- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
ben kullanmıyorum zaten çok şükür. ama çok zraralı bebek için. sen bırakamadın mı yoksa .(sıgarayı bırakamayan var mı kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanmıyorum zaten çok şükür. ama çok zraralı bebek için. sen bırakamadın mı yoksa .(sıgarayı bırakamayan var mı kızlar![]()
Gozun aydin cnm :) kesenin gorunmesinede senin geri donmenede sewindimCnm kan vericem simdi kese gorunduuuuu cok mutluyum darisi tum gormeyenlerin basinaa
ben zaten tek tuk ıcıyordum gunde 1 veya bılemedın ıkı tane onu da öğrendıgımden berı ıcmıyorum ama bugun aklıma geldı yhaaa canım cektı herseyı canım cekıyorben kullanmıyorum zaten çok şükür. ama çok zraralı bebek için. sen bırakamadın mı yoksa .(
ayyyy tatlım bende cok sevındım betayı bılmıyorum ama karından görundu cokk kucuk bısey henuz alttan gorse tabı az daha buyuk görunebılırdı sankı olsun 9 gun sonra kalkp ıcın çağırdıGozun aydin cnm :) kesenin gorunmesinede senin geri donmenede sewindim![]()
Keseyi gormussun canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin :)ben zaten tek tuk ıcıyordum gunde 11 veya bılemedın ıkı tane onu da öğrendıgımden berı ıcmıyorum ama bugun aklıma geldı yhaaa canım cektı herseyı canım cekıyor
amınnn cnm benım hanı boyle boyle ıftar sofrasında ezanı beklersın ya öyle beklıyorum senı ınsallah burda olucaksın sen de di miKeseyi gormussun canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin :)
Insallah canim amin.. ama ben son 2-3 gundur biraz umitsizlestim sonlara yaklastim ondanmi yoksa gercektenmi bebek tutunamadi bilemedim bugun kan testi yaptirsammi diyorum sonra bosver diyorum arda yaptir yoksada yasa bitsin diyorum yani kafa birmilyonamınnn cnm benım hanı boyle boyle ıftar sofrasında ezanı beklersın ya öyle beklıyorum senı ınsallah burda olucaksın sen de di mi![]()
ÖYLE İŞTE ADREM BAKALIM SEN KAÇTA GÖRDÜN KESEYİ BU ARADA VAJİNAL Mİ BAKTI...AYRICA ÇOOOK SEVİNDİM MERCİMEK İ GÖRMENEEıyı gıdıyo cnm masallahhhh benımkı de 11 20 de cıkacak bakalım kaç olmus
Kizzz olsunda o kadar olsun cok sukurayyyy tatlım bende cok sevındım betayı bılmıyorum ama karından görundu cokk kucuk bısey henuz alttan gorse tabı az daha buyuk görunebılırdı sankı olsun 9 gun sonra kalkp ıcın çağırdı
Canım öncelikle midesi bulanmayan herkesin gebeliği boş gebelik diye bişey yok tabiki herkeste olmuyor. Midesi bulanmayıp sağlıklı çocuğu olan kişi çokk.. doktor tavsiyesi için de teşekkür ederim canım nerde bu hastane tam olarakcentral hospital da fatmanur hoca var. giden herkes çok memnun müthiç bir hocaymış. benimde 2 arkadaşım ona gitti. bende haftaya ona gideceğim inşAllah
tek tük içiyorsan bırakman çok daha kolay olur. o aklına gelince bebeğinide aklına getir boşver ona zarar verecek hiçbirşey yapma. ne dualarla umutlarla nasip oldu o bebekler bize. kıymetini bilelim canım benimben zaten tek tuk ıcıyordum gunde 1 veya bılemedın ıkı tane onu da öğrendıgımden berı ıcmıyorum ama bugun aklıma geldı yhaaa canım cektı herseyı canım cekıyor
Ben napıcam şimdi bütün enerjim altüst olduah canım benim mecburi sezeryan oluyorsun ama çok çeşidi var çok riskli bir durum benm 2 kaybım var dr um çift rahimli kadınlar için 5 kadından 2 si hamile kalamaz 2 si ölü doğum yapar erken doğumdan dolayı.. 1 kadın sadece sağlıklı bebek dünyaya getirebilir demişti ben 9 ay yattım sadece yattım yarı hastane de yarı evde raporluydum annem baktı bsns
Araştırıp git ben bi Dr denk geldim Ağlayarak çıktım muayene olmadım paramda geri aldımevet canım tam yenmeden hamile kaldım Rabbimin bir mucizesi dediğin gibi doktor çok önemli gidiceğim doktor nasıldır hiç bilmiyorum çoğu doktor insanla dalga geçiyor yok öyle birşey o sizin abartınız gibi
evet canım burada bir çok kişinin hala miğde bulantısı başlamamış o yüzden içim rahatladı biraz demekki normal bir durum...Canım öncelikle midesi bulanmayan herkesin gebeliği boş gebelik diye bişey yok tabiki herkeste olmuyor. Midesi bulanmayıp sağlıklı çocuğu olan kişi çokk.. doktor tavsiyesi için de teşekkür ederim canım nerde bu hastane tam olarak
Araştırıp git ben bi Dr denk geldim Ağlayarak çıktım muayene olmadım paramda geri aldım
yaa ben tıryakı bıle degılım gunde bı tane kahvenın yanında keyıf olsun dıye ıcerdım ve ısmedıgım zamanlar da olurdu canım cekmezdı bugun bı haylı canım cekıyor ınan almamak ıcın kendımı zor tuttumBen çok zorlandım ama bıraktım gibi nerdeyse eşim yanımda içmese ağzıma sürmem ama o yanımda içince çok canım istiyo arada ondan bi nefes alıyorum valla napıyım![]()
ohh maşallah sızeee bızım de sata göre 4+6bugun ama ultrason kagıdı 5+0 çıkardı bı gun onde yanı bakalımmm ne olacak rabbım sonumuzu hayretsınKizzz olsunda o kadar olsun cok sukur
valla aklim sende kalmisti ne yapti bu kiz diye.. iyi ki dondun geri :) daha bebklerimizi yazacagiz burda....
bende bugun aksam 6 gibi dr a gidiyorum bebegimi gormek icin.. bugun 6+0 oldu masallah
kalp atisi icin erken sanirim.. fasulyemi gormeye gidiyorum.. cok heycanliyim.. esim sakin ol diyor durmadan... annemde gelecek dr adua edin kizlarr...
Ben pendikteyim canım ataşehir ümraniyeye yakın galiba dimievet canım burada bir çok kişinin hala miğde bulantısı başlamamış o yüzden içim rahatladı biraz demekki normal bir durum...
ataşehir de bu hastanee. sen anadolu yakasında neredesin yakın mı sana ataşehir