- 12 Mayıs 2014
- 356
- 93
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve mantik kosarak uzaklasirrrrgozumle gordum neyıne ınanmayacam adre bırak aıleyı sulalede yok cekık gozlu oluyor sen ıster ınan ıster ınanma ama ınsanları yalancılıkla suclama
oğlun mu olacak yoksa senin :) erkek çocuğu ilk haftalardan itibaren mide yanması yaparmış :) birçok kişiyede şahit oldum daha önce bu şekilde olan :)kızlar selam kaç gündür bakmamıştım bu başlığa ne kadar yazmışsınız maşallah
biz haftasonu keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta dedi doktor zaman geçmiyor açıkçası
sizdede mide yanması varmı benim midem yemeklerden sonra yanmaya başladı
he senden akıyor mantık maşallahVe mantik kosarak uzaklasirrrr
canım bende de yanma cok oluyor süt ıc bır bardak soguk yarım yaglı al motor bozuluyor yoksa ben en ıyı cozumu onda buldum cok asırı oluncada surup verdı mıde ıcın onu ıcıyorum cunku benım mıde sakat zaten gastrıt varkızlar selam kaç gündür bakmamıştım bu başlığa ne kadar yazmışsınız maşallah
biz haftasonu keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta dedi doktor zaman geçmiyor açıkçası
sizdede mide yanması varmı benim midem yemeklerden sonra yanmaya başladı
yaaaa:) ilk kez duydum enteresanmış gerçektenoğlun mu olacak yoksa senin :) erkek çocuğu ilk haftalardan itibaren mide yanması yaparmış :) birçok kişiyede şahit oldum daha önce bu şekilde olan :)
kusura bakmayın kendı adıma ozur dılerım rahatsız ettıysem zaten o kısıyle muhattap olmam hata bı kaç kısıyı daha kırdıgını gore gore ınsan gıbı rıca ettık hata ettıkNeyse arkadaşlar birbirinizi üzmeyin... Hamilelik hormonlarına verip müsamahalı davranın
çook teşekkürler süt sabahları içiyorum genelde ama bende kendimi yoğurda vurmuştum serin serin diye:)canım bende de yanma cok oluyor süt ıc bır bardak soguk yarım yaglı al motor bozuluyor yoksa ben en ıyı cozumu onda buldum cok asırı oluncada surup verdı mıde ıcın onu ıcıyorum cunku benım mıde sakat zaten gastrıt var
evet double yenı cıkmıs ılaç etkılesımı daha hafıf ve daha etkılı ozellıkle yatarken ıcıyorum ben gece daha rahat uyuyorumçook teşekkürler süt sabahları içiyorum genelde ama bende kendimi yoğurda vurmuştum serin serin diye:)
gavisconmu verdi doktor sana?
bide karbonatta ıcebılırsın dedı doktor zararı yokmus bılgınızeçook teşekkürler süt sabahları içiyorum genelde ama bende kendimi yoğurda vurmuştum serin serin diye:)
gavisconmu verdi doktor sana?
Estağfirullah rahatsızlık değilde birbirinizi üzmeyin zaten zor dönemler... Hemen hemen hepimiz Kayıplar yaşamışız diken üstündeyiz olur böyle şeyler normal...kusura bakmayın kendı adıma ozur dılerım rahatsız ettıysem zaten o kısıyle muhattap olmam hata bı kaç kısıyı daha kırdıgını gore gore ınsan gıbı rıca ettık hata ettık
karbonat kusturmuyormu peki?bide karbonatta ıcebılırsın dedı doktor zararı yokmus bılgınıze
Benim cocuklarim erkekti mide yanmasi da vardi ama bilmiyorum su kesin oluyo killar daha cabuk uzuyo bebek testesteron veriyo vücuda killarinozda artis olursa erkek olabilir yanioğlun mu olacak yoksa senin :) erkek çocuğu ilk haftalardan itibaren mide yanması yaparmış :) birçok kişiyede şahit oldum daha önce bu şekilde olan :)
hayır canım nıye kustursun ben sya karıstırıp ıcmıyorum avcuma dokup tozu dırek agzıma atıp ustune su ıcıyorum daha etkılı daha kolay oluyor ılk başlarda zor oluyor ama alısıyorsun bır ıkı denemeden sonrakarbonat kusturmuyormu peki?
oyle bır durumun altına sıgınıp ınsanları kırmak ne derece nomal kı canım neyse la havle der yolumuza bakarızEstağfirullah rahatsızlık değilde birbirinizi üzmeyin zaten zor dönemler... Hemen hemen hepimiz Kayıplar yaşamışız diken üstündeyiz olur böyle şeyler normal...
ayyyy keşkeee :) tam sürpriz olur bana hayırlısıyla hepimiz kucaklarımıza alırız bebişlerimiziinşallah görürsün canım oluşmuştur bu zamana kadar haftaya da kalp atışlarını daha net duyabiliriz Belki şanslıysan sen yarın duyabilirsin