• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

KIZLAAARRRR
Demin doktordan geldim kese gözükmedi tekrar hcg verdim cuma tekrar vericem :KK43: geçen haftaki kan testime göre 5 haftalık gözüküyodu ama bugün doktora da söyledim ben 21 mayısta ovulasyon testimi kırmızı görmüştüm o gün olduysa geç döllenmeyle zaten şuan gözükmesi zor değilmi son adetim 29 nisan offffff
Canım geç döllenme olabilir korkma bekle bakalım inşallah birdahaki gidişinde görülür. Benim geçen gebeliğimde geç döllenme olmuştu doktor korkutmuştu beni sağolsun kesen gözükmüyor dış gebelik diye. Ama hiç de öyle bişey yoktu Allaha şükür doktorumu değiştirdim üçüncü gittiğim doktorum gördü keseyi geç döllenme dedi. Korkma kötü şeyler düşünüp meleğini de üzme annesi

KIZLAAARRRR
Demin doktordan geldim kese gözükmedi tekrar hcg verdim cuma tekrar vericem :KK43: geçen haftaki kan testime göre 5 haftalık gözüküyodu ama bugün doktora da söyledim ben 21 mayısta ovulasyon testimi kırmızı görmüştüm o gün olduysa geç döllenmeyle zaten şuan gözükmesi zor değilmi son adetim 29 nisan offffff
bhcg bakmadımı canım ? gözükür daha inşallah sıkma canını.

KIZLAAARRRR
Kan çıksın bakalım üzülme 3 hafta geçmiş oluyor ovulasyon dan sonra kesenin görünmemesi olabilir endişelenme

bhcg bakmadımı canım ? gözükür daha inşallah sıkma canını.
baktırdım canım ilkinde ovulasyondan 13 gün sonra 78 çıktı ondan 2 gün sonra 240 çıktı bugün verdiğimin sonuç çıkmadı henüz cuma günü tekrar verip öle karşılaştırıcak doktorum

Canım geç döllenme olabilir korkma bekle bakalım inşallah birdahaki gidişinde görülür. Benim geçen gebeliğimde geç döllenme olmuştu doktor korkutmuştu beni sağolsun kesen gözükmüyor dış gebelik diye. Ama hiç de öyle bişey yoktu Allaha şükür doktorumu değiştirdim üçüncü gittiğim doktorum gördü keseyi geç döllenme dedi. Korkma kötü şeyler düşünüp meleğini de üzme annesi
:( doktorum direk dış gebelik demedi ama küçükte olsa bi ihtimal dedi :( bende geç döllendiğini düşünüyorum işte erken öğrenmek negatif oldu benim için sabretmek lazım

baktırdım canım ilkinde ovulasyondan 13 gün sonra 78 çıktı ondan 2 gün sonra 240 çıktı bugün verdiğimin sonuç çıkmadı henüz cuma günü tekrar verip öle karşılaştırıcak doktorum
canım değer çok küçük daha görünmezki zaten 1500 olmadan,üzülme boşa

:KK43: doktorum direk dış gebelik demedi ama küçükte olsa bi ihtimal dedi :KK43: bende geç döllendiğini düşünüyorum işte erken öğrenmek negatif oldu benim için sabretmek lazım
Aynen canım erken öğrenince bu gibi üzüntüler yaşıyor insan ben de o yüzden 2 hafta sonraya aldım randevumu şu anda cesaret edip de gidemiyorum. Biraz bişeyler belirginleşsin de inşallah öyle gidiyim diyorum.

Aynen canım erken öğrenince bu gibi üzüntüler yaşıyor insan ben de o yüzden 2 hafta sonraya aldım randevumu şu anda cesaret edip de gidemiyorum. Biraz bişeyler belirginleşsin de inşallah öyle gidiyim diyorum.
valla en doğrusunu yapmışsın canım hayırlısı olsun artık senin gecikme kaç gün oldu daha

valla en doğrusunu yapmışsın canım hayırlısı olsun artık senin gecikme kaç gün oldu daha
Sağol canım inşallah bi sıkıntı yaşamam. Bugün 8 gün oldu gecikme. Evde test yaptım çok net 2. çizgiyi gördüm çok şükür. 20 hazirana randevu aldım inşallah gitmişken kalp atışlarını fln da duyarım:KK68: Allahım hepimize duyursun o minik kalplerin sesini

Kızlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz doktor varmı. Ben geçen gebeliğimde çok canımı sıkan doktorlarla karşılaştım iyice strese soktular beni. Şimdi anlayışlı beni de sakinleştirebilecek iyi bi doktor arıyorum aşırı panik bi insanım çünkü:KK43:
Canım ümraniye erdem hastanesinde sevil hanım var şiddetla tavsiye ederim

Kızlar yarın doktora gideceğim. Geçen hafta Perşembe günü ß-hcg 527,6 çıkmıştı. Yarın keseyi görür müydü sizce?

Kızlar yarın doktora gideceğim. Geçen hafta Perşembe günü ß-hcg 527,6 çıkmıştı. Yarın keseyi görür müydü sizce?
Karından gorursun bnce bnmde c.tesı 831di cuma gunu gormeye gıdıcız nasipse

Görürsün canım ama vajinal ultrasonla görünür
Ya aslında vajinal ultrasonla da baktırmak istemiyorum ama bir de smear testi yaptırmak istiyorum. İlk gebeliğimin ilk kontrolünde yapılmıştı karsinoma in situ serviks uteri tanısı koyulmuştu. Bebeğimi kaybedince de bir daha kontrole gitmedim. Çok kararsızım.

Back
X