- Emoji Skoru
- 2.591
- Puanlar
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımkılerden bırı prof rısklı gebelık uzmanı dıgerı operator profa ısınamadım operator olan bır bucuk yıldır drum ve kendısını sevıyorum napıcam bılemedım rısklı gebeyım profu bırakamaıyorum ıkısıne de gıdeyım desem verdıklerı ılaçlar farklı napcamı sasırdım![]()
Profa devam etmek zorundayim sanirim zaten normal gebelere cok da bakmio hep riskli gebeNe diyeyim bilemedim. Verdikleri ilaçlar farklı olmasa iyiymiş. Daha önce kaybın olduğu için endişe etmekte ve kararsız kalmakta çok haklısın, çok normal. Bi süre daha devam et bari kafana yatar birisi illaki
Ben baska bi grupta bir cuz aldim 30. Cuzu da alabilirim2016 şubatın müstakbel güzel annelerimalumunuz yarın Ramazan ayına giriyoruz. Bu mübarek ayda bebeklerimiz için şubat anneleri olarak topluca hatim yapsak ne dersiniz?? Cüz isteyenler bana kaç tane cüz okuyabileceklerini özelden mesajla yazarsa ben de bir liste oluşturup burdan duyururum. Bakarsınız katılım çok olursa birden fazla hatim bile yapabiliriz minnoşlarımız için. Cüz isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum
![]()
Canım tahlil yaptın mi hamile misin?Hayirli olsun canim benim bat bugun heyecandan olmek uzreyim..inwAllah bende araniza katilirim ))))
Canım gözün aydın gastrit için hemen vermiyorlar benim artik yanmalar kulaklarıma kadar çıkmıştı yeni bir ilaç çıkmış mecbur verdi aslında var yani ama mecbur kalana kadar vermiyorlar ALLAH yardımcın olsun çok zor gastritcanım ben hamile olduğumu daha dün öğrendim, henüz kadın doğum uzamanına gitmedim.
aile hekimi kan tahlili ile gebelik testi yapmıştı.
vitamini, folik asidi, kan hapını aile hekimi yazdı dün.
neyse en yakın zamanda kadın doğuma gitsem iyi olacak galiba...
ama bu verdiği 3şey gereksiz olsaydı yada zararlı olabilecek olsaydı yazmazdı galiba doktor, neden dersen hamileyken içilebilicek mide ilacı varmı gastritim var dedim hayır yok dedi, biraz sabret canım sende dedi.... yani yazacak olsa mideme de hemen yazardı galiba ilacı...![]()
Valla canim bende oldukca huzursuzum ama doktor kesinlikle tutmuyosun deneme bile dedi bide ilk 3 ay gelisim sureci bende korktum tutmicam Allah bu sekilde nasip etti demekki bu ramazani bizeHamileliğim yeni olduğu için sanırım hamile gibi hissetmiyorum kendimi bulanti falan yok. Kizima hamileligimde et tavuk kofte yiyemiyordum kokusuna bile dayanamiyordum. Domates kokusu birde tiksinmistim. Midemi bulandiriyordu. Başlarda oruç tutma konusunda kararsız kaldım. Hamileligim Yeni olduğu için etkilenmez belki diyorum ama yine de emin olamıyorum. Zararı olur mu acaba diye içime kurt düşüyor.
Cevabın için teşekkür ederim sonradan düşündüm de açlığa bir şekilde dayanabilirim ama oruç süresi çok uzun susuz kalınca zararlı olabilir. Ilk zamanlar kusma ve bulantidan hicbirsey yiyemesende bebek etkilenmez diyor doktorlar ama su kaybı tehlikeli olduğu için serum veriyorlar.susuz kalmamamiz lazım. Dinimizde de hamileler özürlü sayılıyor.Valla canim bende oldukca huzursuzum ama doktor kesinlikle tutmuyosun deneme bile dedi bide ilk 3 ay gelisim sureci bende korktum tutmicam Allah bu sekilde nasip etti demekki bu ramazani bize
Evet biz dayaniriz zaten bulantidan bisey yenilmiyo ama bebek dayanamaz en iyisi tedbiri almakCevabın için teşekkür ederim sonradan düşündüm de açlığa bir şekilde dayanabilirim ama oruç süresi çok uzun susuz kalınca zararlı olabilir. Ilk zamanlar kusma ve bulantidan hicbirsey yiyemesende bebek etkilenmez diyor doktorlar ama su kaybı tehlikeli olduğu için serum veriyorlar.susuz kalmamamiz lazım. Dinimizde de hamileler özürlü sayılıyor.
Bugün mu öyle söyledi doktor canım 15 gün önce miMerhaba kizlar bi yorumda bulunun ya 15 gun once beta hcg 3536 cikmisti doktor simdi 5 haftalik dedi sadece keseyi gordu niye yaa
Canım gözün aydın gastrit için hemen vermiyorlar benim artik yanmalar kulaklarıma kadar çıkmıştı yeni bir ilaç çıkmış mecbur verdi aslında var yani ama mecbur kalana kadar vermiyorlar ALLAH yardımcın olsun çok zor gastrit
Kızlar yarın sabah 10 da kalp atışı için doktor randevum var ama içimde kötü bir his var bişeyler ters gidecek gibi. Sanki yolunda gitmeyen bişey var. Bana dua edin olur mu?
Bugun yani degeri ogrendikten 15 gun sonraBugün mu öyle söyledi doktor canım 15 gün önce mi
Canım inş çok güzel haber alırsın... Evham yapma korkunca daha kötü oluyor lütfen dua et ya mübdi Çek...Kızlar yarın sabah 10 da kalp atışı için doktor randevum var ama içimde kötü bir his var bişeyler ters gidecek gibi. Sanki yolunda gitmeyen bişey var. Bana dua edin olur mu?