2016 Şubat Anneleri

kızlar kilo boy listeside yapalım ay ay kaç kilo almışız yazarız yada hafta hafta hem dikkat etmiş oluıruz ne dersiniz
AYYYY BENİM PSİKOLOJİM BOZULUR BENİM yıllarca kilo almak için diyetisyene giden biriydim Son iki yıldır aştım bunu. Bu aralar 52-53 e çıkmıştım Ama iğneler beni çok şişirdi daha şimdiden Yaaa çok korkuyorum duba gibi olmaktan

Sat a göre bugün tam 7 haftalığım.
benim sat 1 mayıs bende bugun tam 6 haftalığım bakalım aslında kimseye söylemek istemıyordum çalıştığım için yetkılım duyurdu saolsun sımdıde cok tedırgınım bebegı gormeden bılınsın ıstemıyordum

Benim sabahları oluyor bulantım. Ama genel olarak halsizlik ve sürekli uyku hali var.
Bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor kızlar, panik yapmayın:KK54:
Düzenli dr kontrolü, düzenli beslenme, spor ve bol su içerek elimizden geleni yapmış oluruz.
En önemlisi de dua. Birbirimize dua edelim. Hamileliklerimiz sağlıklı gecsin, meleklerimiz sağlıklı büyüsün ve sağsalim alalım kuzularımızı kucağımıza:KK46::nazar::KK68:
Amin

kızzzzlarrr bugün günlerden bebiş
doktor randevumuz olduğu günler evde gözümü açar açmaz eşime öyle söylüyorum
ssat beş buçukta randevumuz var Kalp atımını duyabileceğimize inanıyorum çünkü doktor pazartesi var gibi demişti ama duyamamıştık Bugün şanslıysak duyabiliriz Dualara ihtiyacım var benim de Pıt Pıt diye sesleri duymaya çok ihtiyacım var
Ağrılarım biraz hafifledi Midem bazen hafif bulanıyor Ya da aklıma geldikçe o psikolojiyle ben bulanmış gibi hissediyorum herhalde tam olarak bilmiyorum yani

ssat beş buçukta randevumuz var Kalp atımını duyabileceğimize inanıyorum çünkü doktor pazartesi var gibi demişti ama duyamamıştık Bugün şanslıysak duyabiliriz Dualara ihtiyacım var benim de Pıt Pıt diye sesleri duymaya çok ihtiyacım var
Ağrılarım biraz hafifledi Midem bazen hafif bulanıyor Ya da aklıma geldikçe o psikolojiyle ben bulanmış gibi hissediyorum herhalde tam olarak bilmiyorum yani
hayırlısıyla duyarsın inşallah canım darısı başımıza
ne kadar hızlı değişiyor yazılar burda yetişemiyorum size valla:)

Acill cevap lütfen. Kızlar dün kasık ağrılarım biraz azalmıştı bende kese artık oluştu bebek yerini yaptı ondan ğrım hafifledi diyip takmamıştım ama bugün dahada azaldı :KK43: ağrı olması gerekmezmi? Benim gibi kasık ağrıları azalan varmı??? Acil yardım lütfen çok moralim bozuk :KK43:
bugun benımde hiç kasık ağrım olmadı ama sorun yoktur inşAllah ya ./

Arkadaşlar kafayı sıyırmak üzreyim bir damla ağrım kalmadı. Doktorumu aradım daha beni dinlemeden telefonla tıbbi bilgi veremem dedi kapadı. Gece doğru düzgün yatamazdım şimdi istediğim gibi yatıyorum ne ağrı ne batma var. Delirmek üzereyim... Benim gibi ağrıları birden kesilen var mı???

[
Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Günümüz aynı ama ben haftaya gidicem inşallah ;)
Arkadaşlar kafayı sıyırmak üzreyim bir damla ağrım kalmadı. Doktorumu aradım daha beni dinlemeden telefonla tıbbi bilgi veremem dedi kapadı. Gece doğru düzgün yatamazdım şimdi istediğim gibi yatıyorum ne ağrı ne batma var. Delirmek üzereyim... Benim gibi ağrıları birden kesilen var mı???
benimde geçen haftaya göre çokk azaldı ama bunun olumsuz bişey olduğunu düşünmedim. Aksine bi sorun olsa ağrı daha çok artmaz mı. Allah korusun başka belirtiler eklenir hatta

edirgin olma canım yerleşmiştir bebek ondan geçmiştir kasık batmaları. randevun ne zaman

Aranızda ankara da olanlar varmı arkadaşlar. Dr arıyorum. Hem iyi hemde çok yoğun olmayanını bulamadım maalesef :KK12:

Psikolojimizi bozmayalim canim pimpirik olmayalim evet bi yerlere gidince iyi oluyo insann aklindan cikiyo kotu seyler :)

:) hamile kalmak isteyenler topigindensn sanirim hamile kaldin mi hic?

hosgeldin aramiza bende suan sadece folik asit kullaniyorm
hayır tatlım kalmadım hiç herhangi bi sorun olmamasına rağmen rahim filmi falan da çekildim herşey temiz,,
bu ay doktorda yumurtamın çatladığını da öğrendim o yüzden heyecanlıyım biraz acaba bu ay oldu mu diye hem rahim filmi sonrası...bakalım hayırlısı aman sorun yokmuş ya Rabbim istediği zaman gönderir :KK36:

Dostum demekki rahim şimdilik genişlemesini durdurdu... Kendini böyle Kötüye yorarak üzme...bazı insanlar çok rahat hamilelik geçiriyor...

AYYYY BENİM PSİKOLOJİM BOZULUR BENİM yıllarca kilo almak için diyetisyene giden biriydim Son iki yıldır aştım bunu. Bu aralar 52-53 e çıkmıştım Ama iğneler beni çok şişirdi daha şimdiden Yaaa çok korkuyorum duba gibi olmaktan

canm benm duba gibi olmicaksin ki bebegin gelicek sana bence hamilelik donemi bi kadina yakisan en guzel donem en guzel kilolar ...

oğlumda 56 ile hamile kalmıştım ilk 8 ay 8 kilo son ay 10 kilko almıştım.. doğumdan çıktığım sabah 8 kilom 40 ım cıktıgında 16 kilom 2aylıkkende de hamile kaldıgım kiloya dönmüstüm yani 56 ya... 55 kilo idim ama bu ara vitamin hapları kan ve demir haplarından sonra suan 57 yim bakalım kaç kilo alacam bu yavrumda rabbim doğurmayı nasip ederse tabi

Back
X