• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

zaten randevuyu dusundukçe daha bı ates basıyo ben adet olacam zamanlarda usuyup tıtrerdım o acıdan ıyı bısey benım ıcın usume gelse cok korkardım
Bende tersi olmustu.. usume vardi ama hamileymisim.. demek degisiyor insanina gore...

Bende tersi olmustu.. usume vardi ama hamileymisim.. demek degisiyor insanina gore...
tabı canım degısıyor her hamılelık aynı kısıde bıle degısıyor ama bu benım oncekılere cok benzıyo aynı seylerı yasıyorum sankı

# papatya çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun senin sat neydi çok mu geçmişti günün Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bu arada Mihrimah2 kez özelden yazdım liste için bilgilerimi ne zaman ekleyeceksin çok merak ediyorum:KK54::KK12::KK66:

Canim 5+3 gunluguz su an. Kalp atisina daha gun vermedi saat ikide tekrar gidecegim o zaman soyler ne zaman gidecegimizi
Bende 5+3te gitmis olcam cuma gunu insallah kesemizi goruruz sonra kalp atisiicin bekleriz :)

Bende 5+3te gitmis olcam cuma gunu insallah kesemizi goruruz sonra kalp atisiicin bekleriz :)
Kızlar size bişey sorucam. Ben telefonuma bazı uygulamalar indirmiştim. Yumurtlama günü takibi, adet günü takibi ve gebelik takibi için. her ay düzenli adet günlerimin başlangıcını ne bitişini yazıyordum. O programlara göre ben şuan 4+6 günlük hamileyim. Dün keseyi gördük 4+5'de yani. ben şimdi kaç haftalık hamile oluyorum? Doktor 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi ama 10 gün sonra 6+2 oluyor. Bu kadar erken kalp atışı görünebiliyor mu?. bu günler ve haftalar kafamı karıştırıyor, benmi önden gidiyorum yoksa hesaplarımı yanlış yapıyorum. Anlamadım :(

ayrıca canım cocuk tamamen senden ve eşinden gelecek genlerle şekil alacak yanı buna benzerse benı suçlamasın kımse :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
vala canım bızım bı akrabamız kore dızıne bakıyordu orda sevımlı bır cocuk vardı ona bakıyormus hep cocuk dogdu aynı o bunu gormus yasamıs bırı olarak soyledım sonucta o sen degılsın alınganlık yapıp yazmam demene gerek yok rica ettım sadece ne olur sankı kaldırsan

vala canım bızım bı akrabamız kore dızıne bakıyordu orda sevımlı bır cocuk vardı ona bakıyormus hep cocuk dogdu aynı o bunu gormus yasamıs bırı olarak soyledım sonucta o sen degılsın alınganlık yapıp yazmam demene gerek yok rica ettım sadece ne olur sankı kaldırsan
Yokkk kaldirmam olmaz ayrica alinganlik yapma dim dedigim gibi bu tamamen genlerle alakali o cocuga baktı oyle dogurdu aman tanrim sen gercekten inaniyor musun buna ciddi misin yani pesss

Kızlar size bişey sorucam. Ben telefonuma bazı uygulamalar indirmiştim. Yumurtlama günü takibi, adet günü takibi ve gebelik takibi için. her ay düzenli adet günlerimin başlangıcını ne bitişini yazıyordum. O programlara göre ben şuan 4+6 günlük hamileyim. Dün keseyi gördük 4+5'de yani. ben şimdi kaç haftalık hamile oluyorum? Doktor 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi ama 10 gün sonra 6+2 oluyor. Bu kadar erken kalp atışı görünebiliyor mu?. bu günler ve haftalar kafamı karıştırıyor, benmi önden gidiyorum yoksa hesaplarımı yanlış yapıyorum. Anlamadım :KK43:
her program ayrı degerlendırıyor canım benım normalde 5 bıttı bugun ama kımısı 5+1 kımısı 5 hafta gosterıyor bı kac gun oynaması ormal senle aynı gıdıyoruz sen çarbamba duyarsan bende perşembe gıderım :KK19:

Yokkk kaldirmam olmaz ayrica alinganlik yapma dim dedigim gibi bu tamamen genlerle alakali o cocuga baktı oyle dogurdu aman tanrim sen gercekten inaniyor musun buna ciddi misin yani pesss
gozumle gordum neyıne ınanmayacam adre bırak aıleyı sulalede yok cekık gozlu oluyor sen ıster ınan ıster ınanma ama ınsanları yalancılıkla suclama

Back
X