Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gerçekten hiç hoş bi durum değilKızlar benim gibi sürekli bulantı halinde olan. Hemen hemen Herşeyden tiksinen. Bişey yiyemeyen. Evden soğuyan.kocasına bile yemek hazırlayamayan var mııı??? Hergün birine gidiyorum. Ne kadar eşim istemese de. 2 hafta sonra Türkiye ye gidip annemde kalcam 1.5 ay falan. Evde duramıyorum. Dayanmaya çalışıyorum.ama cook zor :/
Kızlar kalp atışını duyan var mı benim kese 18 mm olmuş ama daha duyamadik
Canım meyve faydalı ama akşam yemek sakıncalıymış ilerde şekerin yükselmesine sebep oluyormuş gebelerde. Sen yinede sor istersen. Allah gönlüne göre versin benimde oğluşum olacak bu yazışanlara göre :)Benim kesin kızım olacak ozaman. Daha 4. Haftadan itibaren bulantıları çekiyorum. Öyle sabahları da degil tek tüm gün. 7/24 meyve yiyorum hep. Bi de kendimi çirkin hissediyorum :/ bakalım ne kadar doğru surda az bi zaman sonra ogrencez ins.
kizlar aranizda her sabah aglayan var mi hic bi sebebep yokken canim sikildi diye mesela hunur hungur aglayan var mi cok acayip duygusalim sonra 5 dk sonra kahkaha atiyorum yoksa ben depresyona falan mi giriyirum ? arastirdim ilk 3 ay normalmmis ama depresyoonda olabilirmis![]()
Evet gidiyorum eşim yahyalılı hatta şimdi tr ye gidince ilk oraya gideceğim inş... Evet güzel bi şehir ama biraz sıkılıyorum:))Sen gittin mi kayseriye ? Kayseri cok guzel ya... sivasa herzaman gidemiyoruz ama ayagimizin biri kayseride :) benim esimde ankarali..
inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçiririz. benimde bir dış gebelik birde boş gebelik var hayırlısı artık
Benim karnım adet gibi agrıyor herhalde ondan verdi günde iki kere içiyorum dün başladımBelinmi agriyor seninde.. bide gunde ne kadar verdi cnm sana ??
içini ferah tut canım bak ben daha önce yazılan bir topicte bir arkadaş muzla yumurta yedim bebeği gördüm demişti bende daha keseyi gördüm sadece ve dr hiçbişey demedi inşallah göürürz bebeklerimizi içimiz rahatlar
yarın gideceğim inşallah sıkıntı yoktur çok sağolHayırlı olsun :) bi doktora görün keseyi görebilirsin bence :)
Canım benim biraz kanamam oldu doktora gittim.
Bebeği gördüm kalp atıslarını da duydumşimdilik bi sıkıntı yok . Kızlar insallah hepiniz saglıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız bebeğinizi
benim dr randevum daha cuma çok var nasıl geççek günler bilmiyorum :)
Kizlar ben bu kan degerlerinden cok anlamiyorum 2 Haziranda 4.1 gorunuyordu degerim hamile degilim diye dusunmustum dun gece tekrarladim kan tahlilini sonuc 6038 cikti 12 gundeki artis iyimidir sizce
evet geç döllenme olmalı ilk kan testi yanılttı beni neyse sağlıklı olsun bebeğim inşallah yarın görürüm inşallahgeç döllenme olmuş sanırım canım gitsen keseyi görürsün çok rahat
Kizlar ben bu kan degerlerinden cok anlamiyorum 2 Haziranda 4.1 gorunuyordu degerim hamile degilim diye dusunmustum dun gece tekrarladim kan tahlilini sonuc 6038 cikti 12 gundeki artis iyimidir sizce
Allahım herkese nasip etsin inşallah aslında o yumurtan yok diyen dr gidip kan sonucunu gösterip al sana yumurta dicektim ama gittigimde izine çıkmıştı uyuzz :)sanki benim yaşadıklarıma benziyor biraz
biz de bebek düşünmeye başladık adetime 1 hafta var Şiddetli kasık sancısıyla gittim apandisit çıktı ameliyat oldum
sonraki ay bir kaç gün arayla doktora gittim yumurta göremedi ve ben de herhalde ameliyattan dolayı herhalde yumurtlamadım dedim Ama ovulasyon testi yapıyordum Pozitif olduğu gün ve ertesi gün ihtimal vermesek te yine de değerlendirdik Adetime yakın birkaç damla pembemsi leke geldi arkası gelmedi test yapmıştım negatif çıkmıştı hatta leke gelince adetim başlıyor demiştim Üç gün sonra o teste tekrar baktım ipincecik bir çizgi var yok olamaz dedim üç gün geçmiş testten yanlış sonuçtur dedim Testi tekrar yaptım Çizgi bayağı belirginleşmişti Kanda baktırdım pozitifti ama 6 haftalıkken düşük yapmıştım Rabbim şimdiki bebeğime hayırlı sağlıklı uzun ömür versin
Yani doktor yumurtayı görememişti anlayacağınız O yüzden Rabbim'den ümit kesmemek gerekiyor O ol derse her şey olur
sağol canım içim rahatlıyorBENCE ÇOK GÜZEEL ARTMIŞ MAŞALLAH
Evet hem de ne beter birsey mis. Boyle seyler bende hic olmaz zannediyordum ama resmen hormonlar vucudumu ele gecirdi. Bazen psikolojik mi acaba ya da cok mu hassas davraniyorum diye dusunuyorum ama yok. Benimkinin tek caresi evden uzaklasmak kraker yedim leblebi hersey denedim. Yok :/Evet gerçekten hiç hoş bi durum değilBen de seninkine benzer durumlar yaşıyorum canım hiçbir şeyi severek, isteyerek yemiyorum. Özellikle sabahları midem bulanıyor şuana kadar hiç kusmadım ama bazen mutfağa girdiğimde hemen geri çıkıyorum herhangi bir yiyecek midemi bulandırabiliyor
Ultrasonda kese olcusunu neyden anliyoduk kizlar