• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar yaa ben çok sık acıkıyorum ne yapcam :KK43:
Benim karnim şişti yaaa sert bide ne yesem hemen sisiyorum ne gorsem de canim cekio ama bi dilim bi tutam anca yiyorum gozum kalio ama aninda karnim sisiyo yarin dra soracagim niye boyle diye

Benim karnim şişti yaaa sert bide ne yesem hemen sisiyorum ne gorsem de canim cekio ama bi dilim bi tutam anca yiyorum gozum kalio ama aninda karnim sisiyo yarin dra soracagim niye boyle diye

Ya bide kiloluyum yemekte istemiyorum çok ama rüyamda he bişiler yiyorum ve deli gibi acıkmış uyanıyorum ya:KK16:

ben tam bilmiyorum açıkçası. 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için alındı. kürtajdan sonra 1 kez adet oldum. sonra da korunmadık. döngüm farklılaştı haliyle. Önceki gebeliğimden önce de bazen 28 bazen 29 30 hatta 31 günde bir adet olabiliyordum. tedaviler dengemi alt üst etti :KK43:
Aynen canım geçen ay bana klomen verdi pko felan dedi aklım çıktı hemen başka doktora geçtim bu ay ayçok şükür hamile kaldım ama çok korkmuştum Allah sabit versin rabbim bi daha ayni acıları yasatmasin

Canım ben üç tane servis açmıştım bir tanesinin içine bebek çorabı koymustum üzerine kocaman bir kağıda rezerve yazmıştım kamerayı da açmıştım çok şaşırmış

saskinlik ve sevinc bi arada desene :) bizde aksam cok suygusal anlar yasidik allahim herkese bu duyguyu tattirsin

Ewt oyle oldu.. hic beklemiyorduk.. cok sukur...
bakalim senin esin ne diyecek senin suprizine :)[
cok duygusal anlar yasadik sadece BEN GELIYORUM BABACIGIM kismini okumus ve bana bakti hamileyim dedim sarilistik aglastik goster bakim testi 2. cizgiyi dedi . internette test sonucu gosterdim pozitif yazmiyo bunda diyoo anlatiyorum anlamiyo saskinliktan .... sonra yemege ciktik ben soyle hissettim ben boyle hissettim butun gece susmadik

:) cok guzel gecmis... Rabbim mutlulugunuzu bozmasin.... insallah bebeklerimizde gelir daha da bi ayri mutlu oluruz... sizin adınıza cok sewindim cnm..

Aynen canım geçen ay bana klomen verdi pko felan dedi aklım çıktı hemen başka doktora geçtim bu ay ayçok şükür hamile kaldım ama çok korkmuştum Allah sabit versin rabbim bi daha ayni acıları yasatmasin
amin canım Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Back
X