Evet :) hamileysen bat geçti artık. Sat konuşacaksın :)
artık batım sökmezmi yani: )

tamam canım sağol.
sende hayırlısı ile bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli ki iyi niyetlisin ama herkes öyle olmuyo sen daha hassassın şu an senin duygusal davranman lazım ama herkes güçlü ve sağlıklı bir kişiliğe sahip olamıyo maalesef.
Herkesin olaylarla başaçıkması farklı oluyor. Ben de tüp tedavisindeyken hamile bi arkadaşım nazar değdiririm diye görüşmeyi kesti. Herkesin olaylara bakışı başka.
İnşallah arkadaşın da hamile kaşır en kısa zamanda. Sen üzülme, onun üzerine de gitme bence. Acısı çok büyük çünkü, bırak yasını tutsun. Toparlayınca gelir konuşur
Arkadaşından böyle bir tavır görmek seni üzmüş ama bence onuda anlamak lazım canım elinde olmadan üzüntüsünden öyle bir tavır içine girmiş ama emin ol tavrı sana değil kendi yaşadıklarınadır,ne kadar üzgün olduğunu tahmin etmek hiç zor değil üzerinden biraz zaman geçsin arkadaşında farkına varacaktır yanlış tavrının sende üzülme canımArkadaşlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.
Benim çalıştıgım iş yerinde iki arkadaş tüp bebek tedavisi yapıyorduk. Sürekli birbirimizle konuşup dertleşiyorduk. bilgi alışverişi yapıp birbirimizi yönlendiriyorduk. Ne de olsa ikimizde aynı yollardan geçiyorduk. Sonra o arkadaşın tüp bebeği tutmadı. Benim ki tuttu. Şimdi benimle konuşmuyor. Hatta hamile oldugumu söylemişler ona gelip tebrik bile etmedi. Beni nerde görse kaçıyor. Bilmemezliğe geliyor. Ben de dolayısıyla konuyu hiç açmıyorum. Kendi kendime konu açıp başka şeylerden konuşuyorum. Halini hatırını sormadan geçmiyorum. Ama bu duruma bir yandan da çok üzülüyorum. Yani kızmıyorum gerçekten sadece üzülüyorum. Benim tutmasa onun tutsaydı ben böyle yapmazdım çünkü. Ben çocuk hasretiyle yanarken bir sürü arkadaşım hamile kaldı doğurdu ve hep iç içe dip dibeydik. Hiç bir zaman kendimi geri çekmedim. Onların mutluluguyla mutlu oldum.
canım senle aynı dönemdeyiz sanırım ben 4+ 3 oldum. gebelikle ilgli belirti ne yaşıyorsun ve değerlerin nasıldı söylemen mümkün mü ?
Canım coraspin kan pıhtılaşmasına karşı önlem amaçlı kanı sulandırıcı etkisi var aspirinin gebeliğin 33. Haftasına kadar kullanılabilirmiş,progestanda bir çeşit hormon canım rahim duvarını kalınlaştırarak düşüğü engellemeye yönelik,öncesinde düşüğü olan hemen hemen herkese veriliyor bu ilaçlar bende kullanıyorum canımKızlar selam, az önce doktora gittim. Karından ultrasonla baktı. Kesenin boyutu 11.4 mm. Bugün tam 5+0 günlük. Doktor normal dedi, daha önce kimyasal düşüğüm olduğu için coraspin ve progestan verdi. Pazartesi gittiğim doktor bu ilaçları vermemişti bana. Ne yapacağımı şaşırdımBana yardımcı olun nolur.
benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Evet ama diğer doktor neden vermedi, almalımıyım almamalımıyım bilemedim. Gereksiz yere alırsam daha kötü olmaz mı? offf yaa napıcam benCanım coraspin kan pıhtılaşmasına karşı önlem amaçlı kanı sulandırıcı etkisi var aspirinin gebeliğin 33. Haftasına kadar kullanılabilirmiş,progestanda bir çeşit hormon canım rahim duvarını kalınlaştırarak düşüğü engellemeye yönelik,öncesinde düşüğü olan hemen hemen herkese veriliyor bu ilaçlar bende kullanıyorum canım
Kızlar selam, az önce doktora gittim. Karından ultrasonla baktı. Kesenin boyutu 11.4 mm. Bugün tam 5+0 günlük. Doktor normal dedi, daha önce kimyasal düşüğüm olduğu için coraspin ve progestan verdi. Pazartesi gittiğim doktor bu ilaçları vermemişti bana. Ne yapacağımı şaşırdımBana yardımcı olun nolur.
progesteron hormonu nu ölçtümü ben oğlumda 5 ay günde 3 progestan haftada 2 1000mg pruluton depot kullanmıstım .. bunda hormona baktı ve 500 mg bir iğne yeter 10 gün sonra yine gel dedi bende çok endişeliyimKızlar selam, az önce doktora gittim. Karından ultrasonla baktı. Kesenin boyutu 11.4 mm. Bugün tam 5+0 günlük. Doktor normal dedi, daha önce kimyasal düşüğüm olduğu için coraspin ve progestan verdi. Pazartesi gittiğim doktor bu ilaçları vermemişti bana. Ne yapacağımı şaşırdımBana yardımcı olun nolur.
sat son adet tarihinin ilk günü son günü değil. :)bat beklenen adet tarihinin ilk günü, satta son adet tarihinin son günümü yani
çok teşekkür ederim canım..
sat son adet tarihinin ilk günü son günü değil. :)
Canım benden daha herhangi bir tahlil istemediler. Hiçbir ölçüm yapılmadı. Bende gereksiz yere ilaç almanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. almasam mı acaba yaa? Böyle ezbere iş yapan doktorları sevmiyorum işye, kafamda bin tane soru şimdi, işin yoksa başka doktora git offf yaaaprogesteron hormonu nu ölçtümü ben oğlumda 5 ay günde 3 progestan haftada 2 1000mg pruluton depot kullanmıstım .. bunda hormona baktı ve 500 mg bir iğne yeter 10 gün sonra yine gel dedi bende çok endişeliyim![]()
Bencede kullan canım doktor tedbir amaçlı vermiştirEvet ama diğer doktor neden vermedi, almalımıyım almamalımıyım bilemedim. Gereksiz yere alırsam daha kötü olmaz mı? offf yaa napıcam ben![]()
artık batım sökmezmi yani: )
tamam canım sağol.
sende hayırlısı ile bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inş.
Canım benden daha herhangi bir tahlil istemediler. Hiçbir ölçüm yapılmadı. Bende gereksiz yere ilaç almanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. almasam mı acaba yaa? Böyle ezbere iş yapan doktorları sevmiyorum işye, kafamda bin tane soru şimdi, işin yoksa başka doktora git offf yaaa![]()
Hepimiz alacağız inşallah :) sonra da benimki uyumadı ay emdi ama az emdi falan konuşuruz
aslında güvendiğin bir doktor olsa ve hep ona gitsen . böyle belirsiz çok zor insan hep şüphe duyarCanım benden daha herhangi bir tahlil istemediler. Hiçbir ölçüm yapılmadı. Bende gereksiz yere ilaç almanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. almasam mı acaba yaa? Böyle ezbere iş yapan doktorları sevmiyorum işye, kafamda bin tane soru şimdi, işin yoksa başka doktora git offf yaaa![]()