• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Bayanlar sizin de karninizda sislik oluyor mu ya ? Karnim sanki patlicak dort bes aylik gibi sistim
Aynı şikayetler bende de var ha bire eşime söyleyip duruyorum şiştim şiştim ben diye
hatta öğrencimin biri öğretmenim siz kilo mu aldınız dedi :KK61::KK61:

Off yarın seçim görevim var Afedersiniz sürekli lavaboya gitmek istiyorum Köy kahvesinde yapacakmışız işlemleri Nasıl olacak bilmiyorum Bu arada iğneyi nasıl yapacağım orada bilmiyorum İğneyi dolaptan tutuyorum bir şey olmasın diye
orada bir dolap bulmam lazım Veliler vardir ama daha pek fazla kimseye söylemedim kalp atışlarını duyalım önce diye

Maşallah canım benim çooook sevindim senin adına Saglıkla büyüsün inşallah Kalp atışları da pıt pıt olur
benim 0,56 idi, 35. Günde küçük geldi 4+2 ölçttü doktor Ignem yetersiz mi kaldi acaba diyorum ne bileyim kafamda deli sorular Pazartesi gününü bekliyorum doktora gidecegim yeniden
sağol canım teşekkür ederim. P.tesi günü sen de inş. güzel haberler alırsın burda paylaşırsın ;)

Canım inşallah aynı şeyleri yaşamazsın , hiç kimse yaşamasın. Şubat annelerinin çoğu daha önce dusukleri olup yeniden mucizesine kavuşan kişiler
birbirimizin dilinden en iyi biz anlarız
benim de iki tane kimyasal gebeliğim var Kan pıhtılaşması varmis Şimdi iğnelere başladım hergün gobekten yapıyorum Yeterki bebişim iyi olsun
bu arada ben de sinifciyim miniklerim 3 e geçti büyüdük biraz
Ben de kendime daha iyi bi doktor arıyorum artık iğne mi vercek ayrıntılı tahlil mi yapacak bilmiyorum tek progestanla olcak iş değil sanki bu iş :( Tekirdağ'da yaşayan kimse varmı aranızda kızlaaarrr? Iyi bi doktora ihtiyacım var :(

AGIZDAN CANIM ALTTAN ALIYOSAN GECE YATARKEN AL HIC GERI GELMIO BOYLECE
Ay evet kremsi şekilde geri gelişine sinir oluyorum onun :) alttan daha etkili oluyo diyen doktorlar da var gerçi aklınızda bulunsun canım :) ben de ağızdan alıcam bi iki gün sonra alttan devam ederim yine

Ay evet kremsi şekilde geri gelişine sinir oluyorum onun :) alttan daha etkili oluyo diyen doktorlar da var gerçi aklınızda bulunsun canım :) ben de ağızdan alıcam bi iki gün sonra alttan devam ederim yine
evet canım alttan daha etkılı agızdan kana karısmasını beklıycen alttan alınca dogrudan orada oluyor ama ışte o kremsı akıntı ıyyy sınır edıyo ınsanı :D

Offfffffffffff kızlar dışarıda kına mi nişan mı ne var gümbür gümbür sanki evin içinde çalıyor müzik uyuyamiyorum sersem gibi oldum

Kızlar progestan kullananlar alttan mı alıyorsunuz ağızdan mı??
Canım ikigun önce iğne olarak alıyordum ama artık crino jel kullanıyorum alttan hap olarak alinanlar aşırı Uyku yapıyor ilk hamileligimde öyle olmuştu

Back
X