• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

valla canım ben 4 dusukten sonra deseler ısten atıcaz yıne gıtmem cnm zaten pazartesı okula en son gıttım ve kahverengı akıntım basladı çarşambaya kadar surdu ıkı gunde anca geçtı bı yolunn sallaması ben secım görevı ıstemedım bızım köy bıraz elı sılahlı malum partı ıcın can alırlar cumhurbaşkanı secımlerınde gorev almıstım yok dedım bu köyde bıdaha secım gorevı ıstemem dedım
Pazartesi doktora gideceğim ne diyecek bakalım belki ben de rapor alırım Allah tan bak ilk zamanlarimiz tatile denk geldi dinlenebiliriz rahatça

hem kokusu hem tadı. atıyorm agzma agzımda büyüyo küçücük parça. denedm yapamıyorum :KK43:

Dun anam yapmis.. mubarek nasil koktu.. :( dedigin gibi zorla az bi yedim.. ama balikyag kapsulu olmazmi ki ??? Dr iyi yapmissin al dedi bana

ceviz keten tohumu ıspanak olur :KK52:

Pazartesi doktora gideceğim ne diyecek bakalım belki ben de rapor alırım Allah tan bak ilk zamanlarimiz tatile denk geldi dinlenebiliriz rahatça
ewet cnm bıde ben sukurler olsun sankı ıcıme dogdu tum sınıfların yazılalılarını gecen haftadan bıtırdım e okul ıslerını hallettım sınavlarımı katladımpaketledım ustlerını yazdım su kadar su sus sınıfların sınavları vardır dıye dolanbıma koydum 1. donemın sınavları burda zaten ben eylulde yıne başlamıycam canım heyet raporlarıyla ıdare etcem ınsallahh

Degil mi yaa nerdeyse herkesin düşük olmus. Allah korusun ya benim de ilk gebeligim biraz bilgi sahibi olurum diye katıldım ama baya baya etkilenip korkmaya basladım. Allah hepimizi korusun.
korkmaya hıc gerek yok cnm dusuk hıkayelerı nadır olur ancak burda az fazla olöusuz o kadar bebek dusmez sağlıklıysa

Aynen öyle canım dikkat ediyorum genelde düşük yaşayan anne adayları var sanırım mayıs haziran rabbimin düşük yaşayan anneleri sevindirme ayı
ewet ben ınanıyorum yaa hıc bı sorun yasamıycaz yaaaa bakın sımdıden soyluyorum oyle hıssedıyorum hepımız Allahın ıznıyle alıcaz kucagımıza

ewet ben ınanıyorum yaa hıc bı sorun yasamıycaz yaaaa bakın sımdıden soyluyorum oyle hıssedıyorum hepımız Allahın ıznıyle alıcaz kucagımıza
Ağzın bal yesin canım benim,inşallah dediğin gibi olur inşallah sağlıkla mutlulukla geçiririz bu güzel süreci

Ağzın bal yesin canım benim,inşallah dediğin gibi olur inşallah sağlıkla mutlulukla geçiririz bu güzel süreci
amınnn ınsallahh yhaaa bırbırımıze hep moral verelım bu surecte ıllakı sorun oluyo tamamen super gecmıo ama halledıbılır sorunlar olsun

amınnn ınsallahh yhaaa bırbırımıze hep moral verelım bu surecte ıllakı sorun oluyo tamamen super gecmıo ama halledıbılır sorunlar olsun
kesınlıkle katılıyorum eskılerı unutup yenı doneme muhtesem devam edelım Allah kımseye o acıları yaşatmasın ama sızlerden duydukça korkuyor insan ıster ıstemez hepımız uzuluyoruz :KK36:

kesınlıkle katılıyorum eskılerı unutup yenı doneme muhtesem devam edelım Allah kımseye o acıları yaşatmasın ama sızlerden duydukça korkuyor insan ıster ıstemez hepımız uzuluyoruz :KK36:
Ewet unutmaliyiz telas stres yapmamaliyizzz

Rabbimin izniyle bende şubat annesiyim:nazar: inşallah bugün kan değerlerimin ikiye katlandığını öğrendik çok şükür hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar
Hosgeldinnn kan degerin kaccc hayirli olsunnn

oglak_kadini oglak_kadini canım profiline baktımda Tokat'ın neresindesin canım ilçe olarak
Bende tokatliyim

teşekkür ederim ben tüp bebekle kavuştum meleğime yada meleklerime :) bugün 10. gün değerim 160 çıktı:nazar:
Masallahhh hcg yuksekk meleklerin bencee kac embriyo transder edildii

Back
X