta kalamiyorum kasık ağrıları Afedersiniz kasiktan biraz daha alta doğru bazen çok şiddetli ağrım oluyor sağlı sollu
İnşallah bir problem yoktur Bu kadar ağrının olması normal mi bilmiyorum ya
Eger benim bünyeden bu şekilde olacaksa hep bayağı çekeceğim var gibi geliyor

Cnm ben dr a soyledim balik yagi kapsulu aldim.. gunde bitane onu iciyorum.. balik yiyemiyorum kokusu bi acayip geliyor burnuma :KK12:

hem kokusu hem tadı. atıyorm agzma agzımda büyüyo küçücük parça. denedm yapamıyorum :(

Canım, ceviz, soya fasulyesi, keten tohumu, ıspanak ve brokolide var

ceviz keten tohumu ıspanak olur :KK52:

Sizin değerlere göre bizimki biraz geç döllenmis sanırım. . Bu arada folbiol mu folic plus mi kullanıyorsunuz

Bendede aniden ayaga kalkarsam sol kasikta inanilmaz bi agri oluyo, bikac saniye kimildayamiyorum, haftaya gitceminsallah dr, sorucam.umarim onemli bisey degildir..sendeki agrida adet sancisi gibiyse normalfir canim, daha cokkkk yeni bebislerimiz

sanırım yerleştiği yer oluyo ya sağ ya da sol. benim de solda var ağrı. yatakta dönerken bile zorlanıyorm. korkuyorm daha dogrusu :)

Balik seçerken yüzey balıklarını tercih edin kizlar çünkü deniz tabanında ağır metaller biriktiginden daha çok tabanda dolaşan baliklardan uzak durmaniz faydali olacaktır

Arkadaşlar Merhaba tablo hazırlıyorum lütfen bilgilerinizi mesajla bana iletin

o anı harekette bendede oluyor canım bıde kontrole ılk gıttıgınızde sızede kan sekerı kan pıhtılasmasına bakıldı mı tabı bıde rutun kan testlerı sayısı felan
kan pıhtılaşmasına nasıl bakılıyor canım ne kı o

Kizlar degerim 831 olmus cok sukur :)
çok şukur hadı bakalım ben perşembeye kadar ölçtureıycem ama ıcımden bı ses dıyo gıt saglık ocagında ölçtue bı de dıyorum burak yaa rahat olll

Ya benim bel ağrısı hiç geçmiyor bacaklarıma vuruyor çok ayakta kalamiyorum kasık ağrıları Afedersiniz kasiktan biraz daha alta doğru bazen çok şiddetli ağrım oluyor sağlı sollu
İnşallah bir problem yoktur Bu kadar ağrının olması normal mi bilmiyorum ya
Eger benim bünyeden bu şekilde olacaksa hep bayağı çekeceğim var gibi geliyor
sağlı sollu ağrı hatta altta vajen girişinde ağrı olması normal bende de oluyor cnm ama bugun hıc agrım yok nedense uyum sagladım sankı

Dr bana da folbiol verdi ama ben folic plus alacağım onda diğer vitaminlerde var oglumda da onu kullanmıştım zaten. .. Devlet karşılamadı gi için yazmıyor dr lar

Sizin değerlere göre bizimki biraz geç döllenmis sanırım. . Bu arada folbiol mu folic plus mi kullanıyorsunuz
canım ben folic trio kullanıyorum folık asıt+vıtamın d + kalsıyum var ıcınde gunde 3 tane yazıyor ama tercıhe gore 3unu de bır kerede yutabılırsınız dıo ben oyle yapıom

Birtakım sıkıntılarım var oğlum da 9ay yattım biraz evde biraz hastahane de inşallah bu bebegimde aynı şeyleri yaşamam dua edin bana

Back
X