2016 Şubat Anneleri

hayır tatlım kalmadım hiç herhangi bi sorun olmamasına rağmen rahim filmi falan da çekildim herşey temiz,,
bu ay doktorda yumurtamın çatladığını da öğrendim o yüzden heyecanlıyım biraz acaba bu ay oldu mu diye hem rahim filmi sonrası...bakalım hayırlısı aman sorun yokmuş ya Rabbim istediği zaman gönderir :KK36:

inlh canm bebeisin sana tutunur . bende oldu mu olmadi mi diye gecen aylarim var ama zamani gelince oluyo hic beklemiyodum umudum vardi ama beklemiyodum acikcasi yine olmamistir diye dusnuyodum . hayirlisi ile seninkide zmani gelince olucak

oğlumda 56 ile hamile kalmıştım ilk 8 ay 8 kilo son ay 10 kilko almıştım.. doğumdan çıktığım sabah 8 kilom 40 ım cıktıgında 16 kilom 2aylıkkende de hamile kaldıgım kiloya dönmüstüm yani 56 ya... 55 kilo idim ama bu ara vitamin hapları kan ve demir haplarından sonra suan 57 yim bakalım kaç kilo alacam bu yavrumda rabbim doğurmayı nasip ederse tabi

inlsh cnm saglikla kucagina alicaksin .. benm ilk gebeligim o yuzden kafamda deli sorular deli heycanlar var . suan kac kilo alirsam alayim umrumda degil acikcasi gebeligimde her sey yolunda gitsin sagikla kucagima almak nasip etsin . zayif oldugum icin cevreden acayip baski goruyorum suan sunu ye bunu yeme bunun tadina bak zorla istemedigim seyleri tikistiriyolar agzima 8 ay daha boyle devam ederse zaten ben 65 kesin olurum hatta daha fazlasi

inlh canm bebeisin sana tutunur . bende oldu mu olmadi mi diye gecen aylarim var ama zamani gelince oluyo hic beklemiyodum umudum vardi ama beklemiyodum acikcasi yine olmamistir diye dusnuyodum . hayirlisi ile seninkide zmani gelince olucak
teşekkür ederim canım bakalım şubat annesi olabilecek miyim :rolleyes:

Arkadaşlar kafayı sıyırmak üzreyim bir damla ağrım kalmadı. Doktorumu aradım daha beni dinlemeden telefonla tıbbi bilgi veremem dedi kapadı. Gece doğru düzgün yatamazdım şimdi istediğim gibi yatıyorum ne ağrı ne batma var. Delirmek üzereyim... Benim gibi ağrıları birden kesilen var mı???
cok korkarsan dayanamıyorum dersen bi acile git baktır istersen ama bence rahmin genişlemesi durduğu için bitmiştir ağrı sen stres yapma yinede

Bebek iyi beslensin diye ben kendimi yemeye vurmuş durumdayım. Paso yiyorum :KK53:

Böyle giderse senin çocuk 6 kilo doğar diyorlar :KK45:

Rahmin genişlemeyi durdurmasıda sorun değil mi :KK43: demekki gebeliğim ilerlemiyor gelişmiyor :KK43:
yani bebeğim yerleşmesi gerçekleştiği için demek istemiştim aslında neden öyle yazmışım bilemedim .. benimde kasık ağrılarım bayağı azaldı randevum 16 haziran salı günü bekleyeceğim 4 gün bakalım

gunaydın kızlar hayırlı cumalar az once doktordan geldım tahmınım dogru gec dollenme cunku gec yumurtladım :) 4+4 mınıcık kesemızıde gorduk anlık kasık agrısı ve gecmesı normalmıs donem donem artıp azalabılır dedı mıde yanması bulanması normal olmayada bılır bunyenın tepkısıne baglı yuzde karıncalanma el ayak şişmesı hepsı normalmıs korkulacak tek sey kanama kırmızı olursa dedı doktorum aklınıza takılan bısı varsa ogleden sonra sonuc almaya gıdecem soruyum doktora :)

Bulantilarim basladi benim ya :( Hala daha bulaniyor. Saat ikide doktor randevum var. Tiroidim yuksek cikmisti. Bakalim bu doktor ne diyecek ve en onemlisi bebegin kalbini gorecek mi acabaaaa cok meraktayimmm

gunaydın kızlar hayırlı cumalar az once doktordan geldım tahmınım dogru gec dollenme cunku gec yumurtladım :) 4+4 mınıcık kesemızıde gorduk anlık kasık agrısı ve gecmesı normalmıs donem donem artıp azalabılır dedı mıde yanması bulanması normal olmayada bılır bunyenın tepkısıne baglı yuzde karıncalanma el ayak şişmesı hepsı normalmıs korkulacak tek sey kanama kırmızı olursa dedı doktorum aklınıza takılan bısı varsa ogleden sonra sonuc almaya gıdecem soruyum doktora :)
Canım ben 5+2 yim ve son iki gündür kasık ağrılarım inanılmaz azaldı yok gibi nerdeyse birden bire böyle kesilmesi normalmi sorarmısın benim için :(

hayırlı cumalar canım gözün aydınnnn
minicik bir nokta gibimi gördünüzzz :=)

bdt 09/02/2016 ise bebek nasıl 4+4 oluyor onu anlamadım dr un sat a göre değerlendirmesi lazım ama bebeğin büyüklüğüne gelişimine göre değil.. şaşırdım açıkçası.. ama gözün aydın görmüşsün keseyi

Canım ben 5+2 yim ve son iki gündür kasık ağrılarım inanılmaz azaldı yok gibi nerdeyse birden bire böyle kesilmesi normalmi sorarmısın benim için :KK43:
sorarım canım ama dedıgım gıbı bende bazen cok oluyor bazen olmuyor korkuyordum normalmıs yanı yınede sorarım sıkıntı yok ogleden sonra 2 gıbı haber vrırım inşallah

Back
X