2016 Şubat Anneleri

Adsız.webp

Günaydın canlaaaarrrr

size birsey danışmak istiyorum ama lutfen herkes fikrini söylerse çok mutlu olurum. .

esim ve benim aramda isim konusu büyük bir kaos. Vefat eden babasinin adini istiyor bende ikinci ismin abim olsun istoyorum. Ikinci isim hakkim var ama abim olamazmis. Ailede O derece kavga oluyor ki anasi yetmiyor gibi dayisi bile müdahale ediyo istedikleri isim olmazsa gelip görmeyecekler.

nyse eşim ile anlaştık bağımsız isim koyacağız. Ben 'said' seçtim o da başına 'benav' seçti.

Simdi anlamını düşünmeden size neyi cagristirdigini söyler misiniz sizce o ismi duyunca akliniza ilk ne geliyor
İlk defa duyuyorum benav i anlamı neymiş

Günaydın canlaaaarrrr

size birsey danışmak istiyorum ama lutfen herkes fikrini söylerse çok mutlu olurum. .

esim ve benim aramda isim konusu büyük bir kaos. Vefat eden babasinin adini istiyor bende ikinci ismin abim olsun istoyorum. Ikinci isim hakkim var ama abim olamazmis. Ailede O derece kavga oluyor ki anasi yetmiyor gibi dayisi bile müdahale ediyo istedikleri isim olmazsa gelip görmeyecekler.

nyse eşim ile anlaştık bağımsız isim koyacağız. Ben 'said' seçtim o da başına 'benav' seçti.

Simdi anlamını düşünmeden size neyi cagristirdigini söyler misiniz sizce o ismi duyunca akliniza ilk ne geliyor
Canim benav alman ismi gibi duruyor yani bana oyle geldi:110:

Benim de ikizlerimden birinde kalbinde parlaklik cikti ama bu durum tek basina bi hastalik belirtisi degilmis ayrintilidaki dr boyle soyledi. Kendi dr.um da ayni seyi soyledi cogu bebekte cikiyor 32.haftaya kadar duzeliyor dedi
bugun kendi doktorumda bakti sonuclara o onemli bisey degil dedi,doktorum genel olarak rahat biri,tansiyon icinde takip edicez dedi o kadar. illa emin olmak istiyosan paran coksa genetik testi yaptir dedi. siz yaptirdinizmi

sağol canım cevabın için her şeyi doktora sormaktan bıktım artık. o da şimdiye kadar ne sorduysam normal dedi insan çekiniyor da :)
rica ederim canım öyle oluyor insan bildiği nşeyi bile sormak istiyor eşim hekim bende hemşireyim ama bilsekte dr u aramak istiyoruz :)

Kızlar yarına kadar bu joie de indirim var. Üye olana da 20 tl indirim kuponu veriyor. Bakmistik bu arabaya 800 du. Simdi 580 e geldi.Sağlam duruyor. Bi anda aldık bakalım insallah memnun kalırız.
Canım güle güle kullanın inşallah, biraz araştırdım da e-bebekteki yorumlarda falan %50 indirimle yanı 399 TL ye alanlar olmuş 2015 yılında acaba yine o kadar indirim yaparlar mı beklesem diyorum, bi de sen bizzat görmüşsün bende kararsız kalmıştım, bu araba biraz hoşuma gitti, biraz daha bekleyim diyorum belki daha çok indirime girer

Hayırlı olsun canım. Joie iyi marka bende 3 tekerleklisini düşünüyorum bakalım indirime girecek mi.. Güzel günlerde kullanın pişman olmazsın
Canım benim çalıştığım yerde bi abla 3 tekerlekli almış hiç memnun değildi, bana da öyle alma sakın dedi. yani iyice bir araştır istersen

Bugun 7 gibi uyandik, aciktik
Günaydın canlaaaarrrr

O değil de aileye ne oluyor ya :63:

arkadaslar bu karindaki catlaklar ne zaman baslar... 6. aya basladik ama sanki karnim 1-2 ay onden gidiyor... korkuyorum catlar diye...

bu arada benim kizim hareketli oglumda tik yok... cok az hissediyorum... kiz icin doktor erkegi biraz sıkıstirms demisti... kiz geriden geliyordu erkegi bi kac gun gecmis... ins gelisimleri esit gider... birbirlerini engellemeden buyurler...
Insallah canim saglikla dogarlar su ana kadar sorun olmadan buyudulerse bundan sonra da sorun olmaz ikizlerde ins. Plasentadan bebeklere giden damar tek miydi cift miydi senin

Yerim ben onun tembelliğini :KK68:
Bakalm doğduktan sonra nasıl olacaklar gene böyle hareeketli olursa yandık:21:
Ilk kizim karnimda durmuyordu dogunca da 1dk durmadi ayaklar eller surekli hareket halindeydi su an 2 yasinda 2dk oturmuyor :KK49:

bugun kendi doktorumda bakti sonuclara o onemli bisey degil dedi,doktorum genel olarak rahat biri,tansiyon icinde takip edicez dedi o kadar. illa emin olmak istiyosan paran coksa genetik testi yaptir dedi. siz yaptirdinizmi
Hic bi sey yaptirmadim parasi degil de sonuc kotu ciksa da yapabilecegim hic bi sey yok insallah saglikla dogarlar dr.lar da acikcasi pek umursamadi bile gayet rahatlardi onemli degil deyince dusunmedim bile

Bugun 7 gibi uyandik, aciktik
O değil de aileye ne oluyor ya :63:

Her seye mmüdahele etmezlerse içleri rahat etmez. Dayicik hele cileden çıkaran cinsten, sagolsun anasi çok yüz veriyor.

Simdide derdi ooğlumun ismine Karışmasında bende bağımsız isim koyacağız diyince iyi siz bilirsiniz biz de altin takmayiz 10 tl takariz artik dedi. Cok umurumdaydi sanki

cüz verdiğim sonradan okunup okunmadığını kaydetmeyi unuttuğum kişileri yazıyorum. cüzlerinizin son durumu nedir?
@minekr1 -25.cüz
@-adre- -6. ve 22.cüz verilmişti.6yı başkasına vermiştin.22 hala sende duruyordu.
@sessizyazar - 8.cüz
S serppp -10.cüz
Kukrim Kukrim -14. cüz ve 23.cüz
@Minno2 -15.cüz
E esra5516 - 17.cüz

dediğim gibi bazıları söylemiştir okuduğunu ama ben kaydettiğim kağıdı kaybettim. tekrar bilgilendirirseniz sevinirim anneler :KK66:

Ben 17.cüzu okudum canım

Her seye mmüdahele etmezlerse içleri rahat etmez. Dayicik hele cileden çıkaran cinsten, sagolsun anasi çok yüz veriyor.

Simdide derdi ooğlumun ismine Karışmasında bende bağımsız isim koyacağız diyince iyi siz bilirsiniz biz de altin takmayiz 10 tl takariz artik dedi. Cok umurumdaydi sanki
Puhaha çocuk gibiler, hele bir doğsun hemen aşık olucaklarrr çok konuşmasınlar öyleee :D

Back
X