Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canım,
aman dikkat et ben dün teyzemi ziyarete gittim akşamı bin pişman oldum, çok sarsma kendini, yorma ve dar giyinme. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.
merhaba canım,
aman dikkat et ben dün teyzemi ziyarete gittim akşamı bin pişman oldum, çok sarsma kendini, yorma ve dar giyinme. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.
Gunaydin kızlar dun gece ilk kusmayi yaşadık sonumuz hayır ola bide gastrit olduğu için bildiğin asit gibiydi başka mide sorunu olan var mi neyle çözdünüz isi lütfen bi yardim edin yoksa halim harap
Mimoza, geçmiş olsun. Ben ilk gebeliğimde bulantıya Çözümü muz ile buldum. Gece yatağa başucuma bir muz koyuyorum. Sabah yataktan kalkmadan önce onu yiyip öyle kalkıyorum. Eğer o sabah muz yemezsem sonum klozette bitiyor. O yeşil asitli safra çıkmadan da iyi olmuyorum. Bu hamilelikte de bulantı başladı. Bizim evde muz Seferberliği var. Bizim 3 yaşındaki Cadı da çok sever. Elimden almasın diye savaş veriyorum bazen :)