• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

ben de bugün çok kötü bir gün geçirdim hala ağrılarım var
velimin bir tanesi ile tartıştım biraz tansiyonum yerlere indi resmen başım çok dönüyordu bayılacaktım neredeyse tuzlu ayran, şeker falan yedim biraz kendimi toparladım Sancım var şimdi de bebeğime birşey olacak diye korkuyorum Sürekli lekem geldi mi acaba diye kontrol ediyorum

Bide kızlar birşey soracağım Şimdi buradaki hamilelik takviminde benim 7.hafa içinde olduğum yazıyor ama başka biryerde bakınca 6. haftada gözüküyorum. Neden öyle hangisi doğru.

benimde sata gore 5 haftalik beta hcg ye gore 4 haftaligim kesin kac haftalik oldugumuz zaten doktor kontrolunde belli olcak

ben de bugün çok kötü bir gün geçirdim hala ağrılarım var
velimin bir tanesi ile tartıştım biraz tansiyonum yerlere indi resmen başım çok dönüyordu bayılacaktım neredeyse tuzlu ayran, şeker falan yedim biraz kendimi toparladım Sancım var şimdi de bebeğime birşey olacak diye korkuyorum Sürekli lekem geldi mi acaba diye kontrol ediyorum

gecmis olsun canm dikkat et kendine .kim bilir ilerde biz nasil bi veli olcaz bilmiyorum ama onceden bisey olsa annem babam beni suclardi .. simdi ne olursa olsun ogretmen suclu

gecmis olsun canm dikkat et kendine .kim bilir ilerde biz nasil bi veli olcaz bilmiyorum ama onceden bisey olsa annem babam beni suclardi .. simdi ne olursa olsun ogretmen suclu
teşekkür ederim canım ama çok kötü oldum hala çok sancım var bir an önce eve gitmek istiyorum artık Saat 3 te ancak evde oluyorum
veliyi konuşmak için okula çağırıyorum hocam tam da ben gelecektim diyor, 3. sınıfa giden çocuğunu yanıma gönderiyor Tepem attı resmen ya, dalga geçer gibi tövbe tövbe..

Kızlar oruç konusunda ne düşünüyorusunuz. Tutmayı düşünen varmı .

teşekkür ederim canım ama çok kötü oldum hala çok sancım var bir an önce eve gitmek istiyorum artık Saat 3 te ancak evde oluyorum
veliyi konuşmak için okula çağırıyorum hocam tam da ben gelecektim diyor, 3. sınıfa giden çocuğunu yanıma gönderiyor Tepem attı resmen ya, dalga geçer gibi tövbe tövbe..
Canım ya geçen haftalarda bir Veli de bana sayıp sayıştırdı gerçekten insanlar çok adaletsiz ini biz öyle olmayız..
Sen sallama gitsin Bebeğini düşün sakinleş... O mesele hallolur...ömenli olan sen ve bebeğin...

Canım ya geçen haftalarda bir Veli de bana sayıp sayıştırdı gerçekten insanlar çok adaletsiz ini biz öyle olmayız..
Sen sallama gitsin Bebeğini düşün sakinleş... O mesele hallolur...ömenli olan sen ve bebeğin...
Bazıları gerçekten çok düşüncesiz oluyor Biraz kendime geldim çok şükür Sonuna geldik artık tamamen bitse de tatil başlasa keşke

Kızlar oruç konusunda ne düşünüyorusunuz. Tutmayı düşünen varmı .
Bende kararsızım denemek istiyorum ama kayıp yaşayınca korkuyorum..çok uzun ve sıcak günler..
Bide izin verilmiş bide doktora sorayım diyorum ilk üç ay bebek anneden beslenmiyor diye biliyorum ama genede şu halde bile insan yoruluyor çok zor olacak...

