2016 Şubat Anneleri

bende de bi dünya ütü var ama ütüleyecek enerji yok..kurufasülye ıslattım ben etli kurufasülye yapcam düşünebilirsin sende :KK51:
Allah hepimize kolaylık versin canım hem çalışıp hem eve yetişmek benim için oldukça zor:( ben de dondurucudan kemikli et çıkardım kemik çorbası yapayım bari, kuru fasulye yeni yendi de, yanına da bişiler düşünürüm

Kızım da tekmeliyo bi yandan:) yerim ben onu, ne güzel bir his, şükür olsun

Dün aynı durumdaymışız resmen idrar torbamı tekmeliyor kaç defa tuvalete gittiğimi unuttum,bir tekme sonra sanki günlerdir tuvaletimi tutuyormuşum gibi bir his fenaydım yani :KK76:
aynennn yaaa. misafirler yüzüme baka baka birşeyler konuşuyor ben kılıktan kılığa giriyorum. ters dönmemekte kararlı benimki

T Tugbas24 tatlim yarin aksama tamamlanir :KK43: cookkk uzun zaman oldu. Basta kotuydum okuyamadim araya tatil,okul vs girdi. Daha verilmeyenler var diye agirdan almistim. Tembellik yaptim sanirim. Hakkinizi helal edin.
yok canım önemli değil. ben hızlı okunur çok hatim yapılır sanıyordum.öyle olmadı yavaş yavaş gidiyoruz bakalım :) doğuma kadar bir hatim yapacağız geliba

kkızlar küçücük bebeklere ilk zamanlar yorgan filan örtülüyor mu ya. örtmesek üşürler mi. bir de ben karyola almıcam.beşik için yorgan büyük gelmez mi

Yok
kkızlar küçücük bebeklere ilk zamanlar yorgan filan örtülüyor mu ya. örtmesek üşürler mi. bir de ben karyola almıcam.beşik için yorgan büyük gelmez mi
Yorgan örtulmuyor ...biz ogluma pelus battaniye ve şu ince battaniyeler varya onlarda örttuk hep..yorgan yastik ole bi takim aldik ama hic kullanilmadi

Yok

Yorgan örtulmuyor ...biz ogluma pelus battaniye ve şu ince battaniyeler varya onlarda örttuk hep..yorgan yastik ole bi takim aldik ama hic kullanilmadi
bizimkiler baya kışa gelecek ya o zaman soğuk olur da ihtiyaç olur mu. senin oğlan hangi ay doğmuştu

Ayyy kızlar çok yoruldum :KK43:

7de kalktım eşime kahvaltı hazırladım eşim maalesef ctesi de çalışıyor

Sonra çabucak tüm evin dağınıklığını topladım
Evi süpürdüm yerleri sildim
Tuvaleti yıkadım
Banyoyu ovdum, temizledim
Klozet halısını yıkadım
1 makine daha çamaşır yıkadım astım
1 makine bulaşık yıkadım yerleştirdim
Elde yıkancak bulaşıkları da yıkadım
Buzdolabını temizledim tekrar düzenli yerleştirdim
Tezgahı temizledim
Bişiler hazırlayıp yedim
Ev dubleks olduğu için merdivenleri sildim
Derken epey yoruldum:KK43:
Şimdi öğle namazı kılıcam

Yarına ütü var

Akşama ne yemek yapsam? Aklıma bişi gelmiyo?
Naptin sen ya cok yormussun kendini aksama da bi makarna yap aksam yemegine kadar dinlen. Benim evim de dubleks pers. Gunum bos yukarinin ayrintili temizligini o gun yaptim asagiyi da esime supurtturdum o aksam. Bugun yarin da asaginin ayrintili temizligini yapcam hafta ici zaten eve aksamdan aksama geliyoruz bulasik yemek camasir her dk oluyor zaten. Hele camasir tuvalet egitimine baslayan bir anne olarak koltuk kiliflarini yikamak zorunda kaldigim icin gunde 2makinem garanti 3u 4u de gordum bunlarin ustune bi de iki kati ayni anda yapsam aninda dogururum :KK43:

bugun kendi doktorumda bakti sonuclara o onemli bisey degil dedi,doktorum genel olarak rahat biri,tansiyon icinde takip edicez dedi o kadar. illa emin olmak istiyosan paran coksa genetik testi yaptir dedi. siz yaptirdinizmi
İnsallah bir şey çıkmaz canım. Genelde care beklemek oluyor zaten. Bebeklerimizi sağlıkla bir alabilsek kucağımiza. Hep yeni şeyler duyuyoruz

ben şimdilik şampuan, bebek yağı , ıslak mendili uni baby düşünüyorum canım
Islak mendillerin hepsinde az cok kimyasal var ben kizima ilk 2-3 ay pamuk kullandim bi kaba suyla zeytinyagi karistirdim pamuklari batirdim batirdim temizledim hem poposunun kurumasi pisik olmasi vs.yi engellemis oldum bebek dis dunyaya alisana kadar en dogal yolu secmek en iyisi :anneadayı::KK46:

yok canım önemli değil. ben hızlı okunur çok hatim yapılır sanıyordum.öyle olmadı yavaş yavaş gidiyoruz bakalım :) doğuma kadar bir hatim yapacağız geliba
Benim de okul is kizimin tuvalet egitimi derken 5dk.dan fazla oturdugum zamanlari unuttum :eek: ama simdi basliyorum bi kac sayfam kaldi kizim uyanana kadar bugun yarin bitiririm insallah :anneadayı:

CCNM bn örtecem yorgan. Beşiğe göre yorgan yaptırcam yoksa bebekler üşür. Görümcem yorgan kullandı Beşiğe uygun yaptırdılar

cüz verdiğim sonradan okunup okunmadığını kaydetmeyi unuttuğum kişileri yazıyorum. cüzlerinizin son durumu nedir?
@minekr1 -25.cüz
@-adre- -6. ve 22.cüz verilmişti.6yı başkasına vermiştin.22 hala sende duruyordu.
@sessizyazar - 8.cüz
S serppp -10.cüz
Kukrim Kukrim -14. cüz ve 23.cüz
@Minno2 -15.cüz
@esra5516 - 17.cüz

dediğim gibi bazıları söylemiştir okuduğunu ama ben kaydettiğim kağıdı kaybettim. tekrar bilgilendirirseniz sevinirim anneler :KK66:
23 ü bitirmedim daha canım oğlan okula başladı telaslar,falan bitiririm ama en kısa sürede yazarım buraya okudum diye

Ne zormus yataga karar vermek
besik mi
park yatak mi
büyüyen besik mi

bi karar veremedik. Büyük oda almayacagim mayısta kendi evimize gececgiz diye ama karar da veremedim

Back
X