Saol tatlom seninde gozun aydin sivaslisin sen hemi neresindensin canimhosgelin..
Ben varim ya hemsom o kadar yaziyorum hic denk gelmemissin demek ki :)
Gozun aydin bu arada..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol tatlom seninde gozun aydin sivaslisin sen hemi neresindensin canimhosgelin..
Ben varim ya hemsom o kadar yaziyorum hic denk gelmemissin demek ki :)
Gozun aydin bu arada..
Sağol tatlm tsk ederim cevabn icin buarda ilk bebeğin mi hangi sehirdesn ben bursadaym doktor konusndada karrszm kime gidicegimi bimiyorm offben gırmezdım cnm enfeksıyon kapabılme ıhtımalın yuksek sonucta kı bu haftalarda onemlı yıne de dra sormalısın bunu
yok cnm 3. saglıklı baslayan gebelıgım dıyelım ıkı kımytasalım da var ama saymıom onları tokat ben doktor konusunda çok alternatıfım yok malesefSağol tatlm tsk ederim cevabn icin buarda ilk bebeğin mi hangi sehirdesn ben bursadaym doktor konusndada karrszm kime gidicegimi bimiyorm off![]()
Tsk ederim.. merkezden ama ben yurt disinda yasiyorum.. kayseriye gidiyoruz biz genelde.. sen nersindensin cnm..Saol tatlom seninde gozun aydin sivaslisin sen hemi neresindensin canim
Hosgeldin aramiza Allah hepimize sagsalim kucagimiza almayi nasip ets insllah iy geceler :)iyi geceler herkese Allah izin verirse bende şubat 2016 annesi olacağım
Canim ben yasamad ama burad yasyan ark var kirmizi olmadigi surece korkma senn muhtemelen yerlesme kanamasidr yine de sen dr la gorusmerhaba kızlar. dün ve bugün çook açık kahverengi lekeler gördüm birkaç kez. açıkçası biraz korktum. aranızda bunu yaşayan var mı?
Yani ben ağrım var deyince verdi sanırımCumartesi acile gittim ya o dr bana da verdi.. sanki erken gibi ama bende kullaniyorum... persembe kendi dr uma sormam lazim..
Benimde eşim KayseriliTsk ederim.. merkezden ama ben yurt disinda yasiyorum.. kayseriye gidiyoruz biz genelde.. sen nersindensin cnm..
Cnm ben 54 kg ile kaldım beklemiyordum henüz 50 kg olmak için diyet yapacaktim :lbende uyuyamiyorum hep acimmm hep acim.. kizlar kac kilo ile hamile kaldikk
Hurmanın faydalarını ve sütü artırdığını öğrendiğim günden beri günde 3 tane yiyorum. .. açıkçası erken doğuma sebep verdiği yazmıyor sadece doğumu kolaylaştırıyormus.. simdi bnm de kafam karıştı yemesem miMerhaba annişler :)size bir soru; hurma hamilelikte çok çok faydalıymış ama rahimde gebeliği kolaylaştırmak için açılmayı kolaylaştırıcı etkisinden dolayı ilk haftalarda düşüğe sebep olur diyenler de var. Vitaminlerini ve faydalarını okuyunca bebeklerin gelişimi için hayati önem taşıyan ilk haftalarda tüketilmesi gerektiği sonucuna da vardım ben. Bu konuda bilgisi,tecrübesi veya düşüncelerini paylaşmak isteyen varsa cevap versin; bu haftalarda tüketmeli miyiz sizce?
Cnm ben 54 kg ile kaldım beklemiyordum henüz 50 kg olmak için diyet yapacaktim :l
İnşallah dediğin gibidir canım bi kaç günlüğüne denizde olucam girip girmemekte çok kararsızm henüz kimse bilmedigi icin soramıyorumda yakınımdakilere bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ??
Kızlar ben 5+3 um benim doktor bana hiçbir şey demedi ya sadece 2 kere beta hcg ye baktirdi güzel yükselmiş dedi o kadar.. endiseleniyorum hiçbir tsh vs değerlerime bakılmadı şunu yap şunu yapma demedi ilk hamileligim heyecanlıyım ve gurbetteyim kimseyi de tanımıyorum bilgi alayım. . Ben mi panik yapıyorm bnm Dr mu umursamaz..? Yarın 6 da ise kalkicam bu saat oldu uyuyamiyorum..
Kocaeli /izmitte Dr tavsiyesi olan da yazabilir arkadaşlar. .
Ewt cnm oyle ama bi kac gunden bisey olmaz :) hayirlisi ile kucaklarimiza alalim da yeter :)Bende hafikliyim tatlim istanbulda yasiyorum tatile gidiyoz sivasabebisinde benim bebisimden buyukmus hemserim
![]()
Sen gittin mi kayseriye ? Kayseri cok guzel ya... sivasa herzaman gidemiyoruz ama ayagimizin biri kayseride :) benim esimde ankarali..Benimde eşim Kayserili