• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

tahmine debiliyorum . insan o mutlu haberi aldığı an onun için endişelenmeyede başlıyor. Allaha emanet bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler inşAllah. düşük sebebi neydi canım . dikkat etmemiz gereken şeyler neler o yüzden soruyorum
Yani araştırılmadı ilk olduğu için. Yukarda arkadaşlarda yazmış ben yanlışlıkla adaçayı içtim...belki Ondandır stresli bi çalışma hayatım var... Bilemiyorum..

Yani araştırılmadı ilk olduğu için. Yukarda arkadaşlarda yazmış ben yanlışlıkla adaçayı içtim...belki Ondandır stresli bi çalışma hayatım var... Bilemiyorum..
hmm çalışırken biraz daha zor oluyor yaaa. ben normalde uykuyu sevmeyen bi insanım az uyurdum şuanda resmen sabah işe kalkarken ağlayacak gibi oluyorum hep uykum var hiç uykumu alamıyorum ,
nerede çalışıyorsun

aaa nasıl öğrendin :=))) hayırlı olsun inşAllaaaahhhhh eşine söyyledin mi

1 hafta öncesinden hissetmiştim hamiş olduğumu kan verdim değerim 16.50 çıkmıştı dün yine kan verdim bugün sonucu aldım doktor sonuç pozitif 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi eşime söyledim o şokta hala eve gelmesini bekliyorum :KK49:

Sa
sağol canım.
rabbim seninde gönlündekini hayırlısı ile versin inş...
aslında bu hamilelik terimlerini hiç bilmiyorum desem yeridir heralde.
bat ile sat aynı şeymi? ve ne demek oluyorlar: )
ona göre cevap yazayım canımcım.
birde hamileliktenmidir nedir 3gündür kafam afedersin ama salak gibi.
Sat son adet tarihinin bat beklenen adet tarihinin kısaltması oluyor

1 hafta öncesinden hissetmiştim hamiş olduğumu kan verdim değerim 16.50 çıkmıştı dün yine kan verdim bugün sonucu aldım doktor sonuç pozitif 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi eşime söyledim o şokta hala eve gelmesini bekliyorum :KK49:
bende haftaya salı gideceğim inşAllah görürüm keseyi. hiçbir sorun yok gibi hissediyorum ama yinede içimde endişe var. annelik duygusu şimdiden yükleniyor damarlarımıza :=))

henüz doktora gitmedim kan tahlili yaptırmadım, cuma gitcem inş: )
dün evde yaptım pozitif çıktı.
eğer varsa 3haftalık vardır galiba:KK64:
hmm benımde adetten 3 gün önce 79 çıktı o zaman doktor hafta tahmini yamamıştı. siteler adet tarihini yazınca otomatik 5 haftalık diyor ama haftaya salı doktora gidince öğreneceğim bende gerçek haftasını. hangi doktora gideceksin istanbulda mısın

hmm benımde adetten 3 gün önce 79 çıktı o zaman doktor hafta tahmini yamamıştı. siteler adet tarihini yazınca otomatik 5 haftalık diyor ama haftaya salı doktora gidince öğreneceğim bende gerçek haftasını. hangi doktora gideceksin istanbulda mısın

rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım: )
yok ben netten baktım 3hafta yada 4hafta diyor: )
yok ben konyadayım, henüz doktora karar vermedim, önce bir kanda çıksın: )
şimdilik hedef ilk doktor aile hekimim: DD

Hoşgeldin hamileliğin ne zaman nasıl öğrendin?

hoşbuldum canım hamileliğimi bata 6 gün varken hissettim gidip kan verdim değerlerim az çıktı ama yeni olduğundan böyle dedi doktor dün gidip kan vermiştim bat günümdü doktor pozitifsin dedi haftaya kısmetse keseyi görmeye gidicem inşallah

Back
X