Bende kararsızım denemek istiyorum ama kayıp yaşayınca korkuyorum..çok uzun ve sıcak günler..
Bide izin verilmiş bide doktora sorayım diyorum ilk üç ay bebek anneden beslenmiyor diye biliyorum ama genede şu halde bile insan yoruluyor çok zor olacak...
ben de kararsızım tutmak istiyorum ama tutamayacağım herhalde doktora soracağım yine de Eskiden de tansiyonum düşerdi sürekli birkaç gün tutar sonra bir serum vurdururum birkaç gün dinlenir tekrar tutardım

merhabalar herkese :)
bende inşallah rabbim nasip ederse şubat annesi olacağım. daha önce 2 kayıp yaşadığım için korkularım çok fazla, hamilelik takvimi bile koymadım. yada gerçekten inanıp olacağına koy şu takvimi bak güzel olacak diyorum bir taraftan :KK43: şuan 4+ 3 olduk. kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. dğerim güzel arttı cuma tekrar vericem kan. sonrada inşallah kese ve kalp atışlarını duyarız.

kizlar bisi dicem iyi hos siz tutmak istiyosunuz ama ya bulantilariniz baslarsa . zaten bi bebegim gelisimi ilk 3 haftalikken basliyo sen zaten onu en cok ihtiyaci oldugu anda besinsiz birakiyosun .bende isterim cok tutmak ama hem zayifim bunyem kaldirmiyo hemde butun gun bas agrisi cekiyorum.

Tekrar merhaba kizlar ...Ben agustos ve gecen ay olarak bi duwuk bir kimyasal gecirdim..cok zor surecden gectim ve neredeyse kan kaybindan oluyordum..Wukrler olsun iyiyim dogru ewim pek belli etmiyor ama cok cocuk istiyor ve gercekten cok ihtiyacimiz var...Hamilelerin dualari kabul olurmuw..Rica etsem her kes birdefa benim icin ayetel kursu okuyub dua ede bilirmi..Ismim Senuber azeriyim..Simdiden eden ve etmeyen herkese tewekkurler ..Allah herkes den razi olsun..

Tekrar merhaba kizlar ...Ben agustos ve gecen ay olarak bi duwuk bir kimyasal gecirdim..cok zor surecden gectim ve neredeyse kan kaybindan oluyordum..Wukrler olsun iyiyim dogru ewim pek belli etmiyor ama cok cocuk istiyor ve gercekten cok ihtiyacimiz var...Hamilelerin dualari kabul olurmuw..Rica etsem her kes birdefa benim icin ayetel kursu okuyub dua ede bilirmi..Ismim Senuber azeriyim..Simdiden eden ve etmeyen herkese tewekkurler ..Allah herkes den razi olsun..
tabikide canım Allah nasip etsin inşallah.

2 günde değerin ikiye katlanması sağlıklı gebelik olduğuna işaret canım seninde ikiye katlanmış keseyi görene kadar inşallah böyle gider
inlsh cnm inlhh simdi yabanci bi kac sitede de arastirdim ilk gebelikte hcg degeri dusuk olarak devam edipte cok saglikli bebeklere de kavusabiliyomussun .. :anneadayı::KK39:

hayırlı olsun.2. çizgiyi silik olarak görenler hamile oluyor çoğunlukla.sat ne zaman benim 14 mayıs tahlil yaptıracağım ama erken daha negatif çıkar moralim bozulur diye yaptırmıyorum bat ın geçmesini bekliyorum tahlil için.

sağol canım.
rabbim seninde gönlündekini hayırlısı ile versin inş...
aslında bu hamilelik terimlerini hiç bilmiyorum desem yeridir heralde.
bat ile sat aynı şeymi? ve ne demek oluyorlar: )
ona göre cevap yazayım canımcım.
birde hamileliktenmidir nedir 3gündür kafam afedersin ama salak gibi.

inlh cnm en kisa zmanda sagkli bi gebelik geciriceksin ve onu saglikla kucagina alicaksin inaniyorum

Back
X