- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 18.149
- Puanlar
- 498
yok gebelık sonlanınca bıraktım benım gebelıkte cıkıyo doıger zamanlarda 1.5 falan cıkıohala kullanıyor musun? normale dönünce bıraktırdı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok gebelık sonlanınca bıraktım benım gebelıkte cıkıyo doıger zamanlarda 1.5 falan cıkıohala kullanıyor musun? normale dönünce bıraktırdı mı
kızlarrr bı bakın daa bılen varsaaakızlar aptt ve ptz sınırın cok az ustunde cıktı ne demek bılen var mı @SuPeRiSi
anladım çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Benim de belki gebelikten dolayı çıkmıştır en son tahlili geçen yıl yaptırmıştım bi sorun yoktuyok gebelık sonlanınca bıraktım benım gebelıkte cıkıyo doıger zamanlarda 1.5 falan cıkıo
muhtemelen gebelıktendır cnm ama hemen dusuyo yanı merak etmeanladım çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Benim de belki gebelikten dolayı çıkmıştır en son tahlili geçen yıl yaptırmıştım bi sorun yoktu
Bu pıhtılaşma ne gibi belirtilere göre istedi bide çabuk çıkıyor mu bu test sonucu sanırım tr de bende yaptıracağım nerede yaptırıyorsun istanbulda mı...Canim alttan muayene ile bide kan pıhtılaşma için tahlil istedi yaptirdik sonucuna göre iğne başlatacak dr
Benimde şu an ilişki yasak.. Çünki kanama oldu..ama bi sıkıntı yoksa doktorlar öneriyor bile annede mutluluk hormonu salgılatıp bebeğide olumlu etkiliyor diye duymuştumyaa iyi etmişsin sormuşsun. biz 6+1iz şimdiye kadar kesmedik ilişkiyi ama dikaktli olalım o zaman :)
orucuda herkes aynı şeyi söylüyor sanırım tutamayacağım bende
nasıl çıktı sonucların hatırlıomusunCanim alttan muayene ile bide kan pıhtılaşma için tahlil istedi yaptirdik sonucuna göre iğne başlatacak dr
anladım canım. doğru tabi biz dayanırız belki ama bebek dayanamaz sonuçta. neyse artık bu sene başka ibadetler ile dolduracağız günlerimizi inşAllahSoyle acikladi
Uzun sureli aclik durumunda vucut yaglari keton haline getiriyormus ve bebege bunlar gidiyormus bebege kan sekeri gitmeliymis bi onceki gebeligimde dr kesinlikle tutma sen dayanirsin bebek dayanmaz dedi ama icin rahat degilse cnm bir de hocaya sormak lazim ama kimsenin oruc tutun diyecegini sanmiyorum bize farz degilmis zaten
aciklaI
Bu ne değerleri ki canım hiç bilgim yok maalesef inş iyi bişeydir sakıncalı bi durum yokturkızlarrr bı bakın daa bılen varsaaa
aa iyiymiş o zaman :=) biz kesmemiştik ama budnan sonrası için dikkatli oluruz daha fazlaBenimde şu an ilişki yasak.. Çünki kanama oldu..ama bi sıkıntı yoksa doktorlar öneriyor bile annede mutluluk hormonu salgılatıp bebeğide olumlu etkiliyor diye duymuştum
birsürü test istemiş ama hiçbirini anladım kan ve idrar la ilgili testler hepsi anladığım kadarıyle birde diş muayenesi istemiş bendenKalp atışını alan arkadaşlar doktor bebeği gördükten sonra hangi tahlilleri istediler sizden?
bırazdan sorucam druma ıgne yapıorum ama yetmemıs mı acabaBu ne değerleri ki canım hiç bilgim yok maalesef inş iyi bişeydir sakıncalı bi durum yoktur
gözün aydın canımKızlar 6+2 kalp atışını gördük duyduk darısı sizlerin başına
Canım doktora sormak lazım mesela benim doktor çok rahat.. Ama tr deki doktorum tedbir Amaçlı ilişkiden sakının yazdı zaten bi hafta sonra ayrılıyoruzaa iyiymiş o zaman :=) biz kesmemiştik ama budnan sonrası için dikkatli oluruz daha fazla
yani yavaş olup dikkat edildiği sürece birşey olmaz gibi geliyor bana ama doktorada danışmak en iyisi tabi ...Canım doktora sormak lazım mesela benim doktor çok rahat.. Ama tr deki doktorum tedbir Amaçlı ilişkiden sakının yazdı zaten bi hafta sonra ayrılıyoruz
Ben tr ye geliyorum oda bayrama yakın gelecek
O zamana bakalım ne olacak...
canım bıze dırek yasakladı dryani yavaş olup dikkat edildiği sürece birşey olmaz gibi geliyor bana ama doktorada danışmak en iyisi tabi ...
buraya ailenin yanına mı geliyorsun
Bu pıhtılaşma ile ilgili mi bi değer acaba.. Inş bi sıkıntı olmamıştır gönlünü ferah tutmaya çalış arkadaşım... Bende şu an şu ğohtılaşmadan korkuyorum burdaki doktor çok tatlı gülümseyip sadece hiç merak etme diyor ama sen gel gör benibırazdan sorucam druma ıgne yapıorum ama yetmemıs mı acaba
bana drum hem aspırın hem clexane verdı ben fazla gelır dıye aspırını bıraktım bakalım ne dıyecek bu drumBu pıhtılaşma ile ilgili mi bi değer acaba.. Inş bi sıkıntı olmamıştır gönlünü ferah tutmaya çalış arkadaşım... Bende şu an şu ğohtılaşmadan korkuyorum burdaki doktor çok tatlı gülümseyip sadece hiç merak etme diyor ama sen gel gör beni
Genede limonata falan içiyorum şimdi hamilelerde kan zaten koyulaşıyormuş