- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
beta nız kactı en son hatırlıyormusunÇok sağol canım. Evet bebeğimi gördüm dedim ama aslında keseyi gördüm :) çok mutluyum :) allahım hepimize nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beta nız kactı en son hatırlıyormusunÇok sağol canım. Evet bebeğimi gördüm dedim ama aslında keseyi gördüm :) çok mutluyum :) allahım hepimize nasip etsin inşallah
sizin sat ne acaba hakkınızda hayırlısı olsunsağol canim benim inşallahaynisi şiddetli idi benimde
ilk defa dün akşam oldu bakalim
devami gelecek mi? bata 2 gün kala (dogum günümde)
test yapcağim inşallah bende pozitifi görürüm:)
Canım geçen hafta çarşamba 434 dü. Bugün yaklaşık 2500 falan olması lazımbeta nız kactı en son hatırlıyormusun
16 mayissizin sat ne acaba hakkınızda hayırlısı olsun
Hay masallah gozun aydin :) benim randewumda persembe cok heycanliyim...Kızlaaaarrr :) bebeğimi gördümmm miniğim benimle :) 10 gün sonra kalp atışını görmeye gidicem. darısı herkesin başına inşallah.
Hayirli olsun cnm sen de korkuyordun fazlasiyla bebegi gordun artik darisi basimizaÇok sağol canım. Evet bebeğimi gördüm dedim ama aslında keseyi gördüm :) çok mutluyum :) allahım hepimize nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım :) kesen kaç mm ?Canım geçen hafta çarşamba 434 dü. Bugün yaklaşık 2500 falan olması lazım
Benim de göğüs uclarim cok acidi hala da aciyorlar kasikta batma da olduinşallah canim. benimde aciyo göğüsümün uçlari dokununca![]()
Zafer bey cnm ordaki kadına sordum rapor lazim olunca sıkıntı cikartmayacak biri olsun defim ona verdiler senin kim cnmadre senin aile hekimliğindeki dr un kim
Canim bir bucuk oldu saat sen ogrenirsin insallah simdi bekliyorum seni sanirsizliklaadre senin aile hekimliğindeki dr un kim
nazlı hanım bana da rapor da sıkıntı yapmayan biri lazım aslında da hiç sormak aklıma gelmedi tek uzman o diye nazlıya kayıt olduk... aradınmı bu arada çıkmıştır belki sonuçZafer bey cnm ordaki kadına sordum rapor lazim olunca sıkıntı cikartmayacak biri olsun defim ona verdiler senin kim cnm
e sana yazıyordum aradın mı diye yok canım bana da haber gelmedi dahaCanim bir bucuk oldu saat sen ogrenirsin insallah simdi bekliyorum seni sanirsizlikla
Ben 4 de ariycam cnm ins hepsi cikmis olurbend
e sana yazıyordum aradın mı diye yok canım bana da haber gelmedi daha
Aramadim ki drum bana 4 4bucuk gibi ara dedinazlı hanım bana da rapor da sıkıntı yapmayan biri lazım aslında da hiç sormak aklıma gelmedi tek uzman o diye nazlıya kayıt olduk... aradınmı bu arada çıkmıştır belki sonuç
bana da öyle dedii 4 gibi ara dediAramadim ki drum bana 4 4bucuk gibi ara dedi
pazartesi hep yogun olur ya ondan sanırım ben neden bakamıyorum netten yaaaben netten bakıyorum ılk defa bu kadar gec cıkıyor sonuc hıc boyle olmamıstı![]()
ewet kizlar bugunun imtihani sabirben netten bakıyorum ılk defa bu kadar gec cıkıyor sonuc hıc boyle olmamıstı![]()