2016 Şubat Anneleri

Cok tesekkur ederim hosbuldumartik daha yakindan takip edecegim siteyibenim 22+1.aslinda aceleye gerek yok ama bir yerden de baslamak lazim diye dusundum zaman zaman cikip bakayim diyorum.bi liste hazirlamam lazim sanirim.

Bizim bey direk tek.segerde isi bitirme derdinde. Bi liste verdim eline gerisini düşün dedim :KK70:

Kuzenim aldi tek memnun olmadığı şey sallanmiyor olmasi. Onun içindeufak hamak aldi. KKullanışlı bisey. Karşıkkomşum da iki bebe var onlarda kkullanıyor uzun zamandır. Bende hamak bbakmayıddüşünüyorum bbakalım
Ben sallanan beşik alacağım direk canim.onunla idare etsin yeni eve yeni şeyler almak daha güzel geliyor bana

İste dun ve bugun aldiklarimm
cilek mobilyadan baby soft oda takimini aldik bir ay sonra geliyor.icinde 3takim nevresim ve 2 yatak var. oda 3100e geldi

bugun de karacadan 14lu hastane cikisi aldim. daha once de netten yenidogan icin 5,6 parca bisey almistim
Daha kiyafet almam sanirim oda gelene kadar,sadece bebek ve anne kozmetigi bakabilirim

Aslinda ev 2+1 ve cocuk odam yoktu ama mecburen odayi bosaltiyorum.calisma masasi kitaplik ve halihazirda odada olan sert kanepeyi vericem birilerine onun yerine bebegin odasina kanepe alicam kendim icin. salonada kitaplik alcam esimin ders kitaplarini koyucam cunku doktora yapiyor. idare edicem bi sekilde
Canım hayırlı olsun Güle güle kullansın

Kızlar ben ana kucağı nuna leaf almayı dusunuyorm ne dersiniz? Elektriksiz ve doktorların tavsıye ettiği sallanma şekliyle üretilmiş olması beni çok ikna etti ve tasarımı çok hoş. Hemde suan indirimde gecen hafta alsaydım 500 verecektim :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım suyum sınıra yakın olduğundan hemen yaptı doktorum. 50 mg lik. Tokluk Yüksek çıktı biraz. Açlık 80 tokluk 152. Tokluk 140i gecmemeliymis. Pazartesi 100 mglik yapılacak. Normal çıksa bari. Diyet listeleri filan çok fena. Tabii Bebiş iyi olsun da önemli olan o. Var mi yükleme yaptıran ?
Benimkisi haftaya kaldi yaa.ama cok korkuyorum cok sekerli seyler yiyen bi insanim.yuksek cikacak diye tahmin ediyorum.tadi nasıl?

Kizimda bebek hemsireleri yastigi yatagin altina koydurmuslardi yatak hafif egimli olmustu sanirim kustugunda bogulmasin disari ciksin diye
Ben kusma problemi icun yan yatma yastığı aldim.bakalim onu deneyecegim.ustunede polar battaniye orterim diye düşündüm

hiç 7yi beklediğim yok benim. baya bi eşya aldım. iyiki de almışım diyorum.çünkü azıcık o ay içerisinde fazla şey alsam eşim hemen beni sarstın evmasraflarına para kalmadı filan diye yakınıyor.aylara bölmem iyi oldu.kasım ayında da beşik alacağım nasipse. ama ikeadan pek memnun kalınmamış. ben ikea düşünmüyorum
Ikea.nin mobilyalarinin boyasi cok cabuk cikiyor ark.im almisti oglu daha yasini yarilamadan boyalari cikti ama hepsi mi oyle bilmiyorum bana ikea daha pahali geliyor mobilyalari cok basit o basitlige cok pahali geliyor

Hosgeldin aramiza :)
23 haftalik hamileyim bende erkek annesiyim
daha hiiiiicccc birsey almadik ilk defa dun bi emizik vaedi cok isyedigim onu aldim o kadar.
Esim hele 7ci ay gelsin diyor. Biraz daha sabretmem lazım :)

Cok tesekkur ederim hosbuldumartik daha yakindan takip edecegim siteyibenim 22+1.aslinda aceleye gerek yok ama bir yerden de baslamak lazim diye dusundum zaman zaman cikip bakayim diyorum.bi liste hazirlamam lazim sanirim.

Ben kusma problemi icun yan yatma yastığı aldim.bakalim onu deneyecegim.ustunede polar battaniye orterim diye düşündüm
Benim kizim ne yaptiysam yan yatmadi ilk gunden itibaren neler koyduk sirt kismina yan yatsin diye 10dk sonra bi bakiyorduk yine sirt ustu yatiyor :KK46: insallah ikizlerim yatar kafa sekli icin de onemli yan yatmasi

Benimkisi haftaya kaldi yaa.ama cok korkuyorum cok sekerli seyler yiyen bi insanim.yuksek cikacak diye tahmin ediyorum.tadi nasıl?

