- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
bizim ihtimal çok çünkü ne zaman yumurtladım bilmiyorumcanım emınım 13. gunu 19.9 mm yumurta ıdı ertesı gun agrısı oldu yanı 14. yada 15. gun yumurtladım 15 de olabılır ıkısı yanı baska ıhtımal yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim ihtimal çok çünkü ne zaman yumurtladım bilmiyorumcanım emınım 13. gunu 19.9 mm yumurta ıdı ertesı gun agrısı oldu yanı 14. yada 15. gun yumurtladım 15 de olabılır ıkısı yanı baska ıhtımal yok
amann geldı ya meleklerımızzz ben hep ya 14 ya 15 de yumurtlarım ama bı kac ay once 21 de yumurtladım ıkı defa adetım halıyle gecıktıbizim ihtimal çok çünkü ne zaman yumurtladım bilmiyorum![]()
Ben iyiyim canim bulantm yok sukur sadece uyku halim ve kasik agrim oluyo.sen nasilsin?Merhabaa . Nasılsınız bakalım güzel hamişlerr. Mide bulantıları varmı
Ben iyiyim canim bulantm yok sukur sadece uyku halim ve kasik agrim oluyo.sen nasilsin?
Merhaba insallah poz sonuc alirsin benm erkenden adet agrilarim baslamisti bide gogus uclarim aciyodu hala da aciyo :)merhaba kizlar
bata 8 gün kaldi bekliyorum heyecanla
dün akşam değişik birşey yaşadim akintim oldu
yarim saat sonra 3 defa kasiklarima biçak saplanir gibi
ağri girdi ardarda ilk defa oldu böyle bişi yaşadim değişikti.
yanimda kiler de anladilar ziplayinca ne oldu diyolar
sizede oldu mu böyle bişi ?çok merak ettim![]()
6.7. Haftadan sonra basliyomus bulantilar insallah uzun surmezz bakalim benm ne zaman basliycak :)Bende bulantı var biraz . İnşallah çok sürmez
gözün aydın beta kaçtı seninKızlaaaarrr :) bebeğimi gördümmm miniğim benimle :) 10 gün sonra kalp atışını görmeye gidicem. darısı herkesin başına inşallah.
Banada olmuştu canım hatta hala devam ediyor,ilk başlarda özellikle yatarken sağdan sola dönerken zor oluyordu birden şiddetli bir ağrı girip çıkıyordu,inşallah belirtidir inşallah bebeğin seninledirmerhaba kizlar
bata 8 gün kaldi bekliyorum heyecanla
dün akşam değişik birşey yaşadim akintim oldu
yarim saat sonra 3 defa kasiklarima biçak saplanir gibi
ağri girdi ardarda ilk defa oldu böyle bişi yaşadim değişikti.
yanimda kiler de anladilar ziplayinca ne oldu diyolar
sizede oldu mu böyle bişi ?çok merak ettim![]()
dr ıyı dedı ama gel bana anlalat bı sorun olacakmıs gıbı gelıyor hep ınsallah olmuycam kendımı rahatlatmaya çalışıyrorum
benimde uyku hali sık idrar haricinde bugün çok hafif bir bulantım olduMerhabaa . Nasılsınız bakalım güzel hamişlerr. Mide bulantıları varmı
Gözün aydın canım benim,bebek falan gözükmese de keseyi görmek bile çok büyük mutluluk ilk fotoğrafınızı aldınız mıKızlaaaarrr :) bebeğimi gördümmm miniğim benimle :) 10 gün sonra kalp atışını görmeye gidicem. darısı herkesin başına inşallah.
inşallah canim. benimde aciyo göğüsümün uçlari dokununcaMerhaba insallah poz sonuc alirsin benm erkenden adet agrilarim baslamisti bide gogus uclarim aciyodu hala da aciyo :)
Çok sağol canım. Evet bebeğimi gördüm dedim ama aslında keseyi gördüm :) çok mutluyum :) allahım hepimize nasip etsin inşallahGözün aydın canım benim,bebek falan gözükmese de keseyi görmek bile çok büyük mutluluk ilk fotoğrafınızı aldınız mı![]()
sağol canim benim inşallahBanada olmuştu canım hatta hala devam ediyor,ilk başlarda özellikle yatarken sağdan sola dönerken zor oluyordu birden şiddetli bir ağrı girip çıkıyordu,inşallah belirtidir inşallah bebeğin seninledir