- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
Cok sagolllllllll mukemmel bisi su nda ewe gidiyorum agzim kulaklarimda vallaay hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn
amiiin inşAllahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagolllllllll mukemmel bisi su nda ewe gidiyorum agzim kulaklarimda vallaay hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn
amiiin inşAllahhh
Yok canım bişey yiyebilir zaten yedikten 10 dk sonra çıkıyor 2 gündür böyleleblebi falan bastırmıyor mu canım
Yokgibi mide bulantisi felan yokKızlar, kasık ve göğüs ağrısı dışında hiç gebelik belirtisi olmayan kimler var?
Kızlar, kasık ve göğüs ağrısı dışında hiç gebelik belirtisi olmayan kimler var?
ben varımKızlar, kasık ve göğüs ağrısı dışında hiç gebelik belirtisi olmayan kimler var?
Adre özlettin kendini yokluğun hissedildi valla :) hoşgeldin vede gözün aydın :)Ben hatta onlar bil
Yokgibi mide bulantisi felan yok
tahmin edebiliyoruuuum :=)))Cok sagolllllllll mukemmel bisi su nda ewe gidiyorum agzim kulaklarimda valla
miğde bulantısı iyiymiş bi arkadaş dün akşam öyle yazmış ama. bende az önce onu okuyunca bende niye yok diye üzüldüm. :/Yok canım bişey yiyebilir zaten yedikten 10 dk sonra çıkıyor 2 gündür böyle
:)))))))))))))))))))))))))))))))))Gördüğünüz gibi daha kimsede doğru düzgün gebelik belirtisi başlamamış, boşa stres yapıp acaba sağlıklı değilmi yada boş gebelikmi gibi gereksiz düşüncelere dalmayın :) herkese selamlar :)
Bilmiyorum ama bunyeyle alakalıdır diye düşünüyorum hiç bulantısı olmadan çok sağlıklı bebekleri olan arkadaşlarım var ben anneme çekmiş galibamiğde bulantısı iyiymiş bi arkadaş dün akşam öyle yazmış ama. bende az önce onu okuyunca bende niye yok diye üzüldüm. :/
Pek dinlenemiyomki be canim 4 yasinda oglum var onun istekleri hic bitmiyorki :))) bu arada kizlar beta hcg 6800 cikmis, yarin keseyi gorerim insallah. Alttan baktirmaktan korkmayin kizlar benim doktorum ilk 3 ay alttan bakiyor oglumdada 3 ay alttan bakti hicbirsey olmadi, zaten olucagi varsa herseyden olur, allah hayirli yazilar yazsin hepimize.korkma canım ama sen bugün bir doktora git progestan falan verir Bol bol dinlenmemiz gerekiyor
Ben varim canim sadece gogus agrisi, ve arada bel agrisi oluyor, daha bulanti yok.ama oglumdada olmamisti hic midem bulanmadi habire yemek yemek istiyodu canım.Kızlar, kasık ve göğüs ağrısı dışında hiç gebelik belirtisi olmayan kimler var?
dün 721 çıktı canımKac cikti cnm seninki
ıyı gıdıyo cnm masallahhhh benımkı de 11 20 de cıkacak bakalım kaç olmusdün 721 çıktı canım
amınnnn ınsallah daha guzel gunlerı de gorucez kucagımıza almak da nasıp olsun hepim,zetahmin edebiliyoruuuum :=)))
allahım 16 haziranda bende görürüm sağlıkla inşAllahhh çok sabırsızlanıyorum. Rabbim bebeğinin sağlığını daim etsin inşAllah canımmm![]()
çokk sagol canım daarısı goremeynelerın basına cnm benım ınsallah sorunsuz devam ederAdre özlettin kendini yokluğun hissedildi valla :) hoşgeldin vede gözün aydın :)
hoşbulduk canım aldık galıbaa yhaa kesyı gorduk ama cok mınık dahaaOoooo dostum hoşgeldin... Hadi hayırlı haber alırsın inş