• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Sevgili arkadaşlar doktordan çıktım... Baya bildiğimiz vajinal muayene etti bunlar Zarar vermezmi deyince problem yok dedi.. Ve ultrasandan baktı... Sanırım keseyi gördük.. Iki hafta sonra tekrar çağırdı ama bakalım ne olacak... Kan pıhtılaşmasını sordum ailede yoksa problem yok dedi.. Ve düşükten korkuyorum dedim ve garanti veremeyiz ki dedi... Hiç bişey yasaklamadı sadece koşma ve zıplama dedi bu kadar rahatladım... Inş herşey yolumda gider...

Ben iki günde bir takip amaçlı kan tesyi yaptırdım. İyikide yaptırmışım düzenli artış olup olmadığı bebeğin sağlıklı olup olmadığını gösteriyor. Ben 3 kez test yaptım baktım güzel artıyo daha yapmadım :)

ayy saol cnm bende ozman 2 gunde 1 yaptirayim da icim rahat etsin ... inlh hep beraber buyutucez meleklerimizi :KK68:

supriz falan hikaye saglikla kucagimiza almak nasip etsinde gerisi bos bence ... ama bence seninkide hic beklemedigi anda ogrenmis baba olacagini
Ewt oyle oldu.. hic beklemiyorduk.. cok sukur...
bakalim senin esin ne diyecek senin suprizine :)

Cok sukur cnm yaaa benimkini hafif buldu o yuzden persembe gittigimde basliycak heterozigot diye mi acaba simdi aspirin içiyorum 100 mg yeter dedi cok emin konustu napsam ki cnm yaa gec kalmayalim biz de
Gec kalmazsin canım ya merak etme zaten aspirin alıyorsun o seni idare eder
bazen keseyi Görene kadar bile vermiyorlar

kizlarr hersey bugun aniden olduu aksama esime supriz yapmayi dusunuyorum eger fikirleriniz varsa acigim her zaman . bi cift yeni dogan eldiveni aldim ve icine not yazdim ben geliyorum babacigim .. annemi simdi daha cok sev :KK70: yazdim
Canım ben üç tane servis açmıştım bir tanesinin içine bebek çorabı koymustum üzerine kocaman bir kağıda rezerve yazmıştım kamerayı da açmıştım çok şaşırmıştı

Evet nerdeyse aynıymış 5 mayis benimde ama ben geç yumurtluyorum 17 yada 18. Gün genelde
ben tam bilmiyorum açıkçası. 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için alındı. kürtajdan sonra 1 kez adet oldum. sonra da korunmadık. döngüm farklılaştı haliyle. Önceki gebeliğimden önce de bazen 28 bazen 29 30 hatta 31 günde bir adet olabiliyordum. tedaviler dengemi alt üst etti :(

Gec kalmazsin canım ya merak etme zaten aspirin alıyorsun o seni idare eder
bazen keseyi Görene kadar bile vermiyorlar
ISTE BANA DRUM OYLE DEDI AMA BASKA BI RISKLI GEBELIK UZMANINA GIDIYORUM ONU ARADIM YARIN HEMEN GEL IGNELERE BASLIYCAZ DEDI CARŞAMBA BASLAMIS OLURUZ O ZAMAN

ISTE BANA DRUM OYLE DEDI AMA BASKA BI RISKLI GEBELIK UZMANINA GIDIYORUM ONU ARADIM YARIN HEMEN GEL IGNELERE BASLIYCAZ DEDI CARŞAMBA BASLAMIS OLURUZ O ZAMAN
Yarın başlasan da olur canım zaten iğneyi al gel gösterelim diyor ilkini yarın vurursunuz
sana tavsiyem 45 derecelik acıyla, yani eğik vur. Kolonyalı pamukla önce sil Gobegin her iki tarafina 4 , 5 cm uzağa en yağlı yerlere vur Elinle sıkıştır ama çoook yavaş vur sanki hiç vurmuyormuşsun gibi İğne bittiğinde tık diye bir ses duyacaksın zaten iğne çıkıyor ozaman İnşallah morarmaz Ben çareyi böyle buldum En az morarma kızarmayı böyle elde ettim

Yarın başlasan da olur canım zaten iğneyi al gel gösterelim diyor ilkini yarın vurursunuz
sana tavsiyem 45 derecelik acıyla, yani eğik vur. Kolonyalı pamukla önce sil Gobegin her iki tarafina 4 , 5 cm uzağa en yağlı yerlere vur Elinle sıkıştır ama çoook yavaş vur sanki hiç vurmuyormuşsun gibi İğne bittiğinde tık diye bir ses duyacaksın zaten iğne çıkıyor ozaman İnşallah morarmaz Ben çareyi böyle buldum En az morarma kızarmayı böyle elde ettim
benım göbegım var zaten yaglı yer aramama gerek yok zorluk cekmem o zaman dı mı ucu ınce degıl mı cnm seker ıgnesı gıbı

Back
X