• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

canım vajinismus eşinle ilişkiye girememektir kendini kastığından dolayı vajinal kaslar istemsiz kasılır buda rahat ilişkiye izin vermez ben ilk yarım giriş sayesinde hamile kaldım çok şükür ama bu kanama çok korkuttu beni tavsiyen için teşekkür ederim doktora gidicem kendimi yemektense doktora gitmem daha hayırlı çok sağol
canım benim vajinusmusun ne demek oldugunu biliyorum ama o kasılmaları bir türlü anlamıyorum kaç senelik evlesiniz kortugunuz için mi kasılıyorsunuz böyle sorular kafamda neyse hamile kalmışsınız ya buna şükür diyelim ama eşinizide ihmel etmeyin bu öözülemeyecek bir problemn değil asla.. rabbim yardımcın olsun

canım benim vajinusmusun ne demek oldugunu biliyorum ama o kasılmaları bir türlü anlamıyorum kaç senelik evlesiniz kortugunuz için mi kasılıyorsunuz böyle sorular kafamda neyse hamile kalmışsınız ya buna şükür diyelim ama eşinizide ihmel etmeyin bu öözülemeyecek bir problemn değil asla.. rabbim yardımcın olsun

canım 10 aylık evliyim korktuğum için canın acıycak korkusu vardı onu azda olsa aştım aştığım zamanda hamile kalmışım evet hastalık aşılmıycak bir hastalık değil çok şükür amin canım çok sağol

Selam güzel Şubat anneleri :KK54:
Ceren canım sen çatlatma iğnesini 23 mayısta mi yaptın?? Ben 23 mayısta yaptım yani üzerinden baya bi geçti bugün idrar testi silik çıktı. Ocakta bir kimyasal gebeliğim olduğu için umitlenemedim.. kızlar testinde ekliyim

selammm evet aynı anda iğne olmuşuz.Hayırlı olsun benim bundan daha silik çıkmıştı hemen kan testi yaptırın bence

Kızlar mide bulantısı gebeliğin kalitesini belirliyormuş ben geçen seferki boş gebeliğimde hiç yaşamamıştım o yüzden şimdi biraz midem rahatsız olsa seviniyorum :) İyi tarafından bakın bence
ya benım hiç miğdem bulanmıyor. boş gebelik mi oluyor ki bu :KK17::KK43:

Kızlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz doktor varmı. Ben geçen gebeliğimde çok canımı sıkan doktorlarla karşılaştım iyice strese soktular beni. Şimdi anlayışlı beni de sakinleştirebilecek iyi bi doktor arıyorum aşırı panik bi insanım çünkü:KK43:
central hospital da fatmanur hoca var. giden herkes çok memnun müthiç bir hocaymış. benimde 2 arkadaşım ona gitti. bende haftaya ona gideceğim inşAllah

Tum gece tedurgindim yaaa uyuyamadim atesler basti hep

Back
X