• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

ben asm de ölçtürdüm bu gün yine orda verdim ama devlette mehmet bey e aldım herkes çok övdü
ne tarfta oturuyon cnm ben mahmutpaşadakınde ölçturdum sımdı bak onların sonucları dusuk olabılır sen benım sonucum dusuk cıktı dedın ya cnm

ben asm de ölçtürdüm bu gün yine orda verdim ama devlette mehmet bey e aldım herkes çok övdü
devlet drlarını bılmıom ben bı suleyman mı ne var orda ona bı kere gıtmıstım ultrasonu yok elle muayene edıyo bıda da gıtmedım cnm medıkale gıttım hep ben muhetemelen medıkalın sonucları devletten daha yuksek cnm

Hayırlı müjde dolu sabahlar olsun
Rahme mucizeyi koyan kudret onu koruyacaktırda sadece sebepleri yerine getirip dikkat edelim sonrada aciz ve Güçsüz olduğumuzu bilerek verdiği mucizeyi Koruması için dua dua yalvaralım...
Allahım sen burada bi sürü sıkıntı yaşamış heyecanları yarım kalmış anne adaylarını görüyorsun senden gelene amenna... Ama hazinelerin geniştir bizde istiyoruz sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar istiyoruz nasip et
AMIN ...
Aminnn..

Back
X