Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tam 6+1 ken gördüm dün keseyide kalp atışınıdaDarısı başıma bende perşembe sabahı gidicem 6+1 olmuş olacak inşallah görebilirim bende
Bana da arkadaşım baktırma tehlikeli falan diyordu. Ama kanamam için acile gittiğimde mecbur alttan baktılar. sonra karından özeldeki doktor baktı. Şimdilik sorun yok çok şükür. Endişelenmemek lazım. Nette de tehlikeli değildir diyor alt muayene için.kızlar alttan muayene tehlikelimidir ya 5+3 deyim bugün karından gözükür inş. alttan istemiyorum
normalde bende orucumu tutarım ama bu sene tutmıyacağım havalar çok sıcak ve şu sıralar günde en az 2 litre su tüketmemiz gerek yoksa bebek susuz kalırmış önceki doktorum söylemiştikızlar oruç tutacak olan var mı aranızda. ben doktoruma sormayı unuttum :/
Boş ver başkasını tadını çıkar ne güzel rabbim aratmadan vermiş29 yaşındayım canım. Nikahtan 1 hafta sonra hamile kalmışım :)
Demekki bu iyi biseyyayy aynı cümleyi banada söyledi doktorum :=)))
Alttanmı baktı yoksa karındanmı canım?ben tam 6+1 ken gördüm dün keseyide kalp atışınıda
Ben sordum tutma dedi uzun sureli aclik bebegin beyin gelisimi acisindan zararliymiskızlar oruç tutacak olan var mı aranızda. ben doktoruma sormayı unuttum :/
bizde bugün gördük çok şükür. ama benimki daha küçük ve yumurtlamanın 22. günü bugün. 5.2 mm
ayyy igrenc bisey kusmak insallah hic kusmazsinhayırlı olsunnn
bakalım ben ne zaman kusucam ya da kusucak mıyımm![]()
Insallah cnm yaaayyy igrenc bisey kusmak insallah hic kusmazsin
gherçekten çok ilginç olmuş canım. sürpriz bebek olmuş sizinki :) aslında tam yuvarlaktı kese ama dondurduğunda usg aletini ölçerken oval şekil aldı ve kısa tarafını ölçtü. uzun tarafı ölçse daha büyük çıkacaktı. dün başka bir kadın doğum uzmanı arkadaşıma mesaj yolladım keseyi. o bu yorumu yaptı. hayırlısı artık.değişebiliyormuş canım her bebekde birde doktor benimki için ikiz olabilir dedi belki odan büyüktür birazdaben adet olmam gereken gün hamile kalmışım çok enteresan değilmi :)
karından baktı canım keseyide kalp atışınıda hatta bebeğide (tohumu) gördü :=))Alttanmı baktı yoksa karındanmı canım?
o zaman tutmayalım diyeceğim hiçte içim rahat etmiyor amaBen sordum tutma dedi uzun sureli aclik bebegin beyin gelisimi acisindan zararliymis