• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Rabbimin izniyle bende şubat annesiyim:nazar: inşallah bugün kan değerlerimin ikiye katlandığını öğrendik çok şükür hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar

Hayırlı olsun canım . Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah

3 embriyo transfer edilmişti doktorumuz büyük ihtimalle ikiz dedi kısmet artık :))):KK68:
Kismet artik baya yuksek cunku ben de seninle ayni gun ogrendim 38 di dusun yani masallahhh bebislerimize hadi bakalim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnn hepimizin

Kismet artik baya yuksek cunku ben de seninle ayni gun ogrendim 38 di dusun yani masallahhh bebislerimize hadi bakalim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnn hepimizin
çok teşekkür ederim ama sen doğal yolla hamile kaldın dimi yoksa sendemi benim gibisin ama iki günde ikiye katlandığını düşünürsek 12. gün 320 falan olur bende ikiz diye düşünüyorum neyse sonuçta sağlıkla hayırla ilerlesinde hepimizin ki tek yada ikiz farketmez :))

listeye eklenmek isteyen bilgilerini mesaj atsın

Benim yaş 27 birinci çocuk sat 3 Mayıs
Doğacağı tarih 7 şubat

canım ozelden atarmısın bi kaç kişi de göndersin öyle ekliycem tek tek zor oluyor. o yüzden bu yazıda arada kaynamasın

çok teşekkür ederim ama sen doğal yolla hamile kaldın dimi yoksa sendemi benim gibisin ama iki günde ikiye katlandığını düşünürsek 12. gün 320 falan olur bende ikiz diye düşünüyorum neyse sonuçta sağlıkla hayırla ilerlesinde hepimizin ki tek yada ikiz farketmez :))
Cok da dogal sayilmaz canim klomen catlatma ignesi kullandim canim dun adet gunumdu cuma yani pazartesi ogrendim bende takvimi yaptigimda 255 gun var diyordu benim carsamba 66.84 cuma 174.9 cikti canim bakalim pazartesi belki yine kan veririm saglik ocaginda hem onlara da soylemek gerekiyor

Cok da dogal sayilmaz canim klomen catlatma ignesi kullandim canim dun adet gunumdu cuma yani pazartesi ogrendim bende takvimi yaptigimda 255 gun var diyordu benim carsamba 66.84 cuma 174.9 cikti canim bakalim pazartesi belki yine kan veririm saglik ocaginda hem onlara da soylemek gerekiyor
rabbim çok fazla uğraştırmadan (benim durumuma göre ) vermiş çok şükür canım geriside gelir hayırla inşallah bende pazartesi bi daha vermeyi düşünüyorum dediğin gibi sağlık ocağının da bilmesi gerekiyor aşıları falan orda yaptıracağız hakkımızda hayırlısı :KK66:

merhaba güzel annişler
konunuz bayağı ilerlemiş geçmişi okuyamadım
arada girip bakıyordum size de
ocak anneleriyle benim aramda çok fark olduğu için oraya fazla takılamıyorum
onlar nerdeyse cinsiyet öğrencekler ben daha kalp atışını duymadım
size daha yakınım yani
rabbim hamile olan herkesin yavrusunu sağlıcakla kucağına almasını nasib etsin :D

rabbim çok fazla uğraştırmadan (benim durumuma göre ) vermiş çok şükür canım geriside gelir hayırla inşallah bende pazartesi bi daha vermeyi düşünüyorum dediğin gibi sağlık ocağının da bilmesi gerekiyor aşıları falan orda yaptıracağız hakkımızda hayırlısı :KK66:
Olur mu tatlim bir bucuk senefir ugrasiyorum bu ay beklemiyodum klomeni oylesine kullandim biz bu ay asilama o da olmassa ramazansan sonra tup bebek yaptiracaktik

Ewet hem carsamba da tekrar olcturcem simdi benim igneye baslamam gerekio drum simdilik aspirin yeterli dedi persembe keseyi gorunce vericem dedi aslinsa diken ustundeyim pazartesi carsamba da orda olcturcem artik napiim

merhaba güzel annişler
konunuz bayağı ilerlemiş geçmişi okuyamadım
arada girip bakıyordum size de
ocak anneleriyle benim aramda çok fark olduğu için oraya fazla takılamıyorum
onlar nerdeyse cinsiyet öğrencekler ben daha kalp atışını duymadım
size daha yakınım yani
rabbim hamile olan herkesin yavrusunu sağlıcakla kucağına almasını nasib etsin :KK70:
Gel canim hosgeldin ewet bize daha yakinsin bizimle takip et

Back
X