• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ya aslında vajinal ultrasonla da baktırmak istemiyorum ama bir de smear testi yaptırmak istiyorum. İlk gebeliğimin ilk kontrolünde yapılmıştı karsinoma in situ serviks uteri tanısı koyulmuştu. Bebeğimi kaybedince de bir daha kontrole gitmedim. Çok kararsızım.
Canım bnce korkma gıt dr a.boyle bı durumda yasadıysan ıyı olur senın ıcın

Doktorunuz smear testi istedi mi peki sizlerden? Ben biraz sıkıntılıyım Kasım'da endometriozis ameliyatı oldum. O ay hemen hamile kaldım ama dediğim gibi smear testimde kanser riski çıkınca Ocak ayında kaybettim bebeğimi. Şimdi de korkuyorum ama ilk gebeliğimde kanamam vardı bu sefer lekelenmem bile olmadı.

Ya aslında vajinal ultrasonla da baktırmak istemiyorum ama bir de smear testi yaptırmak istiyorum. İlk gebeliğimin ilk kontrolünde yapılmıştı karsinoma in situ serviks uteri tanısı koyulmuştu. Bebeğimi kaybedince de bir daha kontrole gitmedim. Çok kararsızım.
Canım onun bebeğe hiç zareı yokmuş hem belki karındanda görünür ama görünmezse bile alttan kesin görünür inşallah sorun çıkmadan bebeğini alırsın kucağına

Arkadaşlar vajinal ultrasonun hiç zararı yok, ilk gebeliğimde 3 ay alttan muayene oldum, görünmedi karından. Hiç bir problem yaşamadım.

Yalnız şuan çok sıkıntılıyım, hafif lekelenmem var gibi, çok hafif ama eve geldiğimden beri fark ediyorum diyebilirim.
Oğlumu kucak istiyor, dikkat etmeye çalışsam da alıyorum. Düşük yapmaktan korkuyorum şuanda. 4+2 deyim, sizce normal mi? Yerleşme kanaması zamanı geçmiş, o yüzden daha telaş ettim açıkçası.

Arkadaşlar vajinal ultrasonun hiç zararı yok, ilk gebeliğimde 3 ay alttan muayene oldum, görünmedi karından. Hiç bir problem yaşamadım.

Yalnız şuan çok sıkıntılıyım, hafif lekelenmem var gibi, çok hafif ama eve geldiğimden beri fark ediyorum diyebilirim.
Oğlumu kucak istiyor, dikkat etmeye çalışsam da alıyorum. Düşük yapmaktan korkuyorum şuanda. 4+2 deyim, sizce normal mi? Yerleşme kanaması zamanı geçmiş, o yüzden daha telaş ettim açıkçası.
Ne renk canım gelen şey? Ve progestan kullanıyor musun? Kullanmıyorsan hemen başla ve stres yapma yat biraz istirahat et geçer Allah'ın izniyle. Bir iki gün bende de oldu progestanla geçti çok şükür

Ben vajinal ultrasonu kendim istemiyorum zararı olduğundan değil. Tabii mecbur olunca illa ki baktırıyorum. Lekelenmeniz kahverengi ve uçuk pembe rengindeyse sorun yok diye biliyorum. Ama yine de bir doktora görünün. Ben de düşük yaptım maalesef bir kez. Gelen kan yoğunlaşıp kırmızılaşıyorsa sıkıntılı.

baktırdım canım ilkinde ovulasyondan 13 gün sonra 78 çıktı ondan 2 gün sonra 240 çıktı bugün verdiğimin sonuç çıkmadı henüz cuma günü tekrar verip öle karşılaştırıcak doktorum
Canım günlerimiz ayni senle bende 18. Gün felan yumurtladim hcg ye gore cumaya belki gorulur benim pazartesi 407 idi cumaya 1600 felan olur inşallah senin tam kan testi tarihin neydi

Ben vajinal ultrasonu kendim istemiyorum zararı olduğundan değil. Tabii mecbur olunca illa ki baktırıyorum. Lekelenmeniz kahverengi ve uçuk pembe rengindeyse sorun yok diye biliyorum. Ama yine de bir doktora görünün. Ben de düşük yaptım maalesef bir kez. Gelen kan yoğunlaşıp kırmızılaşıyorsa sıkıntılı.
Kana dönüştü maalesef. İlaç kullanmıyorum. Yarın sabah doktora gideceğim, umarım geç kalmamışımdır.

Kana dönüştü maalesef. İlaç kullanmıyorum. Yarın sabah doktora gideceğim, umarım geç kalmamışımdır.
Canım acile gitsen bişeyler yaparlardi iğne fln üzüldüm Rabbim bebisini sana bagislasin ayaklarinin altına yastık fln koy yüksek olsun dinlen

5+3'üm hafif lekelenme oldu bugün, doktor baktı bu haftalarda olur böyle endişe etme dedi. İnşallah senin de böyledir

ben 4+3 üm. bendede var kahverengi lekelenme.

Keşke acile gitseydiniz. Ben proluton depot iğne kullanmıştım. Kanamanız yoğunsa kontrollerinizi sıklaştırın bence. Çok fazla ayakta kalmayın olabildiğince az hareket edin.

Günaydın :) hamile kaldığımdan beri sabah 5-6 arası zınk diye uyanmaktan ne anlamalıyım bilmiyorum. Gece en az 4 kez tuvalete kalk ve buna rağmen sabah 5 te sıkışık şekilde uyan :) hayırlı işler diliyorum kendime :)

ben gecelerio kadar sik tuvalete kalkmiyrum ama kurulmus saat gibi 3 te ve 6 da bende ayaktayim evin icinde tur atip iki lokma atistirip yatiyorum :KK12:

günaydın herkese bugün doktor randevum var 3'te kalp atışı için gideceğim,gece 4'e kadar uyuyamadım heyecandan inşallah güzel haberlerle gelebilirim bana dua edin nolur :KK17:o_O

her sey yolunda gidicek canim bize burda cok guzel haberler vericeksin ama simdi senin icin saat bi turlu gecmez gonlunu ferah tut bebisin seninle dualarimizda seninleee

her sey yolunda gidicek canim bize burda cok guzel haberler vericeksin ama simdi senin icin saat bi turlu gecmez gonlunu ferah tut bebisin seninle dualarimizda seninleee
hiç sorma canım ya pazartesiden beri günler geçmedi,şimdide saatler bu bebişler daha gelmeden fena halde sabretmeyi öğretiyorlar bize

Back
X