- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 18.149
- Puanlar
- 498
gecıomus cnm hızlı gecıomus hemde en zoru kalbe kadar ondan sonrası hızlı gecer 58 sivas mıInşallah canim ya :-* nasil gececk bu gunler aylar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecıomus cnm hızlı gecıomus hemde en zoru kalbe kadar ondan sonrası hızlı gecer 58 sivas mıInşallah canim ya :-* nasil gececk bu gunler aylar
Aynen öyle sürekli hatırlıyosun mecburen. Nasip kısmet canım inşallah öyle olur dua edelim birbirimize deIşte herkes sorunca acın tazeleniyor ve daha çok üzülüyorsun... Nasip artık bakalım ne olacak... Ini bunda devam ederde cinsiyetleri ile beraber Müjde veririz...
beklenmedik bir hamilelik oldugu için rutin kontrole gittigimde direk keseyi gorduk soka girdimehh biraz benim kese ilk gözükmedi doktorum dış gebelik dedi ozaman çok panik oldum ama vajinal ultrasonla görüldü şimdi biraz daha rahatım perşembe kalp atışı için gidicem tekrar :) sen gördün mü kesenizi
Agzındab bldamlıyo canım :) inşallah ya cidden bi terslik olmasa keske :/ hepimiz saglıkla kavusuuz insallahBenim is anca haftaya belli olur.. insallah hersey iyi giderde bende ewde dinlenirim.. masa basinda oturuyorum cok az kalkiyoruzyolk sak gorunmuse dr dedi ki bana icindr kesin bebek vardir :) icini ferah tut ne guzel iste bidaha gitziginde bebegini gorursun insallah belki kalp atisi bile olur...
![]()
Gecsin ya su gune kadar bile zor dayandimgecıomus cnm hızlı gecıomus hemde en zoru kalbe kadar ondan sonrası hızlı gecer 58 sivas mı
yok ben tokat yaa burda cok 58 plaka varGecsin ya su gune kadar bile zor dayandimevet sivas sendemi 58 ?
Yakinmisiz hemserimyok ben tokat yaa burda cok 58 plaka var
Geciyor canim benim 26 aylik oglum var. Firsat verseler hergun ultrasonda gormek isterdim. Once kalp atisi beklenir sonra ikili test sonuclari sonracinsiyet bi merakla hareketi hissetmek.Hafta olarak degil gun olarak bilordim doguma nekadar kaldigini gunler geciyor. Bi bakiyorsun anne diye tepende zipliyor. Tabiki hayirlisiyla kucagimiza alalim insallahInşallah canim ya :-* nasil gececk bu gunler aylar
ewet hemserım tokatlı da coktur ordaaYakinmisiz hemserimsivasli nerde yok ki
![]()
Ilk olunca insan cok heyecanlaniyo meraklaniyo cok farkli duygular ne kadar okuyup duysanda bi bilgisizlik tecrubesizlik Allah im hepimize yardim etsin ve saydiklarini tek tek yasamayi nasip etsin insallahhhhhGeciyor canim benim 26 aylik oglum var. Firsat verseler hergun ultrasonda gormek isterdim. Once kalp atisi beklenir sonra ikili test sonuclari sonracinsiyet bi merakla hareketi hissetmek.Hafta olarak degil gun olarak bilordim doguma nekadar kaldigini gunler geciyor. Bi bakiyorsun anne diye tepende zipliyor. Tabiki hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah
Bugun baya tokatli gordum hakkatende piknige gittim tokat koy piknigide vardi sendemi ordaydin yoksaewet hemserım tokatlı da coktur ordaa![]()
yok bugun benım gunum vardıBugun baya tokatli gordum hakkatende piknige gittim tokat koy piknigide vardi sendemi ordaydin yoksa![]()
canım hurma çok faydalı evet ama ilk aylarda değil. çünkü dediğin gibi rahmi rahatlatıyo açılmayı sağlıyormuş hatta. oyüzden birkaç ay yemesek daha iyi olur bence. ben düşük yaptığım zaman biraz fazla tüketmiştim bilmeden hiç ağrı yaşamadan düştü bebeğim mesela. oyüzden dikkatli olalım bu sefer aman Allah korusun. son ay yemek daha faydalı olur diye düşünüyorum. şimdi de günde bir taneden fazla yeme canın isterse.Merhaba annişler :)size bir soru; hurma hamilelikte çok çok faydalıymış ama rahimde gebeliği kolaylaştırmak için açılmayı kolaylaştırıcı etkisinden dolayı ilk haftalarda düşüğe sebep olur diyenler de var. Vitaminlerini ve faydalarını okuyunca bebeklerin gelişimi için hayati önem taşıyan ilk haftalarda tüketilmesi gerektiği sonucuna da vardım ben. Bu konuda bilgisi,tecrübesi veya düşüncelerini paylaşmak isteyen varsa cevap versin; bu haftalarda tüketmeli miyiz sizce?
Cumartesi acile gittim ya o dr bana da verdi.. sanki erken gibi ama bende kullaniyorum... persembe kendi dr uma sormam lazim..Kızlar ben magnezyuma başladım doktor yazmış... Acaba rahim agrısı için mi kullanan var mı
hosgelin..Yakinmisiz hemserimsivasli nerde yok ki
![]()
İnşallah dediğin gibidir canım bi kaç günlüğüne denizde olucam girip girmemekte çok kararsızm henüz kimse bilmedigi icin soramıyorumda yakınımdakilere bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ??Deger sonra ataga geciyo cnm o degerlere cikmissa zaten bi sorun yoktur
ben gırmezdım cnm enfeksıyon kapabılme ıhtımalın yuksek sonucta kı bu haftalarda onemlı yıne de dra sormalısın bunuİnşallah dediğin gibidir canım bi kaç günlüğüne denizde olucam girip girmemekte çok kararsızm henüz kimse bilmedigi icin soramıyorumda yakınımdakilere bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ??