- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
Canim cok farkli sonuclar cikabilioadre canım bı yanlıslık vardır 10 eksık 5 fazla tamam da %300 fark varsa baska bı sorun vardır bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok farkli sonuclar cikabilioadre canım bı yanlıslık vardır 10 eksık 5 fazla tamam da %300 fark varsa baska bı sorun vardır bence![]()
bence bırınden bırısını makınası bozuktur :))Canim cok farkli sonuclar cikabilio
Canım bende devlet hastanesinde ölçtürmüştüm 1141 çıktı aynı gün özelde de yaptırmak zorunda kalmıştım 1468 çıktı arada hemen hemen 300 puan fark vardı her iki hastanede kan vermem arasında 1 saat vardı en fazla yani evet fark olabiliyor aradaki 300 puanlık farkta büyük,insanlar 300den düşük değerlerle hamilelik öğreniyorlarCanim cok farkli sonuclar cikabilio
Hoşgeldin gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam kızlar ben de aranıza katıldım
6 mayıs cnmteşekkur ederım canım inşallah senın sat ne zaman dı
Ewet cnm benim de benzer bisey oldu kanamam olsu ayni gun baska bi yerde olcturmek zorunda kaldik 300 fark vardi biz yuksek olani kale aldik tabikiCanım bende devlet hastanesinde ölçtürmüştüm 1141 çıktı aynı gün özelde de yaptırmak zorunda kalmıştım 1468 çıktı arada hemen hemen 300 puan fark vardı her iki hastanede kan vermem arasında 1 saat vardı en fazla yani evet fark olabiliyor aradaki 300 puanlık farkta büyük,insanlar 300den düşük değerlerle hamilelik öğreniyorlar
Ayyy ewet guzel oldu sinuclarSonuçları alan herkesin gözü aydın maşallah değerler ne güzel artıyor şükürler olsun kötü haberler almadık kimseden![]()
Bozuk degil cnm referans araliklari farklibence bırınden bırısını makınası bozuktur :))
Amin canım İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun bu arada sen gördün mü kesenicanım ovulasyon takibi bölümünden hatırlıyorum seni çook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah:)
Hayirli ugurlu olsun cnim alttan mi bakti?Çok sağol canım. Evet bebeğimi gördüm dedim ama aslında keseyi gördüm :) çok mutluyum :) allahım hepimize nasip etsin inşallah
hayrli olsun bebisin sat tarhltimz ayni ctesi gunu bnm beta 831di sen baktirdin mi?cuma keseyi hormeye gidicz insallah6 mayıs cnm
Ayyyy masallah size hadi cars gunu hayirli ahaber alalim yine senden :) dikkat et kendine dinlen bolbolKızlarrrrrrrrr inanamıyorum kaç sayfalar ilerlemişsiniz maşallah maşallah sonra okuyacağım kötü haber yoktur inşallah Dün seçim görevi sabahtan erkenden hastaneye gittim sonra çok yoruldum uyumuşum iğnemı yaptım geldim
herkese merhaba atladığı birsey varsa kısaca biri bahsetsin bana
Gelelim doktor kontrolüne kesemizi iyi görünüyor dedi maşallah maşallah
vitamin progestan verdi iğneye devam gerçi onu doğuma kadar kullanacakmışım ayrıca ilk üç ay için aspirin de verdi ek olarak kullan dedi
in kalp atışı var gibi dedi ama duyamadık çarşamba üçte tekrar gel dedi
Cok sevindim cnm darisi basima kotu haber yokk hepimiz guzel haberlerle geldik igneyi yapmak zor mu ccnmKızlarrrrrrrrr inanamıyorum kaç sayfalar ilerlemişsiniz maşallah maşallah sonra okuyacağım kötü haber yoktur inşallah Dün seçim görevi sabahtan erkenden hastaneye gittim sonra çok yoruldum uyumuşum iğnemı yaptım geldim
herkese merhaba atladığı birsey varsa kısaca biri bahsetsin bana
Gelelim doktor kontrolüne kesemizi iyi görünüyor dedi maşallah maşallah
vitamin progestan verdi iğneye devam gerçi onu doğuma kadar kullanacakmışım ayrıca ilk üç ay için aspirin de verdi ek olarak kullan dedi
in kalp atışı var gibi dedi ama duyamadık çarşamba üçte tekrar gel dedi
Hayirli ugurlu olsun cnim alttan mi bakti?
hayrli olsun bebisin sat tarhltimz ayni ctesi gunu bnm beta 831di sen baktirdin mi?cuma keseyi hormeye gidicz insallah
benim beta hcg küçük biraz canımdün baktırdım en son 316 çıktı. katlıyor değerler ama düşük başladı. bakalım hayırlısı..
Ayyyy canım teşekkür ederim Sağol ben bir başka doktora daha gidiyorum Ona da perşembe randevum vardı ama ben cumartesi günü gitmek istiyorum 13 haziran tanışma yıldönümümüz Ona denk getirmek istiyorum hem azıcık büyüsün hevesimiz kursagimizda kalmasın hem de özel olsunAyyyy masallah size hadi cars gunu hayirli ahaber alalim yine senden :) dikkat et kendine dinlen bolbol
iğneyi dert etme canım alisiyorsun kolay oluyor yaşamının bir parçası gibi oluyorCok sevindim cnm darisi basima kotu haber yokk hepimiz guzel haberlerle geldik igneyi yapmak zor mu ccnm
Hayirli ugurlu olsun cnim alttan mi bakti?
hayrli olsun bebisin sat tarhltimz ayni ctesi gunu bnm beta 831di sen baktirdin mi?cuma keseyi hormeye gidicz insallah
Guzel sonuc alan herkese tebrik ediyorum kizzzzzzzlar her sey cok guzel olacak :)