Canimm bendr yaptırdım bugun bana verdikleri elma aromali bi icecekti cokta güzeldi bayila bayila ictim :)) bnde cok şekerli şeyler tüketiyorm bnde korktum ama aclk 80 tokluk 81 cikti dr mla daha konuşmadık ama normal gibi olmasi gereken degere göre. Korkma hic icini ferah tut

Oda sıcaklıgı ıdeal olunca ve ayaklı bır tulum gıydırınce bebegın usuyecegını sanmam. Yorgan ılk zamanlar ıcın tehlıkelı bence, daha cok kucuk 0ldugu ıcın tehlıkelı durumlar olabılır uzerınde yorgan varken .

Besık ıcın yorganlar var zaten bebek yorganları, ben ılk zamanlar bebegın alrına sererım yorganı, zaten sarmalayıp koyddugumuz ıcın bebek usumez, bıraz buyuyunce yorganını orterım. Hatta erflu yastıgı dusunuyorum, o yastıgın uzerınde uyurabılıyosun dırek bebegı , hatta o yastıkla salonda felan goturebılırız cok pratık bısey
Ilk zamanlar ben uyku setinin yorganini orterim zaten kolunun altina yerlestiriyoruz yorgani bogulmayi engellemek icin. Artik seneye uyku tulumlariyla yatiririm ikizler zaten kucuk dogacagi icin uyku tulumlari da tehlikeli geliyor bana

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım suyum sınıra yakın olduğundan hemen yaptı doktorum. 50 mg lik. Tokluk Yüksek çıktı biraz. Açlık 80 tokluk 152. Tokluk 140i gecmemeliymis. Pazartesi 100 mglik yapılacak. Normal çıksa bari. Diyet listeleri filan çok fena. Tabii Bebiş iyi olsun da önemli olan o. Var mi yükleme yaptıran ?

Ben de pazartesi günü kontrole gidicem muhtemelen şeker yüklemesi yapalım dicek doktorum. Şeker yüklemesi için de ayrıca randevu falan almak gerekiyor mu nasıl oluyor canım ben sormayı unuttum randevu alırken. Bu arada inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de bu aralar fazla iştahlıyım korkuyorum yüksek çıkmasından

Bu genetik bi olaymis sanırım canım. Bi kerede diktim ben. Aralıklı içmek zor çünkü içerken pek bişey yok ama bırakınca nefesin kokuyor. Pek hoş bi şey değil ama çok da kötü değil. Strese lüzum yok yani. Ama benim 100 luk sıkıntı galiba 4 kez kan alicaklarmis:110:

Ben de pazartesi günü kontrole gidicem muhtemelen şeker yüklemesi yapalım dicek doktorum. Şeker yüklemesi için de ayrıca randevu falan almak gerekiyor mu nasıl oluyor canım ben sormayı unuttum randevu alırken. Bu arada inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de bu aralar fazla iştahlıyım korkuyorum yüksek çıkmasından
Yok canim ayrıca randevu almadım. Gidince şeker yüklemesi yapalım diyip kan alma yerine gönderdi sadece. Hastaneye gore degisir mi bilemem tabi ama sanmam.İnşallah iyi sonuçlar alırız.

bizimkiler baya kışa gelecek ya o zaman soğuk olur da ihtiyaç olur mu. senin oğlan hangi ay doğmuştu
bizimkiler baya kışa gelecek ya o zaman soğuk olur da ihtiyaç olur mu. senin oğlan hangi ay doğmuştu
Ben ince bir yorgan örtcem pamuktan. Peluş polar sağlıklı değil terletmek üç beş kat sarmak çok sağlıksız hem zaten ilk 3 ay dönemiyorlar o yüzden yorganı çekme derdi tehlikesi de yok bence yorgan lazım şubatta dogacaklar

Ya kızlar birşey soracağım gülmeyin ama:confused: ya bugün oğlum o kadar hareketliydi ki hatta bazıları çok sertti insanlar oynamayınca endiselenir ama ilk defa bu kadar aralıksız hareket etti ben mutluyum orası ayrı ama endişe edecek bir durum yoktur değil mi bizim ki hareketli bir afacan mı olacak acep :KK48:

Kızlar bugünü kızımızın alışverişine ayırdık babasıyla :)) nevresim takımı battaniye hastane çıkışı önlük mendil uyku tulumu külıtlu çorap falan aldık zaten annem o kadar çok şey almış ki çocuk doğsa kıyafetleri hazır gibi bişi oldu daha geçen hafta hiçbir şey yok diye üzülüyordum kızım bereketiyle gelecek inşallah teyzeleri :))

Back
X