2016 Şubat Anneleri

Kızlar düşük yaptım maalesef. Doktor sebebi çocuğu kaldırmak falan değil dedi, sağlıksız gebelikmiş. Dün gece kanama olunca acile gittim iğne vurdular bu kurtarır dediler ama kanama devam etti. Bu sabah beta hgc testi yaptırdım baya değeri düşmüştü. Hayırlısı buymuş diyeceğim.
Hepinize hayırlı hamilelikler ve güzel doğumlar dilerim.

Kızlar düşük yaptım maalesef. Doktor sebebi çocuğu kaldırmak falan değil dedi, sağlıksız gebelikmiş. Dün gece kanama olunca acile gittim iğne vurdular bu kurtarır dediler ama kanama devam etti. Bu sabah beta hgc testi yaptırdım baya değeri düşmüştü. Hayırlısı buymuş diyeceğim.
Canım çok üzüldüm zamanı değilmiş demekki rabbim vereceği zamanı bilir. Üzülme sakın birdahakine inşallah. :(

Çok geçmiş olsun...

Canım benim geçmiş olsun yasin daha genç sen benim yasima gelmeye 3. Yu alırsın üzülme kimseyi duyma isyan etme ellerini ac ve dua et rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat benim de başka bir sağlık sorunum vardı ben doktor doktor gezip derman ararken kayınvalide sürekli çocuk soruyordu bi senin başında değil emin ol ama şunu da bil kimsenin ettiği yanina kalmıyor estafurullah canım benim ne demek ne yanlışı sadece anlamadığım şuan hamile misin
Hayr yani bilemiyorum gecen ay kimyasal gebelik yawadim..wimdi reglime 5 gun var ama hamile gibi hiss ediyorum..yani hani icime dogdu derler ya..ama yanilticida ola bilir..

Cok gecmiw olsun...Buyuk ihtimal kimyasal..seni okadar iyi anliyorum ki ...allah sabtini versin canim..Dualarim seninle ..Hem unutma kimyasal sonrasi daha cabuk hatta bidahaki aya hemen hamile kaliniyo..iyi tarafindan bak canim..

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine

Geçmiş olsun canım, Allah sabır versin çok iyi anlıyorum, inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik geçireceksin..

Çoook geçmiş olsun rabbim tez zaman da tekrar Sağlıcakla nasip etsin

Hayr yani bilemiyorum gecen ay kimyasal gebelik yawadim..wimdi reglime 5 gun var ama hamile gibi hiss ediyorum..yani hani icime dogdu derler ya..ama yanilticida ola bilir..
Anladım canım hayırlısı üzme ama kendini inşallah rabbim sanada evlat verir sağlıcakla kucağına alırsın canın sıkılırsa yaz rahatlarsin istersen ozeldende yazabilirsin başkasının yüzünden inan üzülmeye degmez

Geçmiş olsun canım rabbim sabir versin sağlıklı olarak yine kısmet etsin rabbim

Kimyasal gebelik felan canım ben adete 4 gün vardı öğrendiğimde değer artsın vs derken bu zaman oldu inşallah yarin kese görünür de daha bi gönül rahatlığı içinde söylerim ama onlarada başkasına söylememelerini rica edecem daha çok yeni bayrama 2.5 aylık oluruz inşallah o zaman söylesinler eskiler boşa bir şey yapmaz erken söyleyince çoğu nazar oluyor Allah im korusun cümlemizi
Ay aman Allah korusun. Ben de çok korkuyorum öyle şeylerden. Bugün çok tedirgindim doktor kesen çok küçük dedi. Sat'a göre 5h3g ama en fazla 4 haftalıktır dedi. Çok şükür kanda 8027,5 çıktı da içim rahatladı. Senin de yarın gözükür inşallah hem de şöyle büyükçe bir kese gözüksünde annene mutlu mutlu haberini ver bebişin güzel bir sürpriz olsun. :) Ben çok sürpriz yapmak istedim ama kimseye sürpriz yapamıyorum herkes benden önce anlıyor. :)

Kizlaaarrr daha kocama bile demeden burdan yaziyorum... masallah kese kocaman olmus... icindeki yolk sac da gorundu.. embryo minicik 3mm atiyor pir pir.. dr duyulmaz am gorulur dedi... masallah Rabbime emanet.. hala heycanliyim... cok sukur bin sukur :KK46::KK24:
Haftaya kalp atisina gidiyoruz insallah. . Bos gebelikden korkuyordum icime su serpildi.. haftaya patronada soyliyecegizz..:KK200:
Allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza inşallah :)

çok geçmiş olsun canım. biliyorum çok zor ama neyseki ilk ay böyle oldu. daha kötülerinden korusun rabbim hepimizi

Ay aman Allah korusun. Ben de çok korkuyorum öyle şeylerden. Bugün çok tedirgindim doktor kesen çok küçük dedi. Sat'a göre 5h3g ama en fazla 4 haftalıktır dedi. Çok şükür kanda 8027,5 çıktı da içim rahatladı. Senin de yarın gözükür inşallah hem de şöyle büyükçe bir kese gözüksünde annene mutlu mutlu haberini ver bebişin güzel bir sürpriz olsun. :) Ben çok sürpriz yapmak istedim ama kimseye sürpriz yapamıyorum herkes benden önce anlıyor. :)
Ooo maşallah hcg mükemmel çıkmış geç döllenme ise ondan küçüktür uzulme inşallah canım yarin sabah erkenden gidecem uyanabilirsem :) ben gurbette olduğum için kimse anlayamaz :) herkese özel bardak yaptırdık yazılı iki tarafında ilk torunu olacak kısmetse inşallah bak resme ekliyorum örnek

Eklentiler

• P_20150604_143117.webp
    P_20150604_143117.webp
    40 KB · Görüntüleme: 51
çok geçmıs olsun canım bır daha da olmasın Allah sabrını da versın :( korunmana gerek yok çalışmalara devam et cnm çok zor bılıyorum ama güçlü olmaya çalış

Bende gecen ayki durumdan dolayi bu konuyla ilgili ne konuwmuyor ne de kimseyi konuwturmuyorum..ilk sanayazdim buraya yani..ama bi wekilde jiss ediyo be abla annelik icgudusu mu nemi bilemiyorum ama ..bide oglen kaynanam banancok tembelsin bawkasi olsa wimdiye 3unu dohurmuwtu demezmi..nasil uzuldum bu konuda ne kadar hassas oldugumu bilerken hemde boyle konuwmasi..daha 1 yil 2 aylik evliyimmm..18 yawindayim..ve iki talihsiz hamileliyim varm.bu bile cok benim icin..cekildim odama hungur hungur agladim actim ellerimi Allahim sen bawimi daha fazla awagi etme daha fazla boynumubukuk birakma diye dua ettim..kabul olsun inwAllah..Bu arada bazi sozleri dogru duzgun yazmamiw ola bilirim..Ben azeriyim bu yuzden yanliw biwey yazmiwsam aff ola.

canım benim çook duygulandim yazını okuyunca, ben de senin gibi 1,5 senelik evliyim ve seninki kadar olmasa da iki de bir torun için laf çarpıtan bi kayınvalidem ve iki düşüğüm var :KK42: Ayrıca yaşım da senin gibi 18 değil 26.. sen içimiz de en küçüğümüzsün bildigim kadarıyla. . Önümüzde çok uzun bi hayat var Allahin izniyle bu durumlar hep imtihan .. Allah için iki kaybım da da çok fazla üzülmedim Rabbime tevekkül ettim hep, insanın çevresi , eşi vs çok önemli kimileri destek oluyo kimileri acıları katliyooo .. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun .. yoktan var eden ol deyince olduran o hiç olmayacaksa bile ona boyun bükmek lazım .. ve en önemlisi Allahtan ümit kesmemek vesselam

Back
X