- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 18.149
- Puanlar
- 498
Tesekkur ederimmm birde rahmin tam ortasina yerlesmiss cok guzel dediçok güzel maşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimmm birde rahmin tam ortasina yerlesmiss cok guzel dediçok güzel maşallah![]()
Hayırlı olsun cnm kalp atışını duyabildinmi bnmde perşembe günü randevum çok merak ediyorum acaba duyulurmu diyeSelam kizlar muayeneden ciktim 8mm kesemiz 5+4 uz bugun 5+2 ile uyumlu cikti sekli duzgun saglikli gebelik gibi duruyor dedi yarin da fakulteye gidip kan testleri ve idrar kulturunu ysptircaz
Gözün aydın canım, kalp atışı için ne zaman çağırdı?Selam kizlar muayeneden ciktim 8mm kesemiz 5+4 uz bugun 5+2 ile uyumlu cikti sekli duzgun saglikli gebelik gibi duruyor dedi yarin da fakulteye gidip kan testleri ve idrar kulturunu ysptircaz
Haftaya cnm insallahhGözün aydın canım, kalp atışı için ne zaman çağırdı?
Yok bugun keseyi gorduk sadece haftaya da kalp insallahHayırlı olsun cnm kalp atışını duyabildinmi bnmde perşembe günü randevum çok merak ediyorum acaba duyulurmu diye
yaaa dr iyi dedi ama niye küçük bizimkiSelam kizlar muayeneden ciktim 8mm kesemiz 5+4 uz bugun 5+2 ile uyumlu cikti sekli duzgun saglikli gebelik gibi duruyor dedi yarin da fakulteye gidip kan testleri ve idrar kulturunu ysptircaz
bizimki küçük ozaman hayırdır inşallah. dr. niye normal dediki5+1 de gitmiştim 9,9 mm. adet döngüsü 28 günde bir benim. Geç döllenmede sanırım daha küçük çıkabiliyor kesenin boyutu
yaaa dr iyi dedi ama niye küçük bizimki
bizimki küçük ozaman hayırdır inşallah. dr. niye normal dediki
inşallah canım ya artık şu kaygılar beni çok yoruyor. bir tane bebeğim olsun 2. ci için çok rahat olucamKucuk degildir cnm telaslanma cok milimetrik olculer aletten alete farkli
Vajinal bakmadı karından da gözükmedi şimdi çok merak ediyorum cuma devlete gidecegim. Bakalım ne olacak.değerin çok iyi ama nasıl keseyi göremedim anlamadım.benim sat 30 nisandı. 10 haziranda keseyi gördük.
Hic yaptirmadim ondan once tek beta hcg baktirdim. Cumaya çıkar mı yada gerçekten hamile miyimdaha önceki değerlerinde olsaydı daha iyi yorumşlardık canım. benim 14.06 da 3400 gibi bişiydi. bugün gördük çok şükür. 2000 ile görünmemiş olması normal olab ilir üstten. biraz daha bekle. bu arada bizim doğum tarihide 14 şubat :)
Beyaz leblebi, tuzlu kraker yada muz yiyebilirsin canımKızlar akıl verin çok kötüyüm. Sabahtan beri başım ağrıyor kalkamiyorum. Biraz önce de kustum umarım çok uzun sürmez resmen sinir krizi geçirdim. En az 20 yıldır kusmamistim. Ne iyi gelir acaba fikri olan var mı bulanti ya?
Bende ayni şeyi dusunuyorum inan yani su birinciyi hayirlisiyla alalim kucagimiza ikincide cok rahat olucaminşallah canım ya artık şu kaygılar beni çok yoruyor. bir tane bebeğim olsun 2. ci için çok rahat olucam
Keseyi gördün hayırlı omsun ben göremedim karından mi gördün ve adet tarihini kacgun gecti acabaYok bugun keseyi gorduk sadece haftaya da kalp insallah
hamile olduğun kesin ama tabi kese görünene kadar hiç birimizinkinin ne olduğu belli olmuyor canım. yanlış anlama sakın bu hepimiz için geçerli. hatta keseyi görmek bile yetmiyor bazen. iyi düşünelim iyi olsun hayırlısı olsun.Hic yaptirmadim ondan once tek beta hcg baktirdim. Cumaya çıkar mı yada gerçekten hamile miyim![]()
Teşekkür ederim muz yedim hemen kraker de var umarım ise yarar.Beyaz leblebi, tuzlu kraker yada muz yiyebilirsin canım
ben kalp atışı için bi gidicem. öncede hiç. gitmicemBende ayni şeyi dusunuyorum inan yani su birinciyi hayirlisiyla alalim kucagimiza ikincide cok rahat olucam
amın cnm ınsallah ben doktora kese guzel mı seklı nasıl dıye sordum gulup baktı bana guzel guzel korkma dedıben kalp atışı için bi gidicem. öncede hiç. gitmicemşaka bi yana yıpranıyor insan canım. yaşayan bilir gerçekten. neyse Allah gebeliklerimizi tamamına erdirsin. sağ salim inşallh kucağımıza alalım
![